Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Τριπλ ποσταδόρες και ξεδιάντροπη διαφήμιση.
Τον κλείσαμε για συνέντευξη (αν έχετε καμιά ερώτηση. Να την στείλετε σε πιεμ)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Φήμες λένε πως μια φορά στην τηλεόραση έκαναν έρευνα πριν δημοσιεύσουν!
Η καλή είδηση της ημέρας στον ΣΚΑΙ είναι πως ένας πατέρας (εγώ) και ο πεντάχρονος γιος του (ο γιος μου πριν 6 χρόνια) έφτιαξαν ένα βιντεοπαιχνίδι (θα φτιαχτεί του χρόνου).
Α, τα πλάνα είναι obsolete και δεν υπάρχουν καν στο press kit του παιχνιδιού.
Αυτά. Απλά λέω...
XAXAXA oλα ultra 1440p 60 fps τρεχει η rx 6700xt red devil η οποια επειδη εχει overclock ειναι πιο γρηγορη απο την απλη 6700χt και πλησιαζει την 6800xt. Δεν υπαρχει τιποτα που να μην το τρεχει ultra 1440p 60 fps. Τα περισσοτερα τα τρεχει ultra 1440p 80+ fps συμφωνα με τα benchmarks!Μπορώ να κονφιρμάρω (που λένε και οι ζούμερ φίλοι μας) πως με 6800xt και όλα στο Ultra - 1440p (Shredder do not try this at home)...
Οπότε από τη μία δε τα λες εντελώςbullshotbullspecs, από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερα optimized. Πόσο μάλλον αν ισχύει ότι χρησιμοποιεί την engine του πρώτου (και εικαστικά, αν και εντυπωσιακό game, από ό,τι βλέπω δεν έχουν τέτοια διαφορά ώστε να δικαιολογεί αυτές τις απαιτήσεις).
Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι οι Ασόμπηδες κάνανε το game για πρόμο της 4090, αλλά δεν πιστεύω να είστε από αυτούς, σωστά παιδιά; Meanwhile RT settings are nowhere to be seen.
Επίσης διάβασα ότι αναμένεται D1 patch που βελτιώνει performance, οπότε ίδωμεν...
Τα περισσοτερα τα τρεχει ultra 1440p 80+ fps συμφωνα με τα benchmarks!
Αυτο ειπα και εγω οτι για την ωρα ολα τρεχουν ultra/maxed 1440p 60 fps και ας εχει bottleneck.Τα benchmarks των reviewers δεν τρέχουν με τον Ryzen 1700X. Έχεις CPU bottleneck, αν και ακριβώς επειδή παίζεις σε 1440p/60, στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχει σημασία - για την ώρα.