PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εντάξει δε θα τα χαλάσουμε, στα genre που δε θέλω έβαλα moba, mmo, shooter και visual novel.
Κυριότερα στοιχεία της σειράς έβαλα φυσικά τα writing/story (Amy Hennig γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!), complex plot και lore.
Όσο για την ερώτηση, με ποιο σύγχρονο game θα θέλατε να μοιάζει το επόμενο LoK, απάντησα "None. There isn't a single, modern title that captures the overall feeling of the series".
based-gigachad.gif

Ψήφισα και γω. Αν και έχω παίξει μόνo το soul reaver τους πρότεινα να βγάλουν ένα παιχνίδι σαν Fallen Order. Ενα soulslike με platform elements & εξερεύνηση και να κάνουν remake όλα τα παιχνίδια από το πρώτο πρώτο. Να έχουν σαν παράδειγμα σωστού remake του Resident Evil 2 και προς αποφυγή γιατί δεν θέλουμε πετσόκωμα το Resident Evil 3. Εννοείται single player game. Να κερδίσουν και τους παλιούς φανς και καινούργιους.

ΝΑΙΓΕΙΑΣΑΣΔΕΝΕΧΩΠΑΙΞΕΙΤΙΠΟΤΑ αλλά μπορείτε να κάνετε ένα με αμάξια και κόντρες και τέτοια; ΦΧΑΡΣΤΩΠΟΛΥ!

(οκ το Soul River είχε σημαδέψει την αθώα παιδική μου ψυχούλα στο PSX, αλλά όλα με εντυπωσίαζαν τότε, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν καλό ή όχι).

όταν πάει και αυτό 3,5€, θα το τιμήσω. Με το Heat θυμήθηκα γιατί δεν αξίζουν παραπάνω τα NFS που βγήκαν μετά το NFS HP 2010.

όταν πάει και αυτό 3,5€, θα το τιμήσω. Με το Heat θυμήθηκα γιατί δεν αξίζουν παραπάνω τα NFS που βγήκαν μετά το NFS HP 2010.

Ωχ, για πες. Τι θέματα έχει το Heat;

Ωχ, για πες. Τι θέματα έχει το Heat;
Καταρχάς δεν είναι κακό παιχνίδι, καλά περνάω και άνετα είναι τα καλύτερα 3.5€ που έχω ξοδέψει τους τελευταίους μήνες, αλλά έχει θέματα που έχουν όλα τα παιχνίδια NFS που έχω ακουμπήσει από το NFS HP 2010 και μετά, απλά δεν μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους ρε φίλε...

Καταρχάς, το Νο1 ότι είσαι always online, ακόμα και solo πρέπει να έχει μπρος πίσω με ΕΑ servers, αν και παίζει και offline αν κλείσεις το internet σου. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να μπουκώσει ο server (αν και μου φαινόταν τραγικά μεγάλο loading για παιχνίδι σε SSD και κάτι ψιλιάστικα), προχθές που είχε free weekend (lol 3.5€ και free weekend? πάρτε το ρε τι ψυχή έχει;) γονατίσαμε, τραγικό να παίζεις solo και να μην μπορείς ούτε mods στο αμάξι σου να βάλεις χωρίς να καλέσει το παιχνίδι τους servers της ΕΑ.

Κατά δεύτερο η σιχαμένη η frostbyte engine, καταπληκτική για όλα εκτός των NFS παιχνιδιών, το είχα πει και στο review του Rivals, δεν μπορεί αυτή η μηχανή. Θεωρώ αδιανόητο με όλα τέρμα στο ambient occlusion να μην έχει σωστές σκιές και να φαίνεται λες και το αμάξι δεν πατάει στο δρόμο.

Άλλο, βρέχει, βρέχει, βρέχει συνέχεια ρε φίλε... ήθελαν να κάνουν τα εφεδάκια τους να φαίνονται ωραία και καλά με τα νερά κτλ και βρέχει όλη την ώρα σε μια πόλη που υποτίθεται είναι σε φάση SoCal/Florida... Λονδίνο γίναμε.

