<br>Κι εγώ σόλαρα αρκετά, νομίζω όλοι αυτό θέλουμε να κάνουμε, για να δούμε το νέο περιεχόμενο με τον ρυθμό μας. Όταν είναι να φαρμάρουμε, μαζευόμαστε. Το κεφάλαιο 5 ήταν πραγματικά καλό. Γενικώς το PoE έχει ωριμάσει, ομορφύνει και στρώσει τεχνικά. Έχουν στρώσει επίσης και πολλές από τις επιτηδευμένες εκκεντρικότητες και είναι αρκετά πιο φιλικό πλέον. Το εμπόριο για μένα είναι ακόμα ηλίθιο (αρνούμαι να μπλέξω με 3rd party εφαρμογές) αλλά παίζω με νοοτροπία self-found οπότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.<br><br>Το κεφάλαιο 6 είναι αρκετά δυσκολότερο και πλέον χρειάζεται προσοχή στα αντικείμενα (μέχρι τώρα έχω 3-4 slots ξεχασμένα με παλιατζούρες). Έφτιαξα τελικά marauder/juggernaut με Bloodmagic Cyclone και 2 αύρες. Είναι ΑΡΚΕΤΑ γλυκούλης, μου αρέσει.<br><br>Το παιχνίδι είναι σε ΠΟΛΥ καλό σημείο- αν κάποτε του έβαζα 8, σήμερα θα του έβαζα 9. Σε ΠΟΛΥ καλό δρόμο και το αντίπαλο δέος του D3 θα μπορούσε πολύ εύκολα να πάρει μερικά παραδείγματα, κυρίως στο εύρος δραστηριοτήτων κατά το παιχνίδι.<br>