What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Παιχνίδια με ΚΑΛΟ cover-based shooting

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Ποιο παιχνίδι πιστεύετε οτι έχει υλοποιήσει καλύτερα το cover-based shooting; Θα ήθελα να τεκμηριώσετε την άποψή σας και να εξηγήσετε το λόγο που το χ παιχνίδι κέρδισε την προτίμησή σας. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια του είδους και αντιπαθώ το συγκεκριμένο σύστημα μάχης γιατί οδηγεί σε στατική εξέλιξη των μαχών (κάθονται όλοι πίσω από έναν τοίχο και ρίχνουν). Υπάρχει παιχνίδι το οποίο να συνδυάζει cover-based shooting και μάχες που απαιτούν πολλή κίνηση/αλλαγή θέσης/ αντιμετώπιση καλού ΑΙ;
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Deus Ex Human Revolution. Έχει την καλύτερη υλοποίηση cover shooting που έχω συναντήσει. Αλλάζει προοπτική από πρώτου σε τρίτου προσώπου σχεδόν αψεγάδιαστα. Και η ΑΙ απαιτεί να αλλάζεις θέση συχνά γιατί αν σου ορμήσουν και σε βρουν ακάλυπτο πέθανες.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Αυτό που είπε ο Maveric θα έλεγα και γω και θα πρόσθετα και το Metal Gear Solid. Γενικά όμως δεν είμαι φαν του είδους, οπότε δεν έχω παίξει πολλούς τέτοιους τίτλους...
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
mass effect series. Αν και ολιγον αδικο, πολυ διασκεδαστικο cover based shooting που θελει στα μεγαλα επιπεδα δυσκολιας πολλα squad tactics ενω τα διαφορα abilites το κανουν ακομα πιο διασκεδαστικο.
Αν και σουτερ στον πυρηνα του ηθελε αρκετη στρατιγικη και αντανακλαστικα ενω τα επιπεδα ηταν πολυ ωραια σχεδιασμενα
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Spec Ops: The Line σε FUBAR επίπεδο δυσκολίας. Αν τολμάς, προσπάθησε να μείνεις ταμπουρωμένος σε ένα σημείο.
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Αν και το είχα παίξει σε κονσόλα, το Rainbow Six: Vegas 2 είχε το καλύτερο σύστημα που είχα συναντήσει μέχρι τότε, καθώς και οι εντολές που έδινες στην ομάδα σου απογείωναν το game play. Μετά θα πω το DE:HR, και τρίτο το Ghost Recon: Online (το μόνο της σειράς Ghost Recon που έχω παίξει), το οποίο βασίζεται πάρα πολύ στην κάλυψη, καθώς ακόμα και η στόχευση εκτός cover, είναι πρακτικά άχρηστη, για μεσαίες προς μεγάλες αποστάσεις.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
S.T.A.L.K.E.R. .-
Απένατι στους mutants παίζει ως run 'n gun συνήθως, με αντιπάλους humans τα δέντρα και οι τοίχοι είναι οι καλύτεροί σου φίλοι, ειδικά μέχρι να βρεις καλύτερο εξοπλισμό.
Άξιο αναφοράς είναι και τα Binary Domain, Mass Effect, Gears of War, Deus Ex HR. Τα S.W.A.T. μετράνε...?
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Τα Mass Effect κάνουν πολυ καλή χρήση του CBS αλλα ακόμα και στα υψηλά επίπεδα δυσκολίας υπάρχουν κόλπα που κάνουν την μάχη πιο εύκολη εκτός απο λίγες περιπτώσεις οπου οι εχθροί αλλάζουν συχνά θέσεις και μερικές φορές σου ορμάνε, γενικά το CBS απο την φύση του κάνει τις μάχες πιο εύκολες... παιχνίδια όπως το Spec Ops και το Deus Ex ειναι αρκετά μεγάλη πρόκληση γιατι οι εχθροί δεν καμπερώνονται και εσυ περιμένεις να εμφανιστούν να τους ρίξεις αλλα κινούνται για σε βρούν ακάλυπτο, σου πετάνε χειρομβοβίδες, σου ορμάνε κατα μέτωπο ετσι το CBS εχει νόημα.
 
Top Bottom