What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Εγώ, πάντως, θυμάμαι οι τιμές να είναι οι ίδιες. Και είχα διαβάσει και ένα άρθρο σχετικά με αυτό για τα GameSpot, κατά πόσο οι εταιρείες θέλουν να κρατάνε τη διαφορά, όταν κυκλοφορεί το παιχνίδι.<br>Δε θυμάμαι το Steam να έχει 10 ευρώ πάνω έναν τίτλο... Oh, well, that&#039;s just me...  :ninja:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>http://www.capcom-unity.com/gregaman/blog/2015/09/08/dragons-dogma-dark-arisen-coming-to-pc" class="bbcode_url">Dragon&#039;s Dogma: Dark Arisen coming to PC<br></blockquote><br><br>Και μαζι μ&#039; αυτό ερχονται και τα πρώτα mods.  :mosh:<br><br>http://www.game-debate.com/news/?news=19114&game=Dragons%20Dogma:%20Dark%20Arisen&title=Dragons%20Dogma:%20Dark%20Arisen%20ENB%20Graphics%20Mod%20Arrives%20Before%20The%20Game%20Is%20Even%20Out
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Ένα είναι το mod ρε<br><br><img src="http://i.imgur.com/ywKWJim.gif" alt="ywKWJim.gif" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Eνα ενδιαφερον αθρο για το pc gaming.<br><br>http://www.techspot.com/news/63461-pc-shipments-2015-declined-largest-margin-history.html<br><br>Βλεπουμε πως ενω οι συνολικες πωλησεις των pc επεσαν φετος τα gaming pc και laptop ειχαν αυξηση πωλησεων. Γι αυτο λοιπον βλεπουμε ολο και περισσοτερους κατασκευαστες pc να προωθουν το pc gaming οπω εγινε με τα steam machines(pc σε μεγεθος κονσολας με χειριστηριο) ενω αργοτερα φετος βγαινουν τα gaming AIO τα οποια παρουσιαστηκαν στην CES την προηγουμενη εβδομαδα https://www.youtube.com/watch?v=8as5MMtnFCY και θα ειναι pc-οθονες δηλαδη οθονες με ολα τα εξαρτηματα του pc ενσωματωμενα μεσα τους αρα ετσι δεν θα χρειαζετια πυργος. Ενδιαφερουσες εξελιξεις λοιπον στον χωρο του pc gaming !! Πολυ ενδιαφερον. 
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Eνα ενδιαφερον αθρο για το pc gaming.<br><br>http://www.techspot.com/news/63461-pc-shipments-2015-declined-largest-margin-history.html<br><br>Βλεπουμε πως ενω οι συνολικες πωλησεις των pc επεσαν φετος τα gaming pc και laptop ειχαν αυξηση πωλησεων. Γι αυτο λοιπον βλεπουμε ολο και περισσοτερους κατασκευαστες pc να προωθουν το pc gaming οπω εγινε με τα steam machines(pc σε μεγεθος κονσολας με χειριστηριο) ενω αργοτερα φετος βγαινουν τα gaming AIO τα οποια παρουσιαστηκαν στην CES την προηγουμενη εβδομαδα [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8as5MMtnFCY[/youtube] και θα ειναι pc-οθονες δηλαδη οθονες με ολα τα εξαρτηματα του pc ενσωματωμενα μεσα τους αρα ετσι δεν θα χρειαζετια πυργος. Ενδιαφερουσες εξελιξεις λοιπον στον χωρο του pc gaming !! Πολυ ενδιαφερον. <br></blockquote><br><br>Ίσως και να πουλήσουν σε άτομα τα οποία έχουν κάνει πρόσφατα το άλμα από κονσόλα στη μητέρα πλατφόρμα. Οι "παλιοί" PC gamers όμως δε νομίζω πως θα θυσιάσουν τη δυνατότητα να βάλουν "χέρι" στο μηχάνημά τους απλά και μόνο για να εξοικονομήσουν τον χώρο που καταλαμβάνει το tower. Γιατί κακά τα ψέματα, το μόνο θετικό που μπορώ να δω, είναι αυτό. Άντε και το ότι γλιτώνεις τα ξέμπαρκα καλώδια (τα οποία με λίγο προσεκτικό planning μπορείς να κρύψεις έτσι και αλλιώς) <br><br>Με λίγα λόγια, αν το marketing γίνει σωστά, όλο και κάποιον θα παρασύρουν.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Άλλο θετικό είναι ότι αν σου καεί, το κλαις όλο μαζί. Τέλος στις ψεύτικες ελπίδες ότι μπορεί να τη γλιτώσεις με καμιά καμένη ραμ μόνο. :mosh:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα micro-ITX κουτί, που στερεωνόταν στο πίσω μέρος της οθόνης, στις υποδοχές για βάση VESA, και στο οποίο μπορούσες να βάλεις ITX μητρική και κανονικού μεγέθους κάρτα γραφικών. Με ένα τέτοιο κουτάκι, τα είχες όλα τα απαραίτητα για ένα σύστημα αξιώσεων. Κακά τα ψέματα, ο περισσότερος κόσμος και με μια θύρα PCI-E και 3-4 θύρες SATA, την παλεύει μια χαρά για τα παιχνίδια.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
http://gematsu.com/2016/01/danganronpa-trigger-happy-havoc-coming-pc-steam-february" class="bbcode_url">Danganronpa Φεβρουάριο στο Steam<br><br>Αγαπημένη σειρά, must check για φανς των Attorney games
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
