PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχετε καμιά ιδέα για αυτό εδώ που κυκλοφόρησε σήμερα;

Βγάζει κάποια Deliver us the moon vibes.

Κι εγώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο ενδιαφέρομαι αλλά δεν έχω εικόνα για την ποιότητά του.

I am a simple man, διαβάζω Stanislaw Lem, I add to wishlist.

Έχω διαβάσει ότι είναι ο ορισμός του αργού walking simulator... ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ SOLARIS.

Ενδιαφέρον χρονιά φέτος στο gaming. Επιτυχημένα, αναβιωμενα από τον τάφο sequels (baldurs gate, Armored Core, AW2), άψογα rmks (RE4, System Shock, Dead Space), το expansion που σώζει στο τέλος ολόκληρο main game, επιτυχημένα games όπως Harry Potter, Lies of P, Lords of the fallen 2 και μια στεγνή 4άρα από το IGN στο καινούργιο CoD.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία για τα rmks.

Όσα remake των RE μέχρι στιγμής έχουν βγει, είναι πρακτικά νέα games (μέχρι και προσπάθεια για ανανέωση του lore έχει γίνει για να αντικαταστήσουν τα παλιά στο canon) όχι ρεκτιφιέ, μην τα ξαναλέμε.

Μ'αυτα και μ'αυτα βγηκε το Colony Ship απο EA. Παιζει καμια ελπιδα για ριβιου του τελειωμενου παιχνιδιου;

Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτό το thread αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον κι είπα να το κοτσάρω εδώ.

Όσοι χρησιμοποιείτε Netflix φαντάζομαι ότι έχετε προσέξει πως μπορείτε να παίξετε ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο κινητό ή το tablet σας, όπως Oxenfree II, Spiritfarer, Into The Breach, Before Your Eyes κ.ά. Ωστόσο δεν είναι διαθέσιμα αν συνδεθείτε μέσω τηλεόρασης ή PC.... μέχρι τώρα.
Πρόσφατα βρέθηκα στο Λονδίνο στο σπίτι ενός φίλου και με έκπληξη παρατήρησα ότι εκεί το Netflix έχει λανσάρει τη δυνατότητα να streamάρεις/παίξεις αυτά τα παιχνίδια και στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας το κινητό σου ως controller(!). Προς το παρόν βρίσκεται σε beta και επειδή δεν είχα δει τίποτα σε ξένα παιχνιδοsites έψαξα κι ανακάλυψα αυτό:

Φάση θα έχει να το κάνουν κάποια στιγμή για όλες τις χώρες. Ειδικά το Oxenfree II στο κινητό είναι μια σταλιά και ουσιαστικά unplayable για τα γέρικα μάτια μου (συμπτωματικά ήταν και το παιχνίδι που έδειχναν στο trailer της Beta).

Last edited:
Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτό το thread αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον κι είπα να το κοτσάρω εδώ.

Όντως ενδιαφέρον, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Μεσολαβεί κάποιο TV box, chromecast κλπ ή γίνεται μέσω της app του Netflix σε smart TV;

Όντως ενδιαφέρον, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Μεσολαβεί κάποιο TV box, chromecast κλπ ή γίνεται μέσω της app του Netflix σε smart TV;
Απευθείας από την app, νομίζω. Ο φίλος μου δεν χρησιμοποιεί Firestick ή κάτι παρόμοιο, ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί δεν δοκιμάσαμε να παίξουμε το game. Ίσως πατώντας play να του ζητούσε να κατεβάσει κάτι επιπλέον.

Απευθείας από την app, νομίζω. Ο φίλος μου δεν χρησιμοποιεί Firestick ή κάτι παρόμοιο, ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί δεν δοκιμάσαμε να παίξουμε το game. Ίσως πατώντας play να του ζητούσε να κατεβάσει κάτι επιπλέον.

Thanks! Και από latency;

Νέο trailer/feature για το Suicide Squad:

Για να δούμε αν η Rocksteady μπορεί να ανατρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις από το προηγούμενο reveal.

Απο τα καλυτερα πιαχνιδια της χρονιας θα ειναι αν οχι το καλυτερο. Θα σφαξω τον Batman και τον Superman. O Rocksteady θα τα καταφερει αυτην την φορα αλλιως θα τον κλειδωσω σοτ δωματιο του και θα τον αφησω νηστικο για 1 εβδομαδα!

Tι γένους είναι ο/η/το Rocksteady ?

Η γκοτιά Drug Dealer Simulator αποκτά επίσημο crossover με τη σειρά Narcos, και είναι λίγο σα να κάνει crossover ο τέντζερης με το καπάκι.

Back