PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλεται πάντα ένα έξτρα ένθετο από τους developers/PR που σου λένε ρητά και κατηγορηματικά "αν στρημάρεις, παρακαλείσαι να δείξεις μόνο αυτό και αυτό το σημείο του γκεημ, μην αναφερθείς στο Χ και το Ψ, και προφανώς μην δείξεις τίποτα μετά το cutscene στο οποίο η Αρκούδα τρώει τον Ομπάμα" ή κάπως έτσι. Εν προκειμένω φαίνεται πως οι στρήμερες ήταν πούτσα τους τελείως, και δείξανε τα πάντα.

Απ'ότι καταλαβαίνω δηλαδή.
άρα ήταν άκυροι που δεν τους ενδιαφέρει να ξαναλάβουν κωδικό ξέρω εγώ γιατί κανονικά στριμάρουν bath tubs και amrs, arms, asms ή όπως σκατά το λένε τέλος πάντων αυτό που γλύφουν μικρόφωνα.

Εν προκειμένω φαίνεται πως οι στρήμερες ήταν πούτσα τους τελείως, και δείξανε τα πάντα.

Tζέντερ ασάψιο και σέξιστ ρημάρκ μαζί, σκληρό.

Tζέντερ ασάψιο και σέξιστ ρημάρκ μαζί, σκληρό.

image6-1.png

Το παιχνίδι είναι παιχνίδαρος, btw.

Υπέροχα νέα. Το επιτυχημένο beat em up για κινητά με collaborations με όλα τα γνωστά fighting (σύντομα με Street Fighter V) και όχι μόνο επιτέλους διαθέσιμο και για pc. In other SNK news σήμερα βγήκε και το KOF XV στο steam. Αναρωτιέμαι αν θα πάρουν σειρά και τα άλλα παιχνίδια της netmarble όπως το Marvel Future Fight.

Νομίζω ότι μια εξαγορά της Ubisoft είναι καθαρά θέμα χρόνου, Είναι εταιρία με πολλές σημαντικές IP, σχετικά χαμηλή χρηματική αξία και διάφορα προβλήματα σχετικά με την κουλτούρα της. Μοιάζει λουκουμάκι για τους ενδιαφερόμενους.

Εάν όχι πάλι από την Μικρομαλακή, τότε ποιος θα ήταν ικανός να την εξαγοράσει και να προσφέρει ποιοτικότερους τίτλους?

Εάν όχι πάλι από την Μικρομαλακή, τότε ποιος θα ήταν ικανός να την εξαγοράσει και να προσφέρει ποιοτικότερους τίτλους?

Δύσκολο να προβλέψεις. Microsoft, Sony, Tencent και πιθανώς κάποιοι νέοι παίκτες όπως η Amazon είναι όλοι πιθανοί αγοραστές. Αν θα βελτιωθεί η ποιότητα, ποιος ξέρει.

Ναι, το θέμα είναι πως οι υποψήφιοι που μου έρχοντε στο μυαλό δεν με πείθουν πως θα προσφέρουν κάτι καλύτερο. Λιγουρεύονται του ήδη υπάρχων τίτλους να τους μετατρέψουν σε multiplayer/nft/micros/live service

Νομίζω ποιο πιθανό είναι να την αγοράσει αυτή που θυμίζει μια ομάδα του Μάντσεστερ που φοράει γαλάζια αλλά ασχολείται με gaming αντί με πρεμιερ λινγκ. Από την αλλη βέβαια τόσο μεγάλη αγορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα φαντάζει δύσκολη, αν και τίποτα δεν αποκλείεται με τους Άραβες...

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πεις ποιος θα ήταν ο καλύτερος αγοραστής. Tencent και Amazon τις φοβάμαι γιατί έχουν τάση προς GaaS, Microsoft και Sony είναι θεωρητικά καλύτερες επιλογές αλλά δεν ξέρεις αν κάποια στιγμή θα θυμηθούν τις παλιές τους συνήθειες. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε τρόπο να επηρεάσουμε τέτοιες συμφωνίες οπότε θα δούμε τι θα γίνει και θα ελπίζουμε για το καλύτερο.

Λεω τωρα γω, λέτε να την αγοράσει καμια MS και ,λεω τωρα γω, να ξαναδούμε τα παιχνίδια της ubi στο steam με νέο πρόσωπο και ΣΩΣΤΟ support? Πάντως κατ εμέ η ubi έγινε όπως ήταν η EA παλιά, greedy as hell, άρμεγμα σε σημείο τρελό (και αν δεν βγαινει τίποτα κλείνουμε όλα τα online aspects του παιχνιδιού και ξενοιάζουμε) + χάλια launcher με πάαααααρα πολλά bugs σε αρκετά παιχνίδια τους (κάποια απλά τραγικά) που αν δεν τους έπρηζες στα forums σε κλάνανε κανονικά (και πάλι έπαιζε αν θα το έφτιαχναν το bug)!

άλλο streamer άλλο influencer όμως, δηλαδή ξέρω εγώ φαντάσουν να έδιναν στην τούνη και όχι στο RQ
Λευτεριά στην καταπιεσμένη Τούνη, μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο τώρα και διαρροή πιπεράτων reviews. Megusta λεμε!

No Dwarf's Cave? You have my attention!

Δεν είχα ξανά ακούσει τίποτα για αυτό, τυχαία μου βγήκε το παραπάνω στο youtube feed

Back