What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Νεκρομαμσερ μπιλτ μαλλον.<br></blockquote><br>Δεν ξέρω αν αξίζει. Να κόστιζε 14.99, τότε ναι να έφτιαχνες.<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,685
<blockquote><br><blockquote><br>Νεκρομαμσερ μπιλτ μαλλον.<br></blockquote><br>Δεν ξέρω αν αξίζει. Να κόστιζε 14.99, τότε ναι να έφτιαχνες.<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br></blockquote><br><br>Περισσότερα για αυτό από βδομάδα!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τέταρτη προσπάθεια έκδοσης του patch 2.6.3. Αυτή τη φορά πέτυχε και πλέον έχουμε λειτουργική πρόσβαση στο νέο MTX system/menu. Όποιος θέλει, ας μπει να το δει.<br><br>https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1925084
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
My body is ready για την 4η Αυγούστου, θα χωθώ φουλ (έχω καιρό να παίξω σοβαρά ΡοΕ).<br>2 ερωτήσεις:<br><br>Έχουμε guild ή κάτι σχετικό;<br>Υπάρχει κάποια πρόταση για ένα noob-build για melee faceroll χωρίς πολλά-πολλά; Συνήθως έπαιζα summoners, auras, totems κλπ, αυτή τη φορά θέλω κάτι πολύ basic.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br>My body is ready για την 4η Αυγούστου, θα χωθώ φουλ (έχω καιρό να παίξω σοβαρά ΡοΕ).<br>2 ερωτήσεις:<br><br>Έχουμε guild ή κάτι σχετικό;<br>Υπάρχει κάποια πρόταση για ένα noob-build για melee faceroll χωρίς πολλά-πολλά; Συνήθως έπαιζα summoners, auras, totems κλπ, αυτή τη φορά θέλω κάτι πολύ basic.<br></blockquote><br><br>You can&#039;t go wrong with Marauder...<br><br>Δεν ξέρω τι αλλαγές θα γίνουν στις κλάσεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις στα official forums για το build compendium. Κάποιοι τύποι έχουν κάτσει ώρες ατελείωτες και έχουν ετοιμάσει πολλά in-depth guides. Βέβαια και πάλι, όλα μπορεί να αλλάξουν.<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,685
Χμμμμ, έχω μπρι σε σκέψεις. Wizard summoner ή archer?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Αν θες κάτι σε ranged, τσέκαρε κάποιο Scion spectral throw build στο youtube North. Απίστευτα αποτελεσματικό, τουλάχιστον πριν 1-2 χρόνια που έπαιζα με ST. Συνδιάζεται πολύ ωραία με κάποια melee skills, δίνοντας αρκετό versatility.
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
Έριξα μια ματιά στα builds, δεν βρήκα κάτι τόσο απλό που έχω στο μυαλό μου- βέβαια όπως έγραψες, μέχρι το 3.0 παίζει να έχουμε αλλαγές. <br><br>Θέλω ένα melee πράγμα που να τρέχει και να σκοτώνει, χωρίς πολλά active buttons. Στο Grim Dawn είχα κάνει κάτι αντίστοιχο και με είχε ξεκουράσει αρκετά (μετά από το micro ενός summoner). Κάτι τέτοιο θέλω και τώρα- ας έχει εκατό passives, δεν με νοιάζει. Tanky, melee και ξύλο.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br>Έριξα μια ματιά στα builds, δεν βρήκα κάτι τόσο απλό που έχω στο μυαλό μου- βέβαια όπως έγραψες, μέχρι το 3.0 παίζει να έχουμε αλλαγές. <br><br>Θέλω ένα melee πράγμα που να τρέχει και να σκοτώνει, χωρίς πολλά active buttons. Στο Grim Dawn είχα κάνει κάτι αντίστοιχο και με είχε ξεκουράσει αρκετά (μετά από το micro ενός summoner). Κάτι τέτοιο θέλω και τώρα- ας έχει εκατό passives, δεν με νοιάζει. Tanky, melee και ξύλο.<br></blockquote><br><br>Αν θυμάμαι καλά, κάποια molten strike builds ταιριάζουν αρκετά σε αυτό που ψάχνεις.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
@kuv<br>Guild υπήρχε, αλλά πλέον δεν ξέρω αν το συντηρεί κάποιος (έχω πολύ καιρό που έφυγα).<br>Για build δες το παρακάτω. Εύκολο γενικά και safe (δεν έρχεσαι σε πολύ στενές επαφές)<br>https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1741080<br><br>@pain<br>Scion spectral throw? <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br>Πού το θυμήθηκες; Γενικά η Scion έχει πέσει σε δημοφιλία. Υπάρχουν builds εννοείται, αλλά δεν το έχω ψάξει τελευταία.<br><br>@north<br>Αν σου αρέσουν γενικά τα summoner builds, go for it. Αλλιώς πήγαινε για archer.
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<br>Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια, ενώ το trading του POE το σι-χαι-νο-μαι (για μένα είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα) και όλα τα builds βασίζονται στο εμπόριο. Οπότε απλά θα φτιάξω έναν marauder και θα παίξω λίγο πιο χαλαρά/πειραματικά και ό,τι βγει- δεν χάθηκε ο κόσμος να μη βγει το minmaxing wonder του αιώνα. Τα λέμε μέσα!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,685
Προσωπικά θέλω να φτιάξω χαρακτήρα μόνο για party (που επιτρέπει και πιο σκληρές παραχωρήσεις/εξειδίκευση). <br><br>Η Necro Witch θυμάμαι είχε πολύ πλάκα μαζί με 2-3 spells, αλλά από την άλλη είχα παίξει μόνο μέχρι το normal. <br><br>Edit:<br><br>Κάνοντας ψυχολογικές ντόπες για να ετοιμαστούμε για την 4η Αυγούστου. Το επιτρεπόμενο party για το Path of Exile είναι 6 άτομα (χοχοχο, σε κοιτάζω D3 με τα τέσσερά σου). <br><br>Νομίζω μπορούμε άνετα να στήσουμε ένα καθαρά party-based self-found group (no trades για τους χαρακτήρες που θα παίζουν αποκλειστικά για αυτό το group). <br><br>Υπάρχουν άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πλην των: χίμμυ213, κουβ, Πέιν και του υπογράφοντος?<br><br>Το necro build φαντάζει όλο και πιο ιδεατό.
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
<blockquote><br><br>ενώ το trading του POE το σι-χαι-νο-μαι (για μένα είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα) και όλα τα builds βασίζονται στο εμπόριο. <br></blockquote><br><br>Μήπως επειδή η υλοποίηση του D3 με το Auction House ήταν τελικά γαμ@τη και το trading του POE σου φαίνεται τώρα δύσχρηστο σε σχέση με αυτό? (λέω εγώ τώρα  ^.^)
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<blockquote><br><blockquote><br><br>ενώ το trading του POE το σι-χαι-νο-μαι (για μένα είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα) και όλα τα builds βασίζονται στο εμπόριο. <br></blockquote><br><br>Μήπως επειδή η υλοποίηση του D3 με το Auction House ήταν τελικά γαμ@τη και το trading του POE σου φαίνεται τώρα δύσχρηστο σε σχέση με αυτό? (λέω εγώ τώρα  ^.^)<br></blockquote><br><br>Τις βρίσκω και τις δύο αποτυχημένες. Αν και διαφορετικές στην τεχνοτροπία τους, για μένα έχουν το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα: αντί να είσαι μέσα στο παιχνίδι και να παίζεις, σε απορροφά μια εξωγενής δραστηριότητα.<br><br>Στο D3 Auction House, κάθε αντικείμενο που έπεφτε μέσα στο παιχνίδι, αντί να ασχοληθείς με το αντικείμενο, την επίπτωση στον χαρακτήρα σου και στα skills- έπρεπε να μπεις στο ΑΗ και να δεις αν πιάνει εκεί κάτι. Αν και είχα υπερασπιστεί το σκεπτικό να προστατευθεί το παιχνίδι από 3rd party gold sellers, το αποτέλεσμα ήταν ζημιογόνο στο gameplay.<br>Στο POE γίνεται το ίδιο. Πρέπει να περάσεις περισσότερη ώρα στο poetrade και σε φόρουμ, να διατηρείς καταστήματα σε threads, να τρέχεις plugins και να κάνεις παζάρια σε chat, παρά να παίζεις το ίδιο το παιχνίδι. Για μένα προσωπικά, αυτό είναι αποτυχία του παιχνιδιού (ειδικά αν συνδυάσουμε και το ενδιαφέρον θεωρητικά αλλά πρακτικά μπελαλίδικο σύστημα οικονομίας με τις αλλοπρόσαλες νομισματικές μονάδες και τις κρυπτικές τους αντιστοιχίες). Χίλιες φορές το απλό Gold Coin.<br><br>Παρεπιμπτόντως, αν το σχόλιο ήταν απόπειρα για trigger, γνωστοποιώ ότι έχω απόλυτη ανοσία. Δεν φανατίζομαι ποτέ για τα παιχνίδια- όσο και αν τα αγαπώ: τόσο το Diablo 3, όσο και το POE, το Grim Dawn κλπ κλπ έχουν θετικά/αρνητικά και ένας ισορροπημένος παίκτης μπορεί να τα παίζει όλα χωρίς φανατισμούς και ρηχές προκαταλήψεις.<br><br>
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><br>ενώ το trading του POE το σι-χαι-νο-μαι (για μένα είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα) και όλα τα builds βασίζονται στο εμπόριο. <br></blockquote><br><br>Μήπως επειδή η υλοποίηση του D3 με το Auction House ήταν τελικά γαμ@τη και το trading του POE σου φαίνεται τώρα δύσχρηστο σε σχέση με αυτό? (λέω εγώ τώρα  ^.^)<br></blockquote><br><br><br><br>Παρεπιμπτόντως, αν το σχόλιο ήταν απόπειρα για trigger, γνωστοποιώ ότι έχω απόλυτη ανοσία. Δεν φανατίζομαι ποτέ για τα παιχνίδια- όσο και αν τα αγαπώ: τόσο το Diablo 3, όσο και το POE, το Grim Dawn κλπ κλπ έχουν θετικά/αρνητικά και ένας ισορροπημένος παίκτης μπορεί να τα παίζει όλα χωρίς φανατισμούς και ρηχές προκαταλήψεις.<br></blockquote><br><br>Κάθε αλλο. Συζήτηση κάνουμε. Απλά είμαι από τους λίγους που τους άρεσε το Auction House του Diablo και φυσικά για τους λόγους που έγραψες μου ήταν αδύνατο να ασχοληθώ με το δυσχρηστο trading στο POE. <br>Αν ήθελες έναν optimal χαρακτήρα με τέλεια στατιστικά προφανώς έπρεπε να ασχοληθείς πολλές ώρες στο ΑΗ, αλλιώς μπορούσες να το αγνοήσεις πλήρως.<br>Δεν έχω παίξει παιχνίδια που χρειάζονται trading (κυρίως ΜΜΟRG) για να δω πως γίνεται εκεί αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να μπαίνω σε φόρουμ και να ανεβάζω τα "προιοντα" μου προς πώληση. Το ΑΗ μου είχε φανεί τρομερή ευκολία. Προφανώς βέβαια όταν οι παίκτες/farmers καταφέρουν να κάνουν exploit τους μηχανισμούς του όπως έγινε εκεί, η δουλειά αρχίζει να βρωμάει.<br>
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<blockquote><br>Αν ήθελες έναν optimal χαρακτήρα με τέλεια στατιστικά προφανώς έπρεπε να ασχοληθείς πολλές ώρες στο ΑΗ<br></blockquote><br><br>Εκεί είναι το πρόβλημά μου και με τα δύο παιχνίδια. Για μένα, «αν θες έναν optimal χαρακτήρα με τέλεια στατιστικά», το κυνηγάς αυτό παίζοντας το ίδιο το παιχνίδι.<br>Στο D3 AH το θέμα ήταν πώς ουσιαστικά όχι μόνο έπαιζες ενάντια σε άλλο κόσμο μέσα από ένα χρηματιστήριο, αλλά ότι εμπλέκονταν και αληθινά χρήματα, αληθινό κέρδος.<br>Υπήρχε πολύς κόσμος που έπαιζε το χρηματιστήριο και έβγαζε πολλά λεφτά. Πώς θα τους ανταγωνιστείς. Και, κυρίως, ΓΙΑΤΪ να πρέπει να μπεις στη θέση να τους ανταγωνιστείς, όταν απλά θες να παίξεις ένα παιχνίδι και να το χαρείς;<br><br>Τώρα αν θες να μιλήσουμε για την υλοποίηση ΑΗ, ας πούμε μέσα στο WoW, άλλο θέμα.<br> Τες πα μη φεύγουμε off topic.<br><br>ΜΕΣΑ για POE3 και όσο πάει με self-found και τράμπες σε μια δική μας ομάδα.<br>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Σημειώνω πως 4 ξεκινά η άδειά μου, οπότε θα μπορέσω να εισέλθω εις το wraeclast κατά τις 12 Αυγούστου. Θα σας προφτάκω (sic) λογικά, που θα πάει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><br>ενώ το trading του POE το σι-χαι-νο-μαι (για μένα είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα) και όλα τα builds βασίζονται στο εμπόριο. <br></blockquote><br><br>Μήπως επειδή η υλοποίηση του D3 με το Auction House ήταν τελικά γαμ@τη και το trading του POE σου φαίνεται τώρα δύσχρηστο σε σχέση με αυτό? (λέω εγώ τώρα  ^.^)<br></blockquote><br><br>Τις βρίσκω και τις δύο αποτυχημένες. Αν και διαφορετικές στην τεχνοτροπία τους, για μένα έχουν το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα: αντί να είσαι μέσα στο παιχνίδι και να παίζεις, σε απορροφά μια εξωγενής δραστηριότητα.<br><br>Στο D3 Auction House, κάθε αντικείμενο που έπεφτε μέσα στο παιχνίδι, αντί να ασχοληθείς με το αντικείμενο, την επίπτωση στον χαρακτήρα σου και στα skills- έπρεπε να μπεις στο ΑΗ και να δεις αν πιάνει εκεί κάτι. Αν και είχα υπερασπιστεί το σκεπτικό να προστατευθεί το παιχνίδι από 3rd party gold sellers, το αποτέλεσμα ήταν ζημιογόνο στο gameplay.<br>Στο POE γίνεται το ίδιο. Πρέπει να περάσεις περισσότερη ώρα στο poetrade και σε φόρουμ, να διατηρείς καταστήματα σε threads, να τρέχεις plugins και να κάνεις παζάρια σε chat, παρά να παίζεις το ίδιο το παιχνίδι. Για μένα προσωπικά, αυτό είναι αποτυχία του παιχνιδιού (ειδικά αν συνδυάσουμε και το ενδιαφέρον θεωρητικά αλλά πρακτικά μπελαλίδικο σύστημα οικονομίας με τις αλλοπρόσαλες νομισματικές μονάδες και τις κρυπτικές τους αντιστοιχίες). Χίλιες φορές το απλό Gold Coin.<br><br>Παρεπιμπτόντως, αν το σχόλιο ήταν απόπειρα για trigger, γνωστοποιώ ότι έχω απόλυτη ανοσία. Δεν φανατίζομαι ποτέ για τα παιχνίδια- όσο και αν τα αγαπώ: τόσο το Diablo 3, όσο και το POE, το Grim Dawn κλπ κλπ έχουν θετικά/αρνητικά και ένας ισορροπημένος παίκτης μπορεί να τα παίζει όλα χωρίς φανατισμούς και ρηχές προκαταλήψεις.<br></blockquote><br><br><br>Το trading τωρα πια δεν εχει τοση σχεση με παλια, εαν εχεις βεβαια ενα premium tab. Κανεις το tab public και βαζεις τις τιμες στα items μεσα απο το Game και εμφανιζονται σχεδον κατευθειαν στο poe trade και καθαρισες. Εννοειται πως το trade channel το εχεις παντα κλειστο γιατι ειναι αχρηστο.<br>Παλι πρεπει να κανεις τα trades in game εσυ και να εισαι online αλλα αυτο δεν ειναι τοσο κακο, τουλαχιστον ετσι εχουν περισσοτερη αξια τα items. Εαν ποτε βαλουν AH τοτε η αξια τους θα πεσει σχεδον κατακορυφα γιατι θα γεμισει.<br><br>Για τους αλλους υπαρχει το self found το οποιο ειναι μια χαρα επιλογη αλλα σε περιοριζει.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,444
Αν μιλάμε για party με νέους χαρακτήρες που θα πάρουν το παιχνίδι από την αρχή, και όχι "παιδιά ελάτε με τους ογδοντάρηδες να δούμε το νέο content", κι εγώ μέσα είμαι.
 
Top Bottom