PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Α αυτό μπήκα να ανεβάσω, να 'σαι καλά, σενσέι, παιχνιδάρα φαίνεται.
 
Φαντάζομαι το πιο πιθανό είναι να την ακυρώσουν, ή να μετατραπεί σε small publishers & indies event.
 
Φαντάζομαι το πιο πιθανό είναι να την ακυρώσουν

Ομιτζί ναι φύγαμε! #cancelE3 #boycottORdeath


EDIT: H Ρόκσταρ δεν έχει καλές σχέσεις με τις έξπο, βέβαια τώρα που θα λείπουν όλοι οι άλλοι μπορεί να τους γυρίσει. Πάντως δεν χρειάζονται και πολλά, ένα κενό τουίτ με το χάσταγκ #VI από κάτω είναι αρκετό για να αρχίσει να περιστρέφεται ο πλανήτης ανάποδα.
 
Φαντάζομαι το πιο πιθανό είναι να την ακυρώσουν, ή να μετατραπεί σε small publishers & indies event.
Παίζει να καταντήσει και Dragons Den όπου indie devs θα παρουσιάζουν την δημιουργία τους και θα ζητάνε επένδυση από κάναν μεγάλο.
 
υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν πάνε Ε3? αν και νοιώθω ότι το έχω ξαναρωτήσει, ντετζαβού;
 
υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν πάνε Ε3? αν και νοιώθω ότι το έχω ξαναρωτήσει, ντετζαβού;
Νομιζω ότι απλά θέλουν να έχουν δικές τους παρουσιάσεις που θα τραβήξουν όλη την δημοσιότητα αντί να την μοιράζονται με άλλες εταιρείες
 
Πρέπει να καλομάθανε και με τις streaming παρουσιάσεις της καραντίνας και μάλλον δεν βλέπουν τον λόγο να στριμωχτούν σε ένα φουλ πρόγραμμα, με άλλες εταιρίες, με απαιτούμενη φυσική παρουσία και το κόστος που αυτή έχει. Νοικιάζουν έναν παρουσιαστή, στήνουν ένα στριμ, δείχνουν τα τρέιλερ που θέλουν στον χρόνο που θέλουν και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο (ή έστω περίπου το ίδιο).

Ούτε ο τύπος από ότι έχω καταλάβει τρελαίνεται πλέον για τις εκθέσεις. Το μόνο που χάνουν είναι η άμεση επαφή με το κοινό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τους ενδιαφέρει.
 
υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν πάνε Ε3? αν και νοιώθω ότι το έχω ξαναρωτήσει, ντετζαβού;

Υποτίθεται ότι υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας, κάποια στιγμή υπήρξε και διαρροή προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων κλπ. Προσωπικά πιστεύω ότι οι λόγοι ήταν οικονομικοί, οι publishers προφανώς αποφάσισαν ότι την σύγχρονη εποχή που μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους πελάτες τους δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά για μια τέτοια εκδήλωση.
 
Μετά τη γνωριμία με τον Τζόφρι γυρισμός δεν υπάρχει. Σάμερ Γκέημ Φεστ και τα μυαλά στο μπλέντερ. Aπό την αρχή της χρονιάς και στο ενδεχόμενο ακύρωσης της Ε3 ο Τζόφρι φαινόταν πολύ στεναχωρεμένος στο τουίτερ.
 
Gamescom είναι ίσως πλέον πιο αναγνωρισμένο, γίνεται και κεντρικά στην Ευρώπη (Κολωνία).
 
Στην E3 εκτός των παρουσιάσεων συνήθως έστηναν και booths με demo για να δοκιμάσει το κοινό το παιχνίδι. Αυτό θα χαθεί. Ενώ κλασσικά οι μικρομεσαίοι devs θα πρέπει να βρουν τρόπο να προβληθούν εκτός της έκθεσης.
 
Έχει αγριέψει ο κόσμος, δεν είναι για παρουσιάσεις και ντέμος κατά πρόσωπο. Νεξτ φεστ δίπλα στο σάμερ γκέημ φεστ και όποιος θέλει, η αγκαλιά του Γκέημπ έχει χώρο για όλους. Πωω φαντάσου το πιο νόστιμο μπουρίτο που έχεις φάει όπου ο Τζόφρι είναι η πίτα και ο Γκέημπ η γέμιση.
 


Να πω ότι φαίνεται ελαφρώς, εχμ, τζενέρικ? Δηλαδή, νόμιζα πως θα είναι κάτι σαν GTA Vice City σε διαφορετικό setting και με καλτ ηθοποιούς, κι εν τέλει είναι FPS όπου κυριολεκτικά στέκεσαι στο ίδιο σημείο και αντιμετωπίζεις ορδές εχθρών.
 


Να πω ότι φαίνεται ελαφρώς, εχμ, τζενέρικ? Δηλαδή, νόμιζα πως θα είναι κάτι σαν GTA Vice City σε διαφορετικό setting και με καλτ ηθοποιούς, κι εν τέλει είναι FPS όπου κυριολεκτικά στέκεσαι στο ίδιο σημείο και αντιμετωπίζεις ορδές εχθρών.

need more bloom....
 
Back
Top