What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


tony crow wrote:
http://www.polygon.com/features/2015/5/18/8615339/cossacks-3-announcement-release-date-gsc-stalker</blockquote>

RTS!!!!Απίστευτο.Άντε να δούμε.Το πρώτο ήταν το πρώτο RTS με το οποίο ασχολήθηκα και παρά τα θεματάκια του ήταν διασκεδαστικότατο.

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,260
Το πρώτο ήταν το καλύτερο της συγκεκριμένες κατηγορίας από θέμα διασκέδασης.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788


tony crow wrote:
http://www.polygon.com/features/2015/5/18/8615339/cossacks-3-announcement-release-date-gsc-stalker</blockquote>

DarhVaderNOOOOOO.gif
Που είναι το Stalker 2? <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
To add insult to injury, είναι remake...

<img src="http://img.4plebs.org/boards/tg/image/1366/75/1366751180614.gif" alt="1366751180614.gif" class="bbcode_img" />

 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Το παιχνίδι πιστεύω πως αυτήν την φορά θα είναι καλό. Αλλά το ''All footage captured in-game'' δεν το χάφτω.


http://www.youtube.com/watch?t=20&v=ybZ5nchDm6o" class="bbcode_url">Need For Speed Teaser
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φουντ φορ θωτ.
δημοσιευτηκε στον γκάρντιαν κι αναφερεται σ ενα υπαρκτο και ανησυχητικο κατα τη γνωμη μου φαινομενο. καθηστε να το διαβασω ολοκληρο να εχω αποψη. παρτε κι εσεις:

http://www.theguardian.com/technology/2015/may/08/pillars-of-eternity-does-it-matter-if-people-dont-finish-games-any-more

εντιτ: ενταξει, ολοι ξερουμε κι εχουμε συζητησει για την ελλειψη ατοφιου, πυκνου και χορταστικου ελευθερου χρονου οσο μεγαλωνουμε ηλικιακα. η αληθινη ζωη, παρεα με την κακουργα κενωνια, τις δουλειες, τους Π.Ε. κλπ κλπ μας διαλυουν το γκημινγκ προγραμμα και αφηνουν μικρα 3ωρα αντε 5 ωρα μπλοκς για να το χωσουμε κι αυτο μεσα στην καθημερινοτητα.
παντως τα ποσοστα που λεει το κειμενο ειναι οντως απογοητευτικα. αν και δε λενε ολη την αληθεια. περισοτερο ας πουμε θα μ ενδιεφερε να δω, σε ποιο ποσοστο του παιχνιδιου εχουν φτασει αυτοι που δεν το εχουν τελειωσει ΑΚΟΜΑ, παρα αυτα τα απολυτα νουμερα που παραθετει το κειμενο.

σε αλλα νεα, στο αντιθετο ακρο ακριβως, πρεπει να πω οτι μου κανει τρομερη εντυπωση που καποια μελη - αδερφια του ρεηκουι ηδη ανακοινωνουν οτι περατωσαν Το Παιχνιδι. κι ενταξει ο καμενος φορ εβερ πια ρηβιουερ, αλλα οι υπολοιποι? θελω να πω, σε τετοια Τεραστια (σε αξια, αλλα και σε χρονικο οριζοντα) παιχνιδια, εχει την ομορφια του να το ρεγουλαρεις. και να σκεφτεσαι καθε μερα στη δουλεια: ω, το βραδυ θα κατσω με την καφεδουμπα διπλα να κανω τα ταδε κουεστς, να παω εκει που δεν προλαβα χτες κλπ κλπ. ο υπνος ειναι υπερτιμημενο πραμα, τα χουμε πει.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Η ομορφιά των single player παιχνιδιών, είναι ότι δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα. Οπότε δεν αγχώνομαι, κάποια στιγμή, θα κάνω power playthrough σε όλα. :lol:
Από εκεί και πέρα, ναι, κάτι οι εκπτώσεις, κάτι τα giveaways, έχω ένα backlog κάτσε καλά. Και παίζω και παιχνίδια που έχουν την τάση να το τραβάνε το σχοινί, καθότι το ξεκοκάλισμα ενός RPG ή ενός RTS παίρνει ώρες. Υπομονή, και επιμονή. Στο κάτω κάτω, δεν βγαίνουν Παίγνια ™ κάθε μέρα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> , για να θέλουμε να τα παρατήσουμε όλα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μπρούς, έτσι είναι. Και γι'αυτό σκοπίμως δεν ολοκλήρωσα το παίγνιο. Ούτως ή άλλως, σε τέτοια Έπη, από τη στιγμή που αντιληφθείς τί παίζει, γνωρίζεις πως θα είναι το αποκούμπι, η παρηγοριά σου, για το επόμενο εξάμηνο. Φθονώ τον Νεάντερνταλ Γκουνελιώτη που έριξε 100 ώρες σε 5 μέρες, αλλά αυτά τα νούμερα πλέον για μένα φαντάζουν μυθικά. 100 ώρες σε 5 μήνες, more like it <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Βασικά αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Καταρχάς το άρθρο επικεντρώνεται στα rpg, ενώ πρόκειται γενικό το κακό ότι ο κόσμος δεν ολοκληρώνει παιχνίδια. Έχω τσεκάρει action και adventure παιχνίδια και σε πολλά από αυτά μόνο το 6% είχε το achievement του τερματισμού.

