What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Paladins

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
jimmy μπορεί να είσαι καλοπροαίρετος αλλά δεν ισχύουν αυτά που λες. Το essence όπως είπα πέφτει μόνο από τα chests που κοστίζουν gold. Αν δεν έχεις gold το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αγοράσεις με crystals(δηλαδή το currency που αγοράζεται με κανονικά χρήματα). Το υπερβολικό grinding δεν είναι καθόλου άλλη συζήτηση. Αν κάτι απαραίτητο όπως το essence μπορείς να το πάρεις είτε με ατελείωτο grinding είτε με σπατάλη κανονικών χρημάτων τότε μιλάμε ξεκάθαρα για περίπτωση p2w.<br><br>Και όσο για το reddit, κάνε μια βόλτα από το αντίστοιχο του paladins να δεις και εκεί τι γίνεται. Δεν πρόκειται για την περίπτωση του αντίπαλου game εδώ, η Hi-Rez τα σκάτωσε για άλλη μια φορά.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ζητώ συγγνώμη καθώς ξέχασα ότι το chest το αγοράζεις και με crystals. Τότε ναι, κολλάει το p2w.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
τα ίδια δεν είχαν κάνει και στο smite?
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Όχι. Το smite ακολουθεί το μοντέλο των υπόλοιπων moba αυτού του είδους, με την κοστολόγηση μεσω χρηματικού currency μόνο των skins και των λοιπών cosmetics.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
<blockquote><br>τα ίδια δεν είχαν κάνει και στο smite?<br></blockquote><br><br>Οχι. Στο Smite ότι ψωνίζεις είναι καθαρά skins με in game currency. Εχει 2 ειδών. Το Favor ή απλώς gold που κερδίζεις καθε φορά που παίζεις κάποιο match κ τα Gems τα οποία αγοράζεις με πραγματικά λεφτά ή μπορείς να βγάζεις 50 gems/βδομάδα άμα κάνεις 6ο κ 7ο συνεχόμενο login κ κάποιες φορές διοργανώνει Special Events τα ΠΣΚ οπου σου λέει πχ πάρε 3 First Win of the Day για 30 gems. <br><br>Εγώ έτσι μαζεύω gems. Δεν έχω δώσει ούτε σεντ κ έχω ξεκλειδώσει 60+ skins.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
για να ειμαι πιο συγκεκριμενος μου είχαν πει άτομα οταν ειχα δοκιμάσει λιγο το paladins να μείνω μακριά απο οτι εχει σχέση με hi-rez. βεβαια δεν είναι αυτος ο λογος που δεν ασχολήθηκα περισσότερο με το game απλά ολοι οι φιλοι overwatch παίζουν οπότε πήγα και εγω εκει. και έμεινα με την απορία γιατι να μείνω μακριά απο hi-rez games.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Το Smite είναι μια χαρά. Το μόνο κακό είναι πως μπορεί να μην είναι p2w αλλά σε κάθε patch που βγάζει καθε 2η βδομάδα, βγάζει κ καινούργια skins κ παίζει πολύ ψυχολογικο πολεμο<br>&#039;&#039;omg είναι τόσο cool, το θέλω!!!&#039;&#039;. <br>
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br>για να ειμαι πιο συγκεκριμενος μου είχαν πει άτομα οταν ειχα δοκιμάσει λιγο το paladins να μείνω μακριά απο οτι εχει σχέση με hi-rez. βεβαια δεν είναι αυτος ο λογος που δεν ασχολήθηκα περισσότερο με το game απλά ολοι οι φιλοι overwatch παίζουν οπότε πήγα και εγω εκει. και έμεινα με την απορία γιατι να μείνω μακριά απο hi-rez games.<br></blockquote><br><br>Ο λόγος που στο είπαν αυτό είναι εκείνος που ανέφερα και νωρίτερα, το Tribes Ascend. Ουσιαστικά υλοποίησαν ένα ενδιαφέρον concept αλλά στην συνέχεια έκαναν drop όλο το support του για να αφιερώσουν όλους τους τους πόρους στο τότε καινούργιο Smite λόγω του ότι τα moba ήταν σε άνθηση. Το είχαν παρατήσει για κανά χρόνο μέχρι να κάνουν update και εξου και ο εκνευρισμός του κόσμου. <br><br>Κατά τα άλλα με το Smite ως τώρα κάνει καλή δουλειά και στην αλληλεπίδραση με την community. Σημαντικό και για μένα εκτός των login awards σε διάφορα events, συνήθως τα σ/κ, δίνουν έξτρα gems(το χρηματικό currency) οπότε μπορείς να αγοράσεις ένα σωρό skins και χωρίς να έχεις πληρώσει δεκάρα.<br><br>Γενικώς όμως με το Paladins κινούνται προς Tribes Ascend μεριά.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Στις 8 του Μάη, το Paladins βγαίνει από την Open Beta. Όσοι συμμετείχαν σ' αυτήν, θα πάρουν ως reward 2oo crystals (αξίας 4.99 USD).

Όμως, ακόμα κι όσοι δεν έπαιξαν κατά την beta φάση (και σκέφτονται να το αρχίσουν), αν μπουν μέχρι τις 7 του μήνα, θα είναι κι αυτοί eligible για το reward.

https://www.paladins.com/news/paladins-launches-may-8-launch-celebration-starts-now
 
Top Bottom