What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πανος Σομπολος Thread - Aστυνομικο Ρεπορταζ

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,137
Ρε συ είναι τρελό αυτό φέτος. Κάθε δύο ημέρες ψάχνουμε έναν κάπου. Μόλις το έγραψα, είδα ότι αγνοείται και ένας Ολλανδός!
Δεν μπορει να έρθει και προς αθηνα αυτο το καθαρισμα του υπερτουρισμου;
Εχουμε πηξει
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,912
Είστε άσχετοι! Ο λόγος που χάνονται οι ξένοι και όχι οι Έλληνες είναι γιατί έχουμε χαρτογραφημένο στο DNA μας την χώρα μας ενώ οι ξένοι όχι. Είναι αμυντικός μηχανισμός δώρο των ΕΛ για να προστατεύσουν την Ελλάδα μας από τους ξένους εισβολείς που θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες!

Στο "χαρτογραφημένη" η αυτόματη συμπλήρωση μου έβγαλε το "χασαποταβέρνα" που αν το σκεφτείς, ταιριάζει ακόμα περισσότερο :p
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,703
Να τους γαζώνουν δε θέτε, να τους καίνε ζωντανούς δε θέτε, να τους ανατινάζουν τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό δε θέτε, να τους φοράνε τσιμεντένια παπουτσάκια και να τους πάνε γιά κατάδυση στο λιμάνι δε θέτε, τι θέτε πιά;;;;;
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,624
Άλλη μια μέρα, άλλη μια μαφιόζικη εκτέλεση. Ellada Chora tu Fotos.

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία του 45χρονου μηχανικού- τοπογράφου λίγα μέτρα μακριά από την τεχνική εταιρεία στην οποία εργαζόταν και στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό.

Για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» και τους επαγγελματικούς φακέλους του θύματος και τις δουλειές που είχε αναλάβει μέχρι πρότινος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως σενάριο αν η άγρια δολοφονία σχετίζεται με τις αυτοψίες και τα μεγάλα έργα στα οποία εμπλεκόταν στην Μύκονο και την Ίο λόγω του επαγγέλματός του ο 45χρονος.

Οι Αρχές διερευνούν εάν η υπόθεση αυτή σχετίζεται και με τους ξυλοδαρμούς που υπήρχαν πριν από ενάμιση χρόνο στο νησί των Ανέμων, κατά τους οποίους θύμα ήταν και ένας αρχαιολόγος. Το σενάριο η μαφιόζικη εκτέλεση να έχει σχέση με τις αυτοψίες των έργων που έχει κάνει ο 45χρονος εξετάζεται καθώς το 2021 είχε καταγγείλει έναν περίεργο ξυλοδαρμό σε βάρος του.

-

Κοινώς, η κακιά στιγμή που επέλεξε να γίνει τοπογράφος και να ασχοληθεί με τη Μύκονο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,638
Έλα μωρέ, μεγάλη φαντασία έχουνε. Στην Ελλάδα επικρατεί νόμος και τάξη.
 
Top Bottom