razvedchiki
Death Knight
θες 2-3 ζωες για να παιξεις τα παιχνιδια που θες.
περισευει κανα νεκρονομικον μπας και παιχτει κανα lichdom?
περισευει κανα νεκρονομικον μπας και παιχτει κανα lichdom?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καλά, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα.
Αυτό το new year's resolution το έχω πάρει καμιά 10αριά φορές. Και εντάξει, έπαιξα κάποια παιχνίδια που ήθελα, αλλά τελικά κι αυτό ψυχαναγκασμός είναι. Πλέον δεν ασχολούμαι, άμα θέλω θα παίζω το τελευταίο AAA, άμα θέλω θα παίζω κάτι που κυκλοφόρησε το 1993 ή κάποιο καμένο indie που βγήκε χτες αλλά μοιάζει σαν να κυκλοφόρησε το 1993, κι άμα γουστάρω θα βγάλω τη χρονιά λιώνοντας μόνο Heroes of the Storm, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αρνούμαι να αντιμετωπίσω το backlog σαν υποχρέωση. Υποχρεώσεις έχω πολλές, το gaming είναι για να γουστάρω, και άμα ξόδεψα και μερικά φράγκα παραπάνω για παιχνίδια που δεν θα παίξω ποτέ, κλάιν, μακάρι αυτή να είναι η χασούρα στη ζωή μου. I'd do it all over again.
Αυτή η μάστιγα, και εγώ σταμάτησα Crysis 2 στη με΄ση γιατί έβαλα Spore να δω τι είναι και κόλλησαΕίμαι ανάμεσα στο "Λίγα" και το "Αρκετά", αλλά τείνω περισσότερο στο δεύτερο. Μπορεί να δίνω προτεραιότητα στα RPGs, αλλά αν πάρω τσάμπα κάτι απλό και κάζουαλ που να φαίνεται λιγάκι "περίεργο", το δοκιμάζω αμέσως στο laptop και συχνά κολλάω και το παίζω πιο πολύ και από το "main" game μου.