http://www.insider.gr/eidiseis/oikonomia/5541/sto-trapezi-foros-se-ypologistes-kai-smartphones<br><br>διαολε, καταπληκτικη ιδεα. και καταπληκτικη λογικη. :whatever: :whatever: :whatever:<br><br><span style="color:green">TI KΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΟ??? ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΛΕΚΙΝΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ <b><span style="font-size:14pt">ΚΑΣΕΤΕΣ</span></b> ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ <b><span style="font-size:14pt">ΠΑΡΑΝΟΜΑ</span></b> ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ....</span>
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,694
<blockquote><br>http://www.insider.gr/eidiseis/oikonomia/5541/sto-trapezi-foros-se-ypologistes-kai-smartphones<br><br>διαολε, καταπληκτικη ιδεα. και καταπληκτικη λογικη. :whatever: :whatever: :whatever:<br><br><span style="color:green">TI KΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΟ??? ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΛΕΚΙΝΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ <b><span style="font-size:14pt">ΚΑΣΕΤΕΣ</span></b> ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ <b><span style="font-size:14pt">ΠΑΡΑΝΟΜΑ</span></b> ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ....</span><br></blockquote><br><br><blockquote><br>«Πρόκειται για ένα εντελώς παράλογο μέτρο που θα πλήξει μια δραστηριότητα πολύ περιορισμένων περιθωρίων μικτού κέρδους. Είναι σαν να φορολογήσουμε τα μηχανάκια, επειδή συχνά τα χρησιμοποιούν οι ληστές προκειμένου να κλέψουν τις τράπεζες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήκας.<br></blockquote><br>εγώ θα έλεγα ότι είναι σαν να φορολογούν τα μηχανάκια επειδή κάποιοι είναι τζαμπατζήδες στον κινηματογράφο.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Πού είναι το περίεργο; Αφού το έχουμε πει, η κυβέρνηση έχει τη λύση για όλα! Το επόμενο μέτρο θα είναι η αύξηση φόρου 4% στο χαρτί υγείας, διότι κάποιοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μπιντέ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θα μπει και μηχανάκι στα καζανάκια επίσης. Θα καταγράφει τις φορές που τα πατάμε. Και ο φόρος θα αυξάνει αναλογικά. Όσο περισσότερο θα τα πατάμε, τόσο θα πληρώνουμε παραπάνω. Για να πατάς, τρως. Άρα πληρώνεις. Θα αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Δηλαδή για να ακούω τον γέρο οζυ θα δίνω κερατιάτικα; αν θέλουν ας έρθουν... Επίσης, αύριο έχω να εξακριβώσω κάτι από το υπουργείο οικονομικών. Θα ενημερώσω το συντομότερο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ωχωχ.<br><br>αμα αργησεις, να γευματισωμε?
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote> Όπως συμπλήρωσε το συγκεκριμένο τέλος είχε συζητηθεί και στο παρελθόν αλλά απορρίφθηκε αφού κρίθηκε παράλογο και ήταν βέβαιο πως θα πλήξει την εγχώρια αγορά.</blockquote><br><br>ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. <br>Τώρα δεν υπάρχει διαχωρισμός "Λογικό/Παράλογο". Όλα παίζουν.<br>Αν εφαρμοστεί τώρα είναι λογικό και θα τονώσει την αγορά.<br><br>Με διαφορά η πιο γελοία κυβέρνηση, έτσι;
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,694
<blockquote><br>Με διαφορά η πιο γελοία κυβέρνηση, έτσι;<br></blockquote><br><br>μέχρι την επόμενη, όπως πάντα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Φόρο per click μόνο μη βάλουν γιατί τη μάμησα με τόσα clicker games εκεί έξω...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Αρχιζω να σκεφτομαι πως οντως τα steam refunds ισως κανουν περισοτερο κακο παρα καο στο pc<br><br>Μετα το φιασκο του batman και την αποσυρση του η WB σημερα ανακοινωσε οτι το νεο netcode δεν θα βγει σε pc για το mortal kombatx  http://testyourmight...y.58181/page-12<br><br> <br><br>Ενα εχω να πω. ΑΙΣΧΟΣ!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!<br><br>ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Για αυτό με το προτεινόμενο φόρο σε υπολογιστές: Μην εκπλήσσει τόσο πολύ, υπάρχουν και χειρότερα! Εδώ στη Γαλλία μιλούσα με συναδέλφους σήμερα για αυτό το φόρο και μου είπαν ότι στη Γαλλία υπάρχει σπέσιαλ φόρος στα αποθηκευτικά μέσα (πχ σκληροί δίσκοι ) υπέρ των εταιριών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων! Τις αντίστοιχες αεπι που χάνουν έσοδα από την πειρατεία !!!<br>
 
Top Bottom