Δεν είπα κάτι τέτοιο (ok τα online features στα συγκεκριμένα μου ήταν αδιάφορα). Αλλά όσο να 'ναι, αν ήταν (και) τα main games, θα πόναγε περισσότερο.γιατι, αμα ειναι μονο στα dlcs ειναι λογικο?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είπα κάτι τέτοιο (ok τα online features στα συγκεκριμένα μου ήταν αδιάφορα). Αλλά όσο να 'ναι, αν ήταν (και) τα main games, θα πόναγε περισσότερο.γιατι, αμα ειναι μονο στα dlcs ειναι λογικο?
Το δίδαγμα είναι, ΠΟΤΕ ξανά ubi!Το δίδαγμα από όλο αυτό είναι ένα, από ubi ξανά, μόνο σε gog έκδοση...
Settlers και Heroes of Might and Magic. Χέσε το ass as in.Το δίδαγμα είναι, ΠΟΤΕ ξανά ubi!
Και στην τελική, τι θα χάσετε? την 53η συνέχεια του "AC: Stone Age"? Το "FarCry 13: Same as the last 10"?
(Ναι, είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά η Ubi είναι αυτή που έχει κάνει την επανέκδοση των ίδιων και των ίδιων τίτλων σημαία της)
Το Heroes 3 όποιος δεν το έχει αγοράσει στην ξεκάθαρα ανώτερη και πληρέστερη GOG έκδοσή του είναι άξιος της μοίρας του και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.