PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έκαναν πριβέ το βίντεο μετά το ποστ φαίνεται. Γκέημπλει τρέηλερ ήταν του Ντέμον Σουλς ρημέικ και στο τέλος πετούσε το όλσο αβέηλαμπλ ον πισί, ακριβώς κάτω από το πλεηστέσιο εξκλούσιβ.
 
εχει γινει θεματακι μ αυτο. χαθηκε το βιντεο γιατι το κατεβασαν. ηταν λεει, ανθρωπινο λαθος οτι θα γινει available στο πισι.
φαν ταιμς.
σαιτέισο:

 
Φαν τάιμς δε λες τίποτα. Ανθρώπινο λάθος μερικών χιλιάδων υπαλλήλων και γενικά στελεχών της εταιρείας που πιθανότατα είδαν το τρέηλερ πριν το κυκλοφορήσουν. Και το μοίρασαν σε όλες τις επίσημες πηγές του πλανήτη. Ούτε τα ληκς της γιούμπι δεν γίνονται τόσο κατά λάθος.

Απλά πέταξαν το πρώτο κόκαλο με τον πιο διακριτικό τρόπο που σκέφτηκαν. Οι κονσολάδες από τη μία είναι αρκετά ευκολόπιστοι και θα παραμείνουν ήρεμοι όταν ακούσουν ότι η πολύτιμη αποκλειστικότητά τους δεν έχει παραβιαστεί. Οι πισάδες σα πνευματικά ανώτερα όντα δεν τα χάβουν αυτά κι απλά θα περιμένουν υπομονετικά πλέον. Και ο σόδας, το κυριότερο, δεν ενδιαφέρεται βασικά ιδιαίτερα για το γκέημ, αλλά του φάνηκε αστεία η διαφορά στο φοντ σάιζ της αποκλειστικότητας και του όλσο ον πισί.
 
Καλά ναι λάθος τόσο πολλών ατόμων δεν υφίσταται. Μας δουλεύει η σονυ και λογικό όταν κάποιοι τα καταπίνουν αμασητα ονόματα δεν λέμε.
 
Φοβερή δουλειά έχουν κάνει μαζί με το final fantasy είναι τα καλύτερα game που έδειξαν. To μονο που με παραξένεψε είναι ότι από τα video το νέο final fantsy δείχνει να είναι solo στις μάχες και όχι team based
 
Μέχρι κι εμένα με έψησε λιγουλάκι το νέο FF κι ας μην έχω αγγίξει ποτέ τη σειρά. Σαν anime Dragon Age δείχνει και το gameplay φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για τα γούστα μου.

Το Demon's Souls, αν όντως έρθει κάποια στιγμή στο PC, ευχαρίστως θα το δοκιμάσω, αλλά όχι για 80 γιούρια lol.
 
Εχουμε και νέο τρεηλερ για το Deathloop.

 
Για να καταλάβω: Harry Potter MMO?
 
Αργεί βεβαίως, αλλά το backlog θα μας θρέψει



1j7wa3grgun51.jpg


👀
 
Εν τω μεταξύ, ο Dumbledore, βασικός χαρακτήρας, ήταν ομοφυλόφιλος χωρίς ντροπές, από εποχές που ούτε καν υπήρχε σαν ιδέα όλη αυτή η μαλακινση
 
Και την ίδια ώρα η Rowling, κατά δήλωση της WB Games, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δημιουργία του game, πέραν του προφανούς στάτους της ως δημιουργού του κόσμου στα αρχικά βιβλία. Αλλά οι αυτόκλητοι σωτήρες της ψυχής του ίντερνετ αποφάσισαν πως "muh transphobia", οπότε λίγη σημασία έχει.
 
Εν τω μεταξύ, ο Dumbledore, βασικός χαρακτήρας, ήταν ομοφυλόφιλος χωρίς ντροπές, από εποχές που ούτε καν υπήρχε σαν ιδέα όλη αυτή η μαλακινση

Μα το ζήτημα δεν έχει να κάνει με ολόκληρη την LGBTQ+ κοινότητα. Αφορά αποκλειστικά τα trans άτομα που η Rowling, τυφλωμένη από ακραίο φεμινισμό, φαίνεται πως θεωρεί επικίνδυνα, επειδή η διττή φύση τους ίσως επιτρέψει σε κακόβουλα αρσενικά να εισχωρήσουν σε γυναικοκρατούμενους χώρους και ομάδες.

Σε άλλα -ιδιαιτέρως ανησυχητικά- νέα:
 
Back
Top