PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εμένα πολύ με χάλασε, δε ξέρω, ίσως είμαι απλά πορνόγερος που μεγάλωσα με boothbabes και μεγάλες ΠΑΣΟΚικες εκθέσεις, αλλά ήταν άλλη φάση όλο αυτό. Δεν ήταν απλά μια παρουσίαση trailer ήταν ένα τεράστιο meeting/gathering, ήταν το comicon των video games, ήταν κάτι που ήλπιζα θα εξαπλωθεί με άλλα μικρότερα cons σε όλο τον κόσμο όπως τώρα έχουμε μέχρι και στην χώρα μας comicons.

τεσπά...

εμένα πολύ με χάλασε, δε ξέρω, ίσως είμαι απλά πορνόγερος που μεγάλωσα με boothbabes και μεγάλες ΠΑΣΟΚικες εκθέσεις, αλλά ήταν άλλη φάση όλο αυτό. Δεν ήταν απλά μια παρουσίαση trailer ήταν ένα τεράστιο meeting/gathering, ήταν το comicon των video games, ήταν κάτι που ήλπιζα θα εξαπλωθεί με άλλα μικρότερα cons σε όλο τον κόσμο όπως τώρα έχουμε μέχρι και στην χώρα μας comicons.

τεσπά...

Και εμένα θα μου λείψει γιατί αυτό που έχουμε ως υποκατάστατο πλέον (τα διάφορα ιντερνετικά shows από τους διάφορους publishers και το Summer Game Fest του Τζοφ) δεν είναι το ίδιο. Εκείνη η συμπυκνωμένη εβδομάδα με όλων των ειδών τα news και conferences είχε άλλη γοητεία, τώρα όλα τα νέα είναι σκόρπια.

βασικά αυτό, ήταν conference, δεν ήταν έκθεση, ήταν συνέδριο. Δεν πήγαινες να δεις πράγματα που μπορείς να δεις και online, πήγαινες να δεις και να γνωρίσεις κόσμο από κοντά, να συμμετέχεις, να ζήσεις από κοντά events να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά ανθρώπους που θεωρείς θρύλους.

Φαντάσου τώρα να εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο και να πήγαινες AthensGamesCon ή κάτι τέτοιο και να σκάει μύτη ο Κοτζιμάς ή ο Sven με full body armor ξέρω εγώ, μπροστά σου και να βγάλετε σέλφι να πούμε και να ανταλλάξετε και 2 κουβέντες.

Σημερα κυκλοφορησε σε EA, αλλα υπαρχει καιρο στα τριγυρω με ντεμο και ανακοινωσεις.

Φαινεται σοβαρη δουλεια, εχετε το στο νου σας αν γουσταρατε τα settlers οπως ηταν παλια

Είχε τη φάση της και τη νοσταλγία η E3, αλλά ακολούθησε λίγο πολύ την μοίρα των περιοδικών. Πλέον με την κάθε εταιρία να έχει το δικό της show χωρίς επιπλέον έξοδα και χρονικούς περιορισμούς (green screen studio, γύρισμα όποτε κλπ) και τον Κίλη με το summer fest είχε αρχίσει να χάνει τη δυναμική της η Ε3, με μειωμένο ενδιαφέρον και συμμετοχές. Έσκασε και ο covid και την αποτελείωσε.

Η fanstastic games ειναι Ρωσσικη

Ειναι απατη του Πουτιν για να ληστεψει τους Ευρωπαιους και τους Αμερικανους! Ετσι εξηγουνται ολα! Ουτε εγω δεν εχω κανει ποτε τοσο μεγαλη απατη! Αυτος τα οργανωσε ολα. Τωρα μενει να μαθουμε και αν ηταν δικικα του ιδεα η αν το σκεφτηκε καποιος απο τους υπηρετες του η τους στρατηγους του.

Έχω την εντύπωση ότι εδώ ξεκίνησαν όλα

Πριν το εγκαταλείψω ήταν ακριβώς η ρουτίνα του Vampire Survivors, επιβίωνες σε random χάρτες με random κύματα/ορδές εχθρών (απλοί, πιο δυνατοί, elit κοκ). Μόλις τελείωναν τα waves σε ένα επίπεδο, προχωρούσες στο επόμενο, είχα αν θυμάμαι διαφορετικά θεματικά acts με 4-5 επίπεδα το καθένα. Διαβάζω ότι από το 22 κάπου και μετά έγινε εντελώς reworked, ώστε να φέρνει σε bite-sized diablo-ειδές. κάτι που ξενέρωσε την πλειοψηφία της βάσης παικτών...

Έχω την εντύπωση ότι εδώ ξεκίνησαν όλα

Πριν το εγκαταλείψω ήταν ακριβώς η ρουτίνα του Vampire Survivors, επιβίωνες σε random χάρτες με random κύματα/ορδές εχθρών (απλοί, πιο δυνατοί, elit κοκ). Μόλις τελείωναν τα waves σε ένα επίπεδο, προχωρούσες στο επόμενο, είχα αν θυμάμαι διαφορετικά θεματικά acts με 4-5 επίπεδα το καθένα. Διαβάζω ότι από το 22 κάπου και μετά έγινε εντελώς reworked, ώστε να φέρνει σε bite-sized diablo-ειδές. κάτι που ξενέρωσε την πλειοψηφία της βάσης παικτών...

πάω να ρωτήσω ένα θείο μου μην έχει την παλιά έκδοση :p

Δε το λες νέο, αλλά είναι ένα γουστόζικο στεητμεντ και είπα να το ρίξω.

Last edited:
Ο J.E.S. έκανε μια ομιλία χθες σχετικά με το συγγραφικό υπόβαθρο του Pentiment.

Πρώιμο mod που "μεταφράζει" το DLSS3 frame generation σε FSR3 ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ περισσότερες κάρτες:

boomer city builder anyone? (εν το μεταξύ γιατί τα λέμε boomer ενώ είναι για genexάκιδες και early millenials?)

Οι μούντζες είναι για αυτούς που αγοράζουν το Battlefield day one;

οι μούτζες έπρεπε να είναι για την ΕΑ που πάει και κοτσάρει την μηχανή αυτή παντού ενώ είναι αναπτυγμένη για τα shooter της.
Δεν θυμάμαι άλλη μηχανή να δείχνει χειρότερα από παλιότερη που αντικατέστησε.

Back