LATEST NEWS

(Update) Lord of the Rings: Gollum από την Daedalic

Update: Κυκλοφόρησαν στο γερμανικό Gamestar τα πρώτα screenshots του τίτλου, τα οποία μπορείτε να δείτε και ακριβώς παρακάτω:

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικός ο καρτουνίστικος (και σχεδόν… υπερβολικά χαριτωμένος, θα έλεγε κανείς) τρόπος σχεδίασης των χαρακτήρων και των περιβάλλοντων, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη “βαναυσότητα” της απεικόνισης στις θρυλικές ταινίες του Peter Jackson. Αξιοσημείωτη είναι και η απεικόνιση της διαμάχης ανάμεσα στις εσωτερικές “φωνές” του Gollum, καθώς επίσης και εικόνες που παρουσιάζουν την όλη εμπειρία να ομοιάζει ως gameplay με Stealth Action τίτλο.

Θυμίζουμε πως το Gollum είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PC, Xbox και PS.
______________________________________________________________________________

Αρχική είδηση στις 25/3/2019:
Lord of the Rings Action games, είχαμε πολλά. Strategy, επίσης, MMO, το ίδιο. Μας έλειπε ένα πιο “παραδοσιακό” action-adventure, και απ’ότι φαίνεται οι Γερμανοί της Daedalic έρχονται για να γεμίσουν το κενό, ανακοινώνοντας το Lord of the Rings: Gollum!

Lord of the Rings: Gollum Banner


Σύμφωνα με το press release της εταιρίας, στο Gollum “οι παίκτες θα ελέγχουν τον ομώνυμο χαρακτήρα, θα εξερευνήσουν γεγονότα και λεπτομέρειες σχετικές με το ταξίδι του, και θα βιώσουν την ιστορία του από μια οπτική που δεν έχει αναλυθεί ποτέ ξανά σε οποιοδήποτε μέσο εξιστόρησης”, αλλά “πάντα με πίστη στο πνεύμα των θρυλικών βιβλίων του Τόλκιν”. Πέραν των παραπάνω οι δημιουργοί δεν παρέχουν και πολλές περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς, πέραν του ότι το game θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες κάπου προς το 2021, αλλά και το ότι θα βασίζεται στην Unreal Engine.

Η λογική λέει πως σεβαστό μέρος της δράσης θα περιλαμβάνει είτε τα πρώιμα στάδια της “μετατροπής” του Smeagol σε Gollum, είτε τις αναζητήσεις του Gollum προς το Mirkwood και τη Mordor μετά τα γεγονότα του The Hobbit. Επίσης, η χρήση της Unreal Engine ίσως και να σημαίνει πως θα είναι αποκλειστικότητα του Epic Store, αλλά μέχρι τότε… βλέπουμε. Εξαιρετικά νέα για τους φίλους του Άρχοντα, όπως και να έχει.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

10 Comments

  1. [QUOTE=”soad667, post: 534758, member: 102682″]
    Από τη μία τελτεηλίζει, από την άλλη φαίνεται σα το χαζό ξαδερφάκι του Στυξ. Ενδιαφέρων συνδυασμός αν ισχύει κάτι τέτοιο..
    [/QUOTE]

    Και εμένα το Styx μου ήρθε στο μυαλό.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL