<p style="text-align: left;">120/159 maps στον Atlas πλέον και προχωράμε :-D</p>
Επιχείρησα και την Atziri μόνος μου, τελικά τη φοβόμουν περισσότερο από όσο έπρεπε. Με τον Duelist την έκοψα σαν βούτυρο. Όσο για τη φάση με τα 4 αντίγραφα που υποτίθεται είναι και η πιο επικίνδυνη, διαπίστωσα ότι αν χτυπήσεις εκείνο που castάρει (έχει μια γαλάζια φλόγα στο χέρι), τότε παραλύει και σχεδόν ακαριαία τα αντίγραφα εξαφανίζονται. Δεν ξέρω αν μετράει το πόσο damage πρέπει να δεχτεί ή αν πρέπει να χτυπήσεις γρήγορα με το που εμφανιστούν, πάντως το stagger είναι εγγυημένο και προχωράει στην επόμενη φάση.
Drops βέβαια ψιλοχάλι, 2-3 rare κι ένα unique που δεν ήταν καν δικό της.
Αν θέλετε, πάρτε χάρτες από το guild stash, έχω βάλει αρκετούς κίτρινους χάρτες (μόλις πάρω κάνα δυο level θα διώξω μερικούς για να βάλω και κόκκινους) που έχω τελειώσει. Ή τσεκάρετε όταν σας πέφτει κάποιος ίσως να μπορείτε να κάνετε τριάδα με αυτά που υπάρχουν στο μπαούλο.
Παρεμπιπτόντως ανακάλυψα πως τους παλιούς χάρτες ακόμα κι αν είναι πίσω αρκετές leagues, μπορείτε να τους δίνετε στους vendors για άλλους αντίστοιχου tier στην 3.7
Επίσης, αν θέλετε πάρτε και από τα unidentified rare, εκτός από τα shaper ή elder (συνηθως οδηγούν σε regal recipe λόγω level, τουλάχιστον αυτά που βρίσκω εγώ), αν σας λείπει κανένα για set, απλά όποτε μπορείτε αναπληρώνετε τα - αν υπάρχει χώρος

- για να υπάρχει συνεχής ροή.