PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν όντως οι επόμενοι ήρωες είναι free , δεν πειράζει στην τελική να ρίξουμε κάνα χρήμα σε cosmetics για στήριξη.

Καλά όλα αυτά αν και έχεις ήδη δώσει μια στήρηξη αγοράζοντας full priced ΑΑΑ. Cosmetics για στήριξη και microtransactions συνήθως πάνε σε τίποτα free-to-play που δεν έχουν άλλα έσοδα. Όπως και να χει αφού ο αγαπημένος μου ήρωας είναι μη διαθέσιμος σε PC, δεν ξέρω πόσο θα με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Δοκίμασες μήπως τη Beta να πεις κάποια γνώμη;

Μετά απλώς το bloodbowl θα προσπαθήσω να το πάρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. ΘΑ έχω κάνει και λίγη προπόνηση με το 2 μέχρι να βγει. Ωραία θα περάσουμε!!!

Περιμένω κι εγώ πως και πως το 3 αν και σκέφτομαι να περιμένω την αντίστοιχη Legendary Edition του 2, γιατί το σουλούπωσε πάρα πολύ και το γέμισε περιεχόμενο. Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι, πιστεύω πως και στο 3 κάτι ανάλογο θα κάνουν.

Δε θυμόμουν ότι έχει co-op!

Καλά δεν θυμόσουν! Δεν έχει. Το δεύτερο πεφτανθρωπάκι θα είναι ΑΙ κοντρόλντ. Μάσιβ γκότι, αλλά παραμένει σινγκλ εξπήριενς.

Καλά όλα αυτά αν και έχεις ήδη δώσει μια στήρηξη αγοράζοντας full priced ΑΑΑ. Cosmetics για στήριξη και microtransactions συνήθως πάνε σε τίποτα free-to-play που δεν έχουν άλλα έσοδα. Όπως και να χει αφού ο αγαπημένος μου ήρωας είναι μη διαθέσιμος σε PC, δεν ξέρω πόσο θα με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Δοκίμασες μήπως τη Beta να πεις κάποια γνώμη;

Περιμένω κι εγώ πως και πως το 3 αν και σκέφτομαι να περιμένω την αντίστοιχη Legendary Edition του 2, γιατί το σουλούπωσε πάρα πολύ και το γέμισε περιεχόμενο. Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι, πιστεύω πως και στο 3 κάτι ανάλογο θα κάνουν.

Ναι την δοκίμασα!! Topic καλά δεν έχω δει ότι δεν έχουμε; Να γράψω αν είναι δυο τρία πράματα. Εγώ ευτυχώς πάω full για Kamala., αλλά το θεωρώ τόσο βλακεία που βάζουν αποκλειστικότητες σε ήρωες....

Η καλύτερη δουλειά είναι η Legendary edition. Στο 2 πήρα την απλή έκδοση, πιο πολύ για να το δω πως είναι και αν θα μου αρέσει, και λείπουν αρκετά πράματα.

We will explore expanding our first-party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability.

Σε ένα γκεημ που πραγματεύεται τον Ψυχρό Πόλεμο, στα 80ς, από τη σκοπιά των Αμερικάνων, με τίγκα τα κλισέ Action στοιχεία, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να είναι οι κακοί οι Ρώσοι. Σχεδόν θα το έπαιρνα προσωπικά αν δεν ίσχυε αυτό.

Νέα από το λελοπαιχνιδο. Hollow Knight σε Cyberpunk theme με ήρωα μια αναβολιασμενη έκδοση του Λελου. Μπαίνω.

Τα νταρκ-σολοειδη platforms αυξάνονται σαν τα μανιτάρια.

Busty Asian chick with guns and a katana. Μπαίνω και εδώ

Edit: Θέλω να προσθέσω πως το τελευταίο trailer του Serious Sam με το Μεκ δεν με εντυπωσίασε. Ψιλό τσενερικ.

A spiritual successor, from the lead game designer of
Heroes of Might and Magic III.
Fanstratics is currently in pre-alpha production.
For future updates, please subscribe to our newsletter.

Έτσι απλά, χωρίς πολλά-πολλά.

Το πρώτο τους newsletter, διαθέσιμο εδώ.

τι σκατα πια? ποσο εχω γερασει?
μπηκα στο σεριουσάμ τρειλε στο γιουτιου να δω τι λεει ο κοζμος...
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
μονο εγω το βρηκα σιχαμερό και ηλιθιο να μπαινει στο τρανσφορμε και να πετσοκοβει.
εννοω στα σαμ1 και 2 (στο φερστ και σεκοντ ενκαουντερ εννοω) τα εβαζε με ολους αυτους τους οχτρους ον φουτ με τα οπλακια στο χερι. τι αδερφοσυνες ειν αυτα τωρα?? :mad:

επισης οφτοπι. για να μην τα γραψω εδω τα γεροντοπαραπονα μου εκαμα σερτς για ντετικέιντι θρεντ. και ελαβα αυτο:

Screenshot_7.jpg

δηλαδη τι να καμω? μηνυση στην κροτημ για τον κοινοτυπο τιτλο??
στην κουνενα κλπ κλπ :p

Αφενός μάλλον δεν υπάρχει dedicated thread, αφετέρου έψαξες για τη λέξη "serious" που ενδεχομένως να υπάρχει έστω μία φορά σε όλα τα threads από πέρσι ως φέτος λόγω του "why so serious" react. Τι περιμένεις.

ΥΓ. Στην Kunena ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα συνέβαινε αυτό.

serious sam στον τιτλο εψαξα.
και μετα γενικως.
λογικα κατι θα πρεπε να βγανει.
θυμαμαι πολυ προσφατα που ειχαμε κανει κουβεντα σ ενα θρεντ που τα επαιξε ο νιτρος (οχι με τον κοβιντ και τους κοβιντ ιντιοτς, τα επαιξε τα παιγνιδια εννοω).

επισης: no results found θα ητο η αναμενομενη και λογικη επιλογη, αφου δεν υπαρχει θρεντ. σχολιαζω την απαντηση που ελαβα.

serious sam στον τιτλο εψαξα.
και μετα γενικως.
λογικα κατι θα πρεπε να βγανει.
θυμαμαι πολυ προσφατα που ειχαμε κανει κουβεντα σ ενα θρεντ που τα επαιξε ο νιτρος (οχι με τον κοβιντ και τους κοβιντ ιντιοτς, τα επαιξε τα παιγνιδια εννοω).

επισης: no results found θα ητο η αναμενομενη και λογικη επιλογη, αφου δεν υπαρχει θρεντ. σχολιαζω την απαντηση που ελαβα.
Τι παίζεται παρτ του

Θα μπορούσε να μπει και στο μέταλ θρεντ αλλά ας το ρίξω εδώ

Σε κάτι λιγότερο από 20 ώρες...

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή που ανακοίνωσε η 3D realms!

Back