Gotta Catch 'Em All! Εεε, θέλω να πω, "Have to Collect The Whole Lot", μη μου κάνεις μήνυση κυρα-Νιντέντο.
See full article...
See full article...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ωραίος Γκουνελιόν.
Ψύχραιμη αποτίμηση μιας ευφυούς αρπαχτής και ίσως του πρώτου αληθινά επιτυχημένου παιχνιδιού που στηρίζεται σε κάτι παραπλήσιο του gen AI. Πιάνει θεωρώ και την πιτσιρικάρια που ενδεχομένως θέλει κάτι 'δικό της', να μην είναι το Πόκεμον των μπαμπάδων της.
Περισσότερα άρθρα 'τώρα που συμβαίνει' παρακαλώ, δένουν πολύ όμορφα!
Ωραιο ριβιου! Πηραμε μια καλη εικονα για το παιχνιδακι και φαινεται να ειναι λετζιτ,θενξ!
Οσον αφορα τα roguelite dungeonακια, αυτα εμφανιζονται προοδευτικα καθως δυναμωνεις, εμφανιζονται τελειως ραντομ και με ραντομ δυσκολια η ειναι ηδη εκει και τα "ανακαλυπτεις"; Αυτα τα dungeonακια ειναι στανταρ σχεδιασμενα η procedurally generated με τυχαια δομη;
Επισης η φαση με το μουλτιπλειερ που εμφανιζεται στα προμος υπαρχει η ειναι ανυπαρκτη, αναλατη/meh? Και αν υπαρχει γινεται μεσω server Lobbies που δημιουργει κανεις ενα δικο του κοσμο η υπαρχουν ετοιμοι σερβερ στυλ mmo;
Κατα τη γνωμη σου υπαρχουν ικανα σημαδια για βασεις στο παιχνιδι οπου μπορουν να κρατησουν τους παικτες προς το τελος; Το λεγομενο end game?
Μου κάνει εντύπωση που δεν έστειλε το στρατό από δικηγόρους της ήδη. Η Nintendo θα σε κυνηγήσει ακόμα και εάν το φτέρνισμα σου ακουστεί σαν ατσου. Μήπως δεν έχει και τόση νομική ισχύ όσο φαίνεται σε πρώτη φάση και το ξέρουν?Είναι θέμα χρόνου η Μαμά να επιληφθεί του θέματος και να βάλει τα πράγματα σε τάξη.
Φαινεται να εχει ξεφουσκωσει αρκετα προς το παρων, αν και ολοι περιμενουν το mega-update. Το steam review approval rating μενει πανω απο 90% (94% για την ακριβεια)Αυτό τι έγινε ξεφούσκωσε;![]()