PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εξαιρετικά νέα, μακάρι να επαληθευτούν (λατρεύω Prince of Persia), αρκεί να μην το κάνουν και αυτό open-world fest.

Θα κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη: θα σκαρφαλώνουμε πύργους για να αποκαλύψουμε κομμάτια του χάρτη.

Μου θύμησε τη προπαγανδα που χρησιμοποιησε η τυπισσα στο Tiger King...

μήπως ειναι sponsored by PETA? xD

Μας στείλανε ένα press release για αυτήν την γκοτιά:

Βγαίνει το 2021.

Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι ισχύει. Προφανώς όχι με γουρούνια, αλλά με κανιβαλισμό. Είναι η νέα μόδα στους αφυπνισμένους κύκλους......

Πρεπει να στειλεις και τις πηγες για αυτα, να μορφωθει το κοινο του αρκιου :trollface:

Πρεπει να στειλεις και τις πηγες για αυτα, να μορφωθει το κοινο του αρκιου :trollface:

Παίζει να τα κατέβασε ρε συ!!!! Με το που είδα το παιχνίδι αμέσως πήγα να βρώ τις πηγές να στις στείλω, αλλά τίποτα..... :(

Βέβαια το gameplay στο συγκεκριμένο βίντεο αγνοείται...

Ακόμα ένα τρέηλερ από την ψεσινή παρουσίαση, ένα "Lovecraftian-inspired Adventure".

Εξεπλάγην ευχάριστα ομολογώ, πίστευα θα μείνουμε με την όρεξη όσοι το περιμέναμε.

έλα ρε υπάρχει ακόμα αυτή η ωδή στον H.R Giger? Σταμάτησα να ακούω νέα του και δεν θυμόμουν πως το λένε και πίστευα ότι ακυρώθηκε.

Και walking simulator μου κάνει εμένα. Βέβαια point n click θα ήταν καλύτερο, αλλά όχι τίποτα δύσκολο σαν το Vanishing of Ethan Carter.
Και FPS θα ήταν ωράιο αλλά φοβάμαι αντί να χαζεύω την τέχνη γύρω μου θα μαζεύω άντερα.

Βασικά από την χθεσινή παρουσίαση παίζει να μην ειδαμε ούτε μισό gameplay.

Καλά από γκέημπλεϊ πήραμε το πουλί και στο ΣΚΟΡΝ, αλλά φαίνεται ήταν φήτουρ της παρουσίασης να μη δείχνουν. Μόνο ένα Μπράιτ Μέμορυ έδειξε και μάλλον θα βγάλει ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους υπόλοιπους. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βγει σαν το Άγκονι, αλλά θα δείξει. Τουλάχιστον και μόνο που εμφανίστηκε σε ηβέντ του έξμποξ ξέρεις ότι δε μπορεί, θα έχουν βάλει οριστικά πλώρη πλέον για κυκλοφορία.

θα τσόνταρε η MS και θα ξεκόλλησε το project

Θα συμφωνήσω με σοαντεξιεξιεπτά, Agony vibe μου έβγαλε το Scorn, ειδικά από αυτό το "first-person horror adventure" που γράφει η Steam page του.

Είχα την εντύπωση ότι ήταν horror/fps με βάση το gameplay που είχαν δείξει παλιότερα...

Back