Από την μία οφείλεται το backlog. Με τις προσφορές των 90% και των bundles είναι λογικό να γεμίζει η βιβλιοθήκη μας με παιχνίδια που τα πήραμε κοψοχρονιά και περιμένουν καρτερικά στο ράφι μέχρι να βρούμε και για αυτά λίγο χρόνο να τα τερματίσουμε. Αυτό δεν το θεωρώ κακό, γιατί πρόκειται για παιχνίδια τα οποία μας ενδιαφέρουν και σκοπεύουμε να τα παίξουμε. ( το πότε είναι άλλο θέμα ).

Από την άλλη πάλι, αυτές οι προσφορές γίνονται δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχει μία άλλη μερίδα ανθρώπων που λόγο των προσφορών χάνουν τον σεβασμό τους προς τα παιχνίδια υποβιβάζοντάς τα σε "τυρόπιτες" , πετώντας τα στον κάδο των αχρήστων έτσι και η "γεύση " τους δεν είναι ακριβώς πάνω στα γούστα τους. Ξέρω άτομα που έχουν παρατήσει ένα παιχνίδι επειδή κάτι δεν τους άρεσε στα 20 πρώτα λεπτά που έπαιξαν. Είτε αυτό λέγεται χειρισμός, είτε τρόπος μάχης είτε δυσκολία. Δικαιολογία; Ε σιγά . 2 ευρώ το πήρα. Σκεφτείτε τώρα τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο πολλά χρόνια πριν. Πολύ πριν από τον όσιο Gabe και πριν από τα cd recorders, όπου αυτό το παιχνίδι θα το είχε πάρει retail στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα πεντοχίλιαρο. ( πςςς θυμήθηκα τον Κολοκοτρώνη τώρα). Υπήρχε περίπτωση αυτός να πέταγε το παιχνίδι στον κάδο των αχρήστων και να προχώραγε στο επόμενο παιχνίδι για ψίλου πήδημα; Μάλλον όχι. Θα ασχολιόταν αρκετές ώρες και αν συνέχιζε να μην του αρέσει καθόλου , τότε θα το παράταγε και θα έπαιρνε όλους τους φίλους του να πει τον πόνο του. Που είναι το πρόβλημα σε αυτό; Φανταστείτε 100 άτομα να γεμίσουν με reviews το steam λέγοντας ότι το asassins creed 2 είναι μούφα, επειδή έχει χάλια χειρισμό.....

Προφανώς και δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω πίσω στην εποχή που έπαιρνα δύο παιχνίδια το μήνα, όμως πείτε μου ρομαντικό, αλλά μου λείπει λίγο η φάση που όταν αγοράζαμε ένα παιχνίδι ήταν ένα major γεγονός, όχι κάτι που πέρναγε απαρατήρητο.

Ευτυχώς οι περισσότεροι που έχουμε ατερμάτιστα παιχνίδια είμαστε στην πρώτη κατηγορία και η δεύτερη είναι μια μικρή μειονότητα. Εξάλλου κάθε φορά που βλέπω το backlog μου αισθάνομαι κάπως έτσι:
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=NnP5iDKwuwk</span>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ε, υπάρχουμε και εμείς που δεν το έχουμε καν αγοράσει ακόμη!

