What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Στο pc θα πουλησει τρελα αν εχει καλο οptimized και τρεχει 4κ ultra 60 fps σε high end pc. Εχει και denuvo αρα εγω και ολοι οσοι πηραμε το πρωτο απο το θειο θα πρπεει να το αγορασουμε! Το αρθρο αναφερεται μονο σε retail πωλησεις ενω τωρα πια ειδικα στο pc οι περισσοτερες πωλησεις ειναι ψηφιακες. Παλι καλα που υπαρχει το steam spy και μπορουμε να δουμε ανα πασα στιγμη ποσο πουλαει το καθε παιχνιδι. Αν και της ubisoft πιο πολλοι τα αγορζουν απο uplay αντι για steam εγω ομως θα το παρω απο steam.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Αν και παλαιό νέο τώρα το είδα:<br>http://www.pcgamer.com/syberia-3-has-been-delayed-in-2017/
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br>20 χρόνια από την κυκλοφορία του Red Alert...<br><br>Τι εποχές...<br></blockquote><br><br>Straight down nostalgia lane!<br>Eιχα πάρει το πλήρες πακέτο (μαζί με τα 2 expansion) απο Στουρνάρη θυμάμαι.<br>Πόσες ώρες να είχα αφιερώσει ενας θεός ξέρει.<br>Οι γονείς μου έσπρωχναν το πιάτο με το φαγητό με ένα σκουπόξυλο νομίζω.<br>Οι φίλοι ερχόντουσαν να με δούνε αλλά εγώ δεν τους έβλεπα.<br>You get the point  :mosh:<br>
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
<blockquote><br>20 χρόνια από την κυκλοφορία του Red Alert...<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3HUWUtTZvK4[/youtube]<br><br>Θυμάμαι το είχε αγοράσει ο φίλος μου ο Αλέξης και πηγαίναμε μετά το σχολείο στο σπίτι του που είχε 2 PC  (χλιδή για τότε) και παίζαμε LAN Multiplayer σε χάρτες που είχαμε σχεδιάσει μόνοι μας στον custom map editor.<br><br>Τι εποχές...<br></blockquote><br><br>αχ kari wuhrer...
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
μυθικές μάχες στα ίντερνετ καφέ με το 2ο παιχνίδι αλλά και μέσω isdn. Αθάνατες εποχές με το Λύγκα  :mosh:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γνήσιος κοόπ κυνηγετικός χαμός, σύντομα στις οθόνες σας..<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=VGOTYfGMyoE<br><br>Θυμάμαι που έβαλα το απλό δεΧάντερ στο στημ, έφαγα καμιά 40 λεπτά στο δάσος χωρίς να δω καν ελάφι. Και κάπου εκεί σκέφτηκα τι μλκς κάθομαι και παίζω. Και θα πήγαινα για Ρόκετ Ληγκ αν είχε κυκλοφορήσει! Aλλά σε κοόπ όλα αλλάζουν. Εξαιρετικό για μαμπλ συνεδρίες, ξάπλα στο χορτάρι και να αναλύεις όλα τα κατά και ακόμα πιο κατά του λέβελ σκέηλινγκ στα έλντερ σκρολς. :pcmr:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br><blockquote><br>20 χρόνια από την κυκλοφορία του Red Alert...<br><br>Τι εποχές...<br></blockquote><br><br>Straight down nostalgia lane!<br>Eιχα πάρει το πλήρες πακέτο (μαζί με τα 2 expansion) απο Στουρνάρη θυμάμαι.<br>Πόσες ώρες να είχα αφιερώσει ενας θεός ξέρει.<br>Οι γονείς μου έσπρωχναν το πιάτο με το φαγητό με ένα σκουπόξυλο νομίζω.<br>Οι φίλοι ερχόντουσαν να με δούνε αλλά εγώ δεν τους έβλεπα.<br>You get the point  :mosh:<br></blockquote><br><br>Ω ναι! Το Tiberian universe μου αρεσε περισσοτερο απο το Red Alert παντως.<br><br>Καπου εχω τα original μεγαλα κουτια του Tiberian Sun και του Firestorm. Αυτα και το πρωτο Deus Ex ειναι τα κειμηλια που θα αφησω στα παιδια μου, μαζι με τον κολεκτορα του Half Life 2.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>μυθικές μάχες στα ίντερνετ καφέ με το 2ο παιχνίδι αλλά και μέσω isdn. Αθάνατες εποχές με το Λύγκα  :mosh:<br></blockquote><br><br>Όταν δεν κόλαγαν τα Pc από τις μονάδες που βγάζαμε....<br><br>Και όταν δεν κόλαγε κάποιος ιούς τον σέρβερ της westwood. <br>
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Και οταν η Westwood δεν ειχε παρε-δωσε με την ΕΑ ακομα...  :throw:<br><br>Αν και στο RA2 ηταν ηδη κατω απο την ομπρελα της.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εδώ σκότωσε το Generals η ρουφιάνα η ΕΑ  :agony:<br>Θρυλικά παιχνίδια και τα κατάντησε ανύπαρκτα πια
