PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υποθέτοντας ότι θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft, υπάρχει λόγος αισιοδοξίας για το Starcraft 3. Η Microsoft έκανε πολύ καλή δουλειά πρόσφατα στο Age of Empires.

Να το βάλουν στην πωπουδάρα τους το Overwatch. Blizzard Arcade Collection or gtfo. Κι ένα Lost Vikings ρημέηκ τώρα που γυρνάει.

"You will still need a Bnet account though..."
Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν θα ανοίγει το battle.net όταν το κάνεις launch. Είναι confirmed από άτομο της blizzard αυτό.

α θα δοκιμάσω επιτέλους overwatch, είχα το 1 από τότε που μου το πάσαρε ένας φίλος, αλλά δεν μπήκα στον κόπο γιατί βαριόμουν να βάλω το battlenet.

α θα δοκιμάσω επιτέλους overwatch, είχα το 1 από τότε που μου το πάσαρε ένας φίλος, αλλά δεν μπήκα στον κόπο γιατί βαριόμουν να βάλω το battlenet.
Όταν έπρεπε δεν ήθελες να βάλεις battle.net. τώρα απλά δεν αξίζει να ασχοληθείς με το overwatch.

Όταν έπρεπε δεν ήθελες να βάλεις battle.net. τώρα απλά δεν αξίζει να ασχοληθείς με το overwatch.
να πω την αλήθεια μου όταν ήθελα το fixάκι μου για multi team fps μπούκαρα και μπουκάρω TF2, τι να το κάνω το ιμιτασιόν :p

Πάω να το γουισλιστάρω στο στημ να γίνει χαμός.

Tην Τεταρτη βγαινει ο εξωηινος γατος στο pc στο steam το Ratchet and clank rift apart το οποιο θα ειναι καλυτερο απο το spidemran, Οποτε δεν πειραζει που θα το παιξουμε αργοτερα. Φταιει η Activision που δεν συνεχισε να βγαζει παιχνιδια spiderman γιατι αλλιως θα εβγαινε ταυτοχρονα και στο pc.

Back