PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απλά ο κύριος της Embracer είναι μπιλιονερ και σου λέει "ΑΝ ΕΧΩ 100 ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ 1000 IP ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΦΙΤ"
Μπιζνες μανατζμεντ 101.

Διακόπτω το πρόγραμμά σας, για να ενημερώσω ότι χθες βγήκε σε stealth mode το δεύτερο και τελευταίο DLC του καλτ ρετροπιξελωτού αριστουργήματος Case of the Golden Idol.

Για πάμε λίγο

Πάντως αν είχατε ποτέ απορία πως θα ήταν μια cutscene σε turn-based, well, there you have it...

Last edited:
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως χωθηκε ο Abbath I\m/\m/ortal (0:46) στο G.I Joe

Αυτό το G.I Joe φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, μπήκε στην wishlist.

Γιατί μου φαίνεται ότι το art style και το animation είναι χειρότερο από το original?

Δεν το πρόσεξα αλλά δεν με πειράζει κιόλας, αρκεί να είναι καλό το gameplay.

inb4 Admiral "Turn-Based μάχες άρα είναι καλό".

Βασικά μας στείλανε χθες το press release για δαύτο αλλά ξέχασα τελείως να ποστάρω το βίντεο επειδή πεινούσα. Έπρεπε να μοιραστώ το δράμα μου.

inb4 Admiral "Turn-Based μάχες άρα είναι καλό".

Βασικά μας στείλανε χθες το press release για δαύτο αλλά ξέχασα τελείως να ποστάρω το βίντεο επειδή πεινούσα. Έπρεπε να μοιραστώ το δράμα μου.
legit λόγος. Διάβαζα κάπου ότι και οι δικαστές όσο πλησιάζει η ώρα για το μεσημεριανό τόσο πιο πιθανό είναι να απορρίψουν την αίτηση χάρης/πρόωρης αποφυλάκισης του κρατουμένου.

Αν σας ενδιαφέρουν τα life sims στα οποία χτίζεις κονωνίες με διάφορες οικονομικές παραμέτρους το παρακάτω δείχνει ενδιαφέρον.

Όταν η γραμμή μεταξύ έμπνευσης και ξεδιάντροπης αντιγραφής διαγράφεται.

Back