PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παρ'όλα αυτά ο Northlander νομίζω έχει τους περισσότερους Friends στην ανασκόπησή του.

Οπότε, για αυτόν, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Uplay ήταν the friends he made along the way.

Από τα υπόλοιπα στατιστικά είναι προφανές ότι έπαιζα το Μαγαζί.

Πάκεμανς!

20201118_134805.jpg

ecd.gif

Για κάποιον λόγο τα AC και το division δεν μου τα έχει μετρήσει αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας

Τα ψέματα τελειώσαν. Το Ρόβερ Μεχάνικ Σιμ βγήκε από έρλυ αξές, εδώ και καμιά βδομάδα βασικά.

Άνοιξε η fan ψηφοφορία για τα φετινά Game Awards, εδώ:

Στυγνό cringe ορισμένες από τις διαθέσιμες επιλογές (όπως στο GOTY 2020), αλλά τουλάχιστον το Hades είναι υποψήφιο σε αρκετές κοινές κατηγορίες με το Last of Us 2 οπότε έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε την εκκολαπτόμενη ιστορική αδικία. Συν η υποψηφιότητα του Wasteland 3 στα RPG.

Επίσης, "LITERALLY WHO" όσον αφορά την κατηγορία "best content creator" και "best e-sports athlete/coach/team". Νεοεποχίτες πουθενάδες.

Αυτες οι κατηγορίες με τους esports coaches teams etc etc καθε χρόνο θα την σχολιάζουμε. Κάθε χρόνο σκιπ δεν γνωρίζω ούτε έναν. Δεν βλέπω να γλιτώνουμε από αυτές σύντομα.

Εντάξει, κόντεντ κασάτορ έφυγε δυνατό Βαλκυράε, απορώ γιατί δυσκολευτήκατε. Μετά το χάος, τζάμπα το σκρολάρισμα πήγε.

Ελπιδοφόρα η παρουσία του Hades σε τόσες πολλές κατηγορίες, εννοείται όπου το έβρισκα το ψήφιζα. Φοβάμαι, όμως, ότι το γεγονός πως βγήκε μόνο για PC και Switch θα το χαντακώσει :confused:
Καλά οι esports προσωπικότητες εντελώς άκυρες, ειδικά με τόσες διαφορετικές κατηγορίες για πάρτη τους.

Φοβάμαι, όμως, ότι το γεγονός πως βγήκε μόνο για PC και Switch θα το χαντακώσει
Δεν το νομίζω. Για χρόνια άγνωστη σειρά tbs (νταξ όχι ακριβώς άγνωστη αλλά με μικρό κοινό στην δύση) με την ονομασία fire emblem στα προηγούμενα awards πήρε δύο βραβεία και με πανηγυρική διαφορά θα έλεγε κανείς (best strategy και players choice) οπότε δεν νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα τουλάχιστον σε κάποιες κατηγορίες.

Κάτι μου λέει ότι Σούσιμα και Ζάστ-αβ-ας θα τσιμπήσουν αρκετά. #NeverEver4ThePlayers

εγώ βλέπω να λέτε για τους esports ότι έλεγα και εγώ από πάντα για τις ομάδες, τους παίχτες και το ποδόσφαιρο... άιντε μπαρμπάδια :p

Κάτι μου λέει ότι Σούσιμα και Ζάστ-αβ-ας θα τσιμπήσουν αρκετά. #NeverEver4ThePlayers
καλα και εγω το εχω για σιγουρακι οτι θα τσιμπησουν αρκετα βραβεια αυτα.

Στις κατηγορίες που δεν είναι το Φωλ Γκάηζ έστω.

Είχα σταμπάρει εδώ και μήνες αυτό ως "Stealth game στην άγρια δύση", αλλά εν τέλει φαίνεται πως το πλασάρουν ως "family-friendly non-violent stealth" και το ενδιαφέρον μου έχει καταλαγιάσει αρκετά.

Όπως και να έχει, βγαίνει 3 του Δεκέμβρη. 1 μέρα πριν το Suzerain, χεχ.

Back