Θα συμφωνήσω με τον BB, κάποια παιχνίδια αξίζει να τα "καθυστερήσεις". Δέχομαι κάτι μηνύματα τώρα τελευταία στο Skype από καμμένους φίλους: "Καλά ρε, ακόμα να τελειώσεις το playthrough στο Dark Souls? New Game Plus τουλάχιστον έπρεπε να έχεις τελειώσει 3 εβδομάδες τώρα!"

Ε λοιπόν όχι. Αυτά τα κάναμε στα MMOs, level cap και best possible weapon/armor σε μία άντε το πολύ δύο εβδομάδες. Και τι καταφέραμε? Τίποτα. Τα παρατήσαμε μέσα στο πρώτο δίμηνο όλα και ξενερώσαμε για τα πεταμένα μας λεφτά. Αν δεν σαπίσεις αρκετά για να μάθεις απέξω κάθε δυνατή διαδρομή, να ψάξεις κάθε γωνιά του χάρτη, να προσπαθήσεις να πηδήξεις εκεί που κανείς άλλος (οι Κορεάτες εξαιρούνται) δεν πήδηξε ποτέ (για άλματα μιλάμε, αν ήταν για το άλλο, τι να πουν οι Κορεάτες)...
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326


Brother Bruce wrote:
μας διαλυουν το γκημινγκ προγραμμα και αφηνουν μικρα 3ωρα αντε 5 ωρα μπλοκς για να το χωσουμε κι αυτο μεσα στην καθημερινοτητα.</blockquote>
εχεις τετοια ανεση????? :blink: :blink: :blink: :worship: :worship:

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χαα!!
την κερδισα την ανεση φιλε μου...
χρειαζεται προσεκτικος συνδυασμος επιλογης Π.Ε. και στοχευμενης "αντικοινωνικοτητας"..
δεν ειναι ευκολο, αλλα ειναι στο χερι μας.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Regina εδώ, έγραψα με λάθος account κάποιος να το σβήσει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184
Πραγματικά δεν πιστεύω ότι αυτά τα ποσοστά οφείλονται στην έλλειψη χρόνου. Λίγο χρόνο όλοι θα τον βρούμε για να τιμήσουμε κάτι που αγαπάμε. Αυτό μας ξεκουράζει στην τελική. Ούτε οφείλεται στην αγορά, όπως ανέφερε ο Λύγκας. Ναι, μπορεί να μας παρέχει τεράστια ποικιλία αγαθών (παιχνιδιών) σε πολύ προσιτές τιμές αλλά κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό προκειμένου να τα αγοράσουμε. Μεγάλοι, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, επιλογή μας είναι. Επιλογή μας είναι αν θα αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από το hype και μόδες τύπου "ο gamer ο σωστός παίζει όλα τα παιχνίδια από την ημέρα της κυκλοφορίας του" ξεχνώντας στην πορεία ότι δεν είναι γάτα κι επομένως ζει μόνο μία φορά, άρα δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να τα κάνει ΟΛΑ. Επιλογή μας είναι να αφήνουμε τους εαυτούς μας να τσιμπάνε το δόλωμα της ψευδαίσθησης των δελεαστικών τιμών και να νομίζουμε ότι κάθε φορά κάνουμε επένδυση ενώ στην ουσία αγοράζουμε πράγματα τα οποία θα μας κρατάνε συντροφιά για 10 χρόνια. Επιλογή μας είναι να αγοράζουμε τα παιχνίδια που <b>πραγματικά μας ενδιαφέρουν</b> κι επομένως -δεν πα να χτυπιούνται χάμω 10 μπαμπουίνοι- εμείς θα τους αφιερώσουμε τον χρόνο που τους αξίζει, τον χρόνο που μας βολεύει, τον χρόνο που συμπίπτει με τις υποχρεώσεις μας, χωρίς να τα αφήνουμε ημιτελή. Ειδικά στη σύγχρονη εποχή, που ξέρεις τι πας να παίξεις εξαιτίας την ανάπτυξης των youtube, twitch, και review sites που εμπιστεύεσαι. Κοινώς, έχει να κάνει με την φιλοσοφία και την ωριμότητα του κάθε gamer.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,260
Εγώ όπως έχω γράψει και στο θρεντ που είχε ανοίξει ο Στέφανος, αν δεν κάνω λάθος, είμαι πιο ρομαντικός. Αγοράζω λίγα και τα παίζω όλα. Επίσης, ότι και να γίνει θα κόψω από αλλού και μια Παρασκευή ή Σάββτο βράδυ θα ξημερωθώ.
Τον πανζουρλισμό του backlog τον βίωσα στο πρώτο έτος που από το 1Mb/s πέρασα στα 24 κι πλέον είχα όλο το pirate bay στα πόδια μου. Κατέβαζα 10, έπαιζα τα 8, τερμάτιζα το 1. Ωρίμασα, μέσω του φόρουμ έφτιαξα steam και έγινα άνθρωπος. Κάθε game πλέον το βλέπω ως ένα έργο τέχνης των δημιουργών που του αρμόζει η πρέπουσα σημασία και ο σεβασμός προς τον κόπο των δημιουργών.