Μεταβλητή συμπεριφορά του οχήματος σου, αυτό το παρατήρησα αν ξεκινήσεις drift event και στο free roam drifts mini events. Μπορεί να έχεις ένα αμάξι που να είναι στημένο για road racing όπως το δικό μου και να driftάρει μια χαρά σε ότι στροφή το βάλεις και στα άλλα events, αλλά μόλις ξεκινήσει το drift event το αμάξι γίνεται τρένο, γιατί "δεν είναι στημένο για drift"... εν το μεταξύ έστησα ένα αμάξι για drift και γλιστράει τόσο πολύ που δεν μπορείς να το οδηγήσεις μέχρι το event... μέσα στο event η συμπεριφορά του είναι οκ όμως. Ότι να 'ναι.

Μπάτσοι τούρμπο... 0-100 σε ένα δευτερόλεπτο, όλα τα αμάξι τους είναι βαριά σαν τανκς και πάνε σαν supercars, είναι 200 μέτρα πίσω σου, πας με 250 και ξαφνικά έρχεται και σκάει επάνω σου μπατσικό λες και είσαι σταματημένος, στρίβουν, επιταχύνουν, χωρίς να ακολουθούν το μοντέλο physics του παιχνιδιού. Κοινώς οι κανόνες της φυσικής ισχύουν μόνο για σένα...

Τέλος πάντων, όπως είπα για 3.5 ήταν καταπληκτική αγορά και έχει την πλάκα του το παιχνίδι. Απλά όταν έχεις ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια την σειρά των NFS, και έχεις γευτεί καλύτερα παιχνίδια, έχεις κάποια στάνταρς και δεν βλέπω να τα φτάνουν με τίποτα.

Ακόμα και η Criterion που μας έδωσε το φοβερό HP 2010 το επόμενο τους (Most Wanted 2012) ήταν ναι μεν αλλά παιχνίδι και έφαγε rage uninstall, αν και εκεί φαινόταν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το monetization με το στανιό σε full priced παιχνίδι.

νΕΟ GAMEPLAY DEAD SPACE REMAKE

Ανακοινωθηκαν και οι απαιτησεις

Οπως βλεπουμε θελει RX 6700XT για Maxed/Ultra 140p 60 fps οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια που βγαινουν τωρα.

νΕΟ GAMEPLAY DEAD SPACE REMAKE

Ανακοινωθηκαν και οι απαιτησεις

Οπως βλεπουμε θελει RX 6700XT για Maxed/Ultra 140p 60 fps οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια που βγαινουν τωρα.

Επίσης βλέπουμε πως ο επεξεργαστής σου με το ζόρι καλύπτει τις μίνιμουμ απαιτήσεις.

για οσους συφορουμιτες βασανιζονται στην καθημερινοτητα τους απ τα αξιολάτρευτα πιθήκια, να μια λυση για να τα μπασουν σιγα σιγα στον Ορθοδοξο δρομο του πισι γκεημινγκ και να ξεκολλησουν απ την ντορα την εξερευνητρια ( ετσι την λενε? τ ανηψια μου εχουν μεγαλωσει πια κ δεν θυμουμαι), την τιβί και τα ταμπλετς.

εμενα μ εντυπωσιασε παντως το τρειλε. ευκαιρια και για τους μπαμπαδες να εξηγουν ταχατες τους μηχανισμους και τ αγγλικα στα πιτσιρικια για να κανουν κι εκεινοι επιτελους λιγο γκεημινγκ.
RPG TIME: The Legend of Wright λεγεται.

Βρε ας τα βάλουν εκεί να παίξουν κάνα DOOM

Επίσης βλέπουμε πως ο επεξεργαστής σου με το ζόρι καλύπτει τις μίνιμουμ απαιτήσεις.
Και ομως 11 μηνες τωρα με την 6700χτ ολα τρεχουν maxed 1440p 60 fps ακομα και αυτα που στις απαιτησεις λεει οτι θελει καλυτερο επεξεργαστη απο τον δικο μου.

Θα πρέπει όλοι οι publishers να το πάρουν απόφαση ότι δεν έχει νόημα να κυκλοφορείς premium (δηλαδή όχι F2P) παιχνίδι σε PC και να μην έχεις παρουσία στο Steam. Ακούς Ubisoft; Τελευταία έμεινες, ξύπνα πριν βυθιστείς και εσύ με τον Τιτανικό του Σουίνι.

Back