What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PARTISANS 1941 – Preview

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Την Daedalic την έχουμε στο μυαλό μας κατά κύριο λόγο για τα point n’ click adventure που μας έχει χαρίσει είτε ως στούντιο ανάπτυξης είτε ως εκδότης. Να όμως που οι καιροί αλλάζουν και σιγά σιγά οι Γερμανοί αρχίζουν να ανοίγονται και σε άλλα είδη παιχνιδιών. Όπως για παράδειγμα ο νέος τίτλος που έχει στα σκαριά, με στούντιο ανάπτυξης την άσημη Alter Games, ένα παιχνίδι Real Time Tactics. RTT, για συντομία και τίτλος παιχνιδιού Partisans 1941, ένα πράγμα μας φέρνει στο μυαλό. Commandos clone!



Λάβαμε λοιπόν μία demo έκδοση του Partisans η οποία περιείχε μόλις δύο επίπεδα, παρόλα αυτά μας έδειξε το μεγαλύτερο μέρος από ότι έχει να προσφέρει η τελική έκδοση του παιχνιδιού. Έχουμε και λέμε λοιπόν:Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, συγκεκριμένα Ιούνιος του 1941 στο Ανατολικό Μέτωπο. Κάλυψη απόκρυψη. Μεταμφιέσεις. Πάμπολλους τρόπους προσέγγισης των στόχων μας σε κάθε...

Continue reading...
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,537
α ρε χρονό, εκανα απονενοημενα διαβηματα για να διαβασω το πρηβιου οπως ξες, αλλά γιου ντιλήβερντ, ωστοσο. αξιζε τον κοπο.

το θεμε το παιγνιδι.

εχω 3 ερωτησεις να καμω παντως.
- το στρατετζι κομματι ειναι πολυ βαρυ? λεω αυτο με τη βαση κλπ. δεν την αντεχω την αναμιξη των ειδων, ο βασιλοφτιάχτης π.χ. ακομα με κρατα μακρια του με το μανατζμεντ κομματι του (ασχετο)
- επισης τι εννοεις το βεληνεκες δρασης των ηρωων μετρημενο σε καρβελια?
- ημερομηνια κυκλοφοριας εχωμε?

ακομη να πουμε καπου εδω οτι αν καταλαβα καλα ειμεθα ρωσοι πολεμισταί. προσθετει ποντους οσο ναναι. το χει καταλαβει η αριστερη σέχτα του ρεηκουί??
συνοψιζοντας: γουίσλίστηντ (ωου, χρησιμοποιησα εκφραση βαρβατη, μοδατη, ειμαι ενας απο τα παιδια.)


α, εντιτ: παρτε κι αυτο

 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Καλά ήμουν σίγουρος ότι αυτό το παιχνίδι έγραφε BB στα credits, αλλά έλα που δεν είχε στο demo.
Με ανάποδη σειρά
  1. Ναι είμεθα κομμουνια που πολεμάνε πίσω από τις εχθρικές γραμμές του Μετώπου με στόχο το σαμποτάζ. Όλο αυτό συνδέεται και σεναριακά οπότε σκοπίμως προτίμησα να μην χαλάσω την υπόθεση στους φιλόδοξους commandos εεε τι λέω partisans.
  2. Ημερομηνία δυστυχώς δεν έχωμε, μόνο το demo και ότι άλλο μας σκάσει στην πορεία. Υποθέτω ότι δεν θα αργήσει αφού είναι πλήρως playable.
  3. Μιας που τα υλικά που μαζεύουμε είναι κατά κύριο λόγο τρόφιμα, κάνω την υπόθεση εργασίας ότι θα κινούμεθα στον χάρτη όπως και στο Banner Saga. Δηλαδή θα έχεις την βάση σου και αναλόγως του πόσα καρβέλια θα έχεις στο σακίδιο θα μπορείς και να κινηθείς. Κι αυτό διότι είναι η μόνη προφανής χρήση των τροφίμων. Εκτός και ταιζεις τους χωρικούς με αντάλλαγμα τις υπηρεσίες τους. Μια άλλη υπόθεση είναι να καταναλώνεις Χ τρόφιμα για ψ αντάρτες, μαζί με ανενεργούς τραυματίες κτλ οπότε και θα πρέπει να κουμανταρουμε ειδικότητες και πληθυσμό διατηρώντας τους χορτατους και.με υψηλό φρόνημα. Βέβαια μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα αυτά και να πήγα πάλι κουβά.
  4. Το strategy το βλέπω κι εγώ παντού και ομολογώ ότι δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Πιθανολογω ότι αναφέρονται στην διαχείριση της βάσης, μέσων των Παρτιζάνων ή μπορεί αν μασεις πολλούς να μπορείς να παίξεις καμιά μάχη σαν το europa universalis.
Θα το δείξει ο καιρός. Πάντως το τακτικό κομμάτι ήταν άψογο. Αν βελτιωθεί και η ΑΙ πάει για γκοτια της καρδιάς μας
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,537
το 3 και το 4 δε με ενθουσιασανε, να ειπωθει αυτό.
ωστοσο, μηπως τα φαγια που μαζευεις ειναι για χηλινγκ?? ας παρηγορηθουμε μ αυτη την υποθεση.
ωστοσο, θα περιμενωμε και θα δουμε, ταβάριτς χρονό.
υπομονη = μεγιστη αρετή.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Μπόμπα preview ρε συ Χρονε, με έψησες να δοκιμάσω την δοκιμαστική έκδοση (να δω τι θα πρωτοδοκιμάσω στο τελος :p )

Πολύ ωραια ιδέα το να συμπεριλάβουν rpg elements σε commandos-clone ωστε να το φερουν ποιο κοντα στα Xcom! Μακάρι να προχωρήσει δυνατά η κυκλοφορία του και όντως να δουμε ακόμη μια ποιοτική κυκλοφορία σε ένα πολύ ενδιαφέρων genre!
 
Top Bottom