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με τη μουσική. Αν ακούς τους δίσκους χύμα στο κύμα επειδή έλα μωρέ, το bandwith περισεύει, τότε όχι μόνο δεν ακούς την μουσική, αλλά δεν σέβεσαι και τον μουσικό.
Αστεία περί μπιτακίων θεωρούντααι σαχλά
Οποιαδήποτε μπηχτή για τους Death θα πέσει στο κενό αφού τους άκουσα αρκετά πριν τους απορρίψω
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
Καλά μη φρικάρετε, το ότι λίγοι αγοραστές του Pillars το έχουν τελειώσει δε λέει κάτι, μεγάλο σε διάρκεια είναι, φρέσκο είναι, και στην τελική υπάρχουν άπειροι παίκτες που τελειώνουν ένα αγορασμένο παιχνίδι ακόμη και 1-2 χρόνια μετά. Και επίσης κάνει λόγο μόνο για steam users, οπότε δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σύνολο...
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507


Brother Bruce wrote:
χρειαζεται προσεκτικος συνδυασμος επιλογης Π.Ε. και στοχευμενης "αντικοινωνικοτητας"..
.</blockquote>

Ενσταλλαγμένη σοφία.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483


Brother Bruce wrote:
χρειαζεται προσεκτικος συνδυασμος επιλογης Π.Ε. και στοχευμενης "αντικοινωνικοτητας"..
</blockquote>
τι ειπες τωρα ρε φιλε;;;;; :worship:
ηταν πολυ κουνελισια η ατακα. ακομα ενα λιθαρακι respect, στο ηδη υπαρχων βουνο του respect.

Regina ξεχνας ενα πολυ βασικο ανθρωπινο χαρακτηριστικο, την απληστια. οταν μας πιανει κριση απληστιας, ολα μας προκαλουν το ενδιαφερν
θα ελεγα πως τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο Chronoman, ομως δεν ακουει death. οποτε δεν τον ριχνω στο κενο που ειπε, αλλα στο κενο του ηλεκτρικου.
chronoman, dont mind the gap.

οποτε θετω το φιλοσοφικο-ρητορικο-αμπελοφιλοσοφικο ερωτημα
γιατι παιζουμε παιχνιδια;
επειδη την απαντηση την ξερουμε, θα πω οτι η απαντηση σεντονι, δεν ταιριαζει με την απληστια.

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443


lelos kounelos wrote:
γιατι παιζουμε παιχνιδια; </blockquote>

αν δεν το ειπες ετσι πανω στην τρόλλα σου (γουσταρω απιστευτα τον συνδυασμο των 2 εννοιων: τρολ και τρελλός) και το πας αλλου το θρεντ για να μη γινει εδω τεραστιο οφτοπικ, ειμαι σιγουρος οτι θα γραφτουν καταπληκτικα πραγματα και θα πεσει ομορφη γλυκια γκεημινγκ ψυχαναλυση.

ρεηκουί: το φορου που εχει οδηγησει στην ανεργια 92 ψυχιάτρους (συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια της Π.Ο.Υ) και συνεχιζει...
ελατε και σεις. το ψηφιακο μας ντιβανι σας περιμενει...
(ηταν μια πολιτικη διαφημιση. συνεχιζουμε το προγραμμα μας)

 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Μολις ελαβα invite για την Closed Beta του Total War:Arena.

Βγαλανε και το NDA σημερα, οποτε θα μπορω να μοιραστω τις εντυπωσεις μου εδω. :mosh:

Btw, το signup γινεται απο εδω https://playarena.totalwar.com/" class="bbcode_url">https://playarena.totalwar.com/
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Από φθινόπωρο το Wildstar free to play.

http://www.vg247.com/2015/05/28/wildstar-will-go-free-to-play-this-fall-carbine-committed-to-ensuring-it-will-remain-aaa/
 
Top Bottom