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
Μεγάλη μετριότητα το Generals βέβαια σε σχέση με τα "παραδοσιακά" C&C timelines εδώ που τα λέμε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Άσχετα αν προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το ευρύτερο μπάχαλο στη Μέση Ανατολή - ειδικά κάτι μονάδες με πολυβόλα πάνω στα Ντάτσουν ήταν ξεκάθαρα μπροστά από την εποχή τους.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Αν προβλεψει και τον ερχομο του Kane, εφυγα να καταταγω στην Brotherhood of NOD. Peace through power!  :mosh: <br><br>Ενδιαφερεται κανεις να παιξει κανενα LAN-ακι μεσω Hamachi το Tiberian Sun? Αν ειναι εφικτο αυτο γιατι δεν το εχω δοκιμασει ποτε.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Μεγάλη μετριότητα το Generals βέβαια σε σχέση με τα "παραδοσιακά" C&C timelines εδώ που τα λέμε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Άσχετα αν προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το ευρύτερο μπάχαλο στη Μέση Ανατολή - ειδικά κάτι μονάδες με πολυβόλα πάνω στα Ντάτσουν ήταν ξεκάθαρα μπροστά από την εποχή τους.<br></blockquote><br><br>Προσωπικά το generals (και ειδικά μετά το zero hour) το λάτρεψα. Απίστευτα ευέλικτο για competitive online gaming (δυστυχώς βέβαια υπήρχαν και πολλοί exploiters) και αρκετά balanced (αφού μάθαινες να παίζεις με όλες τις παρατάξεις και ύστερα το καταλάβαινες αυτό).
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαι εγώ το λάτρεψα το Generals, για εμένα ήταν ο άξιος διάδοχος του Red Alert 2, είναι με διαφορά το παιχνίδι που έχω παίξει τις περισσότερες ώρες Online, αν και είχε χοντρά προβλήματα σαν αυτά που λέει ο Pain, αυτό το scudbug μετά απο ενα σωρό update δεν το έφτιαξαν ποτέ.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Indeed. Το καλό βέβαια ήταν ότι από κάποιο σημείο και ύστερα, το μυριζόσουν ότι ο αντίπαλος αν έπαιζε με GLA θα την έκανε την π@υστιά και προετοιμαζόσουν καταλλήλως. Πάντως το rush με USA Laser, να χτίζεις turret μπροστά ακριβώς από το command center του αντιπάλου κλπ. ήταν απλά epic. (Τις πρώτες φορές που την είχα πατήσει βέβαια με τον ίδιο τρόπο πρέπει να κατέβαζα καντίλια κάνα 5λεπτo <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)<br><br>Το μόνο κακό του παιχνιδιού ήταν ότι αν ένα match έφτανε στο "πολύ" late game, ήταν απλά θέμα του ποιος θα χάσει πρώτος την υπομονή του και θα σταματήσει για μερικά δευτερόλεπτα να ξερνάει οχήματα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Έτσι  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Το rush Που μου την έσπαγε πιο πολύ βέβαια ήταν των αμερικάνων με το humvee και τους μπαζουκέρηδες μέσα, γύρναγε ο άλλος γύρω γύρω με το Humvee και σου διαλούσε τις μονάδες χωρίς να μπορείς να τον διαλύσεις στην αρχή του παιχνιδιού, μου ανέβαινε η πίεση λέμε  :7thGuest:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Κι εγώ νομίζω αυτή την άποψη έχω για το Generals. Φιλότιμη προσπάθεια.<br>Εκεί που έπαθα πλάκα όμως ήταν με το Tiberium wars.<br>Kαταπληκτική campaign, απίστευτο gameplay, ήρθε κιόλας σε μιά περίοδο ανομβρίας των classic RTS  :pcmr:<br>Δε μπορώ να καταλάβω τί είχαν στο μυαλό τους και τα γ*μισαν ετσι με το 4.  :seriouslyno:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<img src="https://i.ytimg.com/vi/j_RIo7UW7HQ/hqdefault.jpg" alt="hqdefault.jpg" class="bbcode_img" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-29-darksiders-warmastered-edition-is-a-free-upgrade-on-steam" class="bbcode_url">Darksiders Warmastered Edition is a free upgrade on Steam
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
<blockquote><br>Δε μπορώ να καταλάβω τί είχαν στο μυαλό τους και τα γ*μισαν ετσι με το 4.  :seriouslyno:<br></blockquote><br><br>Αααχχ... Γκρέμισαν μονομιάς όλο το franchise. Ακόμα τσούζει...  :agony:
 
Top Bottom