PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτοί δεν έχουν στήσει κώλο στον Σουίνι; Γιατί είναι πάλι στο κλαρί για φράγκα;

Γαματη ιδεα το να βλεπει ο χαρακτηρας μας διαφορετικες γραμματοσειρες για το καθε ατομο αναλογα σε ποια κατηγορια το κατατασσει και οταν γινεται κατι και αλλαζει η γνωμη μας να αλλαζουν και οι γραμματοσειρες! Δυστυχως για μενα βλεπω να με δυσκολευει η ιδεα του font animation αποτι ειδα στο βιντεο πως παρουσιαζεται...

Το έχουν προβλέψει

Οχι δε καταλαβες, μου αρεσει που υπαρχουν διαφορετικα fonts!!
Ομως με δυσκολευει το font animation που βαλανε, ο τροπος που εχουν στο animation οπου φαινεται να "γεμιζει" η γραμματοσειρα ενοχλει αρκετα.

Νομιζω το easy read mode θα χασει αυτο που εγω βρηκα θετικο, αν και βλεποντας απο το λινκ σου οτι εχουν προβλεψει την αντικατασταση των δυσκολων fonts, σιγουρα θα εχουν προβλεψει και την δυνατοτητα απενεργοποιησης του animation γεμισματος

Το font animation επιταχύνεται πατώντας το "Ε" (πληκτρολόγιο) ή το "Α" (gamepad). Δεν χρειάζεται να περιμένεις να γεμίσει κάθε συννεφάκι, αλλιώς το παιχνίδι από 20 ώρες θα κάνει εύκολα 25 για τους τίτλους τέλους.

To παιχνίδι έχει πάρα πολλά accessibility features. Το tweet που έβαλα έχει μερικά από αυτά. Πχ θα έχει και text to speech που δεν αναφέρεται. Γενικά η Microsoft προωθεί πολύ το accessibility στα "σπιτικά" της παιχνίδια.

Δύο με τρία σκηνικά που έδειξε το trailer ούτε καν πλησίασα στο να τα κάνω βάσει επιλογών. Would play again.

Δουλειά από 13 άτομα = άψογη.

Κάτι τέτοια παιχνίδια μού θυμίζουν μια ιδέα που μού κατέβηκε και μού φαίνεται τόσο προφανής που απορώ πώς δεν έχει γίνει ήδη.

Εικόνα βυζαντινής αγιογραφίας.
Έχεις τον Χριστό.
Τρέχεις να αποφύγεις τούς ρωμαίους και μαστιγώνεις αργυραμοιβούς.

Κάτι τέτοια παιχνίδια μού θυμίζουν μια ιδέα που μού κατέβηκε και μού φαίνεται τόσο προφανής που απορώ πώς δεν έχει γίνει ήδη.

Εικόνα βυζαντινής αγιογραφίας.
Έχεις τον Χριστό.
Τρέχεις να αποφύγεις τούς ρωμαίους και μαστιγώνεις αργυραμοιβούς.

Ο Ιησούς να μαστιγώνει αργυραμοιβούς είναι στον κανόνα. Αλλιώς έχω και το σάουθ παρκ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει.

Καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει επιλογη για BIG HEAD mode... :solaire:

Back