PAYDAY™ The Heist - Giveaway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Παρασκευή πρωί ο νικητής εφόσον υπάρχουν πάνω από δύο συμμετοχές. Το παιχνίδι είναι σε μορφή steamgift.

Πέρασα να πω τα μπράβο μου. Μη με βάλεις στην κλήρωση.  :drinks:

Εύγε για την κίνηση!<br>Μέσα γιατί σήκωσαν κεφάλι οι φάρμες (o Omen και o North ξέρουν)<br><br>ΤΡΕΜΕΤΕ

Μην με βάλεις ο ένας, είδα φως και λέω ένα γειά στα πεταχτά με φιλάκι ο άλλος, Respect αλλά το έχω ο τρίτος, χώνεται και ο Πόνος. "ΤΡΕΜΕΤΕ". Είναι δυνατό να μην κερδίζει; :lol:

<blockquote><br>Μην με βάλεις ο ένας, είδα φως και λέω ένα γειά στα πεταχτά με φιλάκι ο άλλος, Respect αλλά το έχω ο τρίτος, χώνεται και ο Πόνος. "ΤΡΕΜΕΤΕ". Είναι δυνατό να μην κερδίζει; :lol:<br></blockquote><br><br>Εσύ ετοιμάσου για καφεδάρα αύριο/μεθαύριο και άσε τους απίστους να καούν από τις ακτίνες του ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ.

<blockquote><br>Εύγε για την κίνηση!<br>Μέσα γιατί σήκωσαν κεφάλι οι φάρμες (o Omen και o North ξέρουν)<br><br>ΤΡΕΜΕΤΕ<br></blockquote><br><br>Φάρμες όπως λέμε peasants; <br><br>Υ.Γ<br>μην με βάλεις και συγχαρητήρια για την κίνηση.

Και νικητής είναι ο SHREDER  :spiteful: :spiteful: :spiteful:<br><br>pain μίλα μου στο steam όταν με πετύχεις μέσα.

Back