PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1191775" class="bbcode_url">Πρώτες screenshot για το Vampyr τη νέα προσπάθεια της Dontnod (Rember me, Life is Strange)<br></blockquote><br><br>Hyped, σαν πνευματικό παιδί του Bloodlines μου φαίνεται.

<blockquote>Ειναι πολυ παρα πολυ χοντρος και γι αυτο δεν μπορουσε να πατησει τα κουμπια γρηγορα</blockquote><br>Dance Dance Revolution παίζατε ή Street Fighter;<br><br><blockquote>οι περισσοτεροι ragequiters ειναι console gamers</blockquote><br>Άρα και εσύ κονσολάς είσαι, αφού στο Πλαίσιο παλιότερα πήγες να σπάσεις ένα gamepad από τα νεύρα σου...<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote>οι περισσοτεροι ragequiters ειναι console gamers</blockquote><br>Άρα και εσύ κονσολάς είσαι, αφού στο Πλαίσιο παλιότερα πήγες να σπάσεις ένα gamepad από τα νεύρα σου...<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br></blockquote></blockquote><br><br>αν κέρδισε όντως το τουρνουά είναι σίγουρα. Το πρώτο δώρο είναι ένα Ps4. <br>για να μην αναφέρω το γεγονός ότι στα video με το tomb raider βγάζει πατα πράσινο και μπλε.. <br><br>Ααα δεν μιλάω δεν μιλάω, αλλά μια αλήθεια που είναι θα την πω....<br><br>

Για τα λεφτα πηγα οχι το ps4.  Οι Ragequiters ειναι αυτοι οι δειλοι που οταν χανουν σε εναν οnline αγωνα αποσυνδεονται απο το παιχνιδι. Εγω ποτε δεν κανω κατι τετοιο. πολεμαω σαν αντρας μεχρι τελος!!! Το tomb raider το επαιξα με χειριστηριο επειδη στο συγκεκριμενο παιχνιδι βολευε πιο πολυ απο πληκτρολογιο και ποντικι.

Αν κρίνω από το σημάδι, μάλλον δε βόλευε και τόσο :hmm:

<blockquote>Οι Ragequiters ειναι αυτοι οι δειλοι που οταν χανουν σε εναν οnline αγωνα αποσυνδεονται απο το παιχνιδι. Εγω ποτε δεν κανω κατι τετοιο.</blockquote> <br><br>Εύκολο για εσένα, αφού ποτέ δεν χάνεις.

Ρε γμτ θέλω φωτογραφίες με τον Σρέντερ στο 1ο σκαλί του βάθρου να κοιτάει υποτιμητικά τους console peasants! pics or it didn&#039;t happen mate !

Α, εγώ τον πιστεύω. Πήγε για κορίτσια, αλλά όπως τους είχανε μαντρώσει μακρυά από το RL απλά τις έβλεπε και δεν μπορούσε να αγγίξει, Berserk Mode και τέλος. Γυναίκες ρε φίλε,ευθύνονται ακόμα και για τον Shredder. :gappa:

Η ντροπή ήταν τόσο μεγάλη που δεν έχουν ανεβάσει ακόμη κανένα βίντεο ή φωτογραφία.

Και φήμες λένε πως οι μισοί κάψανε τις κονσόλες τους και γίνανε μοναχοί.

Πάντως αναρωτιέμαι ποιο ήταν το επίπεδο των υπόλοιπων συμμετεχόντων για να κερδίσει (;!) το τουρνουά ο Shredder.<br><br>Βλέπετε, ο ρουφιάνος (το Capcom Fighters Network) ακόμα με 0 LP τον εμφανίζει...<br>

<blockquote><br>Το tomb raider το επαιξα με χειριστηριο επειδη στο συγκεκριμενο παιχνιδι βολευε πιο πολυ απο πληκτρολογιο και ποντικι.<br></blockquote><br><br>Τα αποτελέσματα...<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=DzYw8Gi1ViE</span><br><br>"Μολότοφ ο κύριος". Α ρε SHREDDER...<br><br>P.S. Το έβαλα σε spoiler, αν κριθεί ακατάλληλο, please remove it<br><br>

http://www.pcgamesn.com/forza-motorsport-6-apex/forza-motorsport-6-apex-will-be-the-pc-version-of-microsofts-racer-only-free-to-play" class="bbcode_url">Forza Motorsport 6: Apex will be the free to play, PC version of Microsoft&#039;s racer<br><br>exclusively στο Windows 10 store της καρδιάς μας, δίπλα στην πασιέντζα.

Πιστεύετε το Windows store θα έχει την ίδια κατάληξη με το GFWL?

<blockquote><br>Πιστεύετε το Windows store θα έχει την ίδια κατάληξη με το GFWL?<br></blockquote><br><br>Άνετα. Όπως επίσης πολύ χλωμό βλέπω το μέλλον του store γενικότερα και για τα σμαρφόουν. Είναι φοβερό πως η Μάικροσοφτ δεν μπόρεσε να φτιάξει μια πλατφόρμα παιχνιδιών της προκοπής σε περιβάλλον μονοπωλίου.

Εμένα μου φαίνεται πως θα έχω άλλη μια έξτρα βιβλιοθήκη, όπως γίνεται με Steam, gog, origin, uplay. <br><br>Οι κινήσεις που κάνουν δείχνουν πως θα επενδύσουν σε αυτό, βέβαια θέλουν δουλειά γιατί υπάρχει αρκετή σαβούρα και fake εκεί μέσα. Θυμάμαι τους δημιουργούς του Darkest Dungeon που προειδοποιούσαν πως αυτό με την ίδια ονομασία στο Windows Store ήταν απάτη. Θεωρώ πως πρέπει να μπουν δικλίδες ασφαλείας στο τι πουλιέται εκεί, όπως γίνεται με το Steam. Τώρα αν θα περπατήσει στο χέρι τους είναι. Πάντως αρκετές φορές το uplay είναι αναγκαστικό παρόλο που πήραμε το παιχνίδι στο Steam, έτσι έχουμε διπλό drm. 

Πάντως, το πρώτο Win 10 exclusive, το Gears of War: Ultimate Edition, κυκλοφόρησε ήδη στο https://www.microsoft.com/en-us/store/games/gears-of-war-ultimate-edition-for-windows-10/9nblggh3shm5" class="bbcode_url">Αμερικάνικο και στο https://www.microsoft.com/en-GB/store/games/gears-of-war-ultimate-edition-for-windows-10/9nblggh3shm5" class="bbcode_url">Βρετανικό store...

Και στο ελληνικό, μου βγάζει να το πάρω με 27,79€

Θα μπορούσε να προχωρήσει (το GFWL δεν ήταν και καλά κάποιο drm?). Όταν όμως πάει ο PC gamer να αγοράσει/εγκαταστήσει ένα game και νοιώθει σαν να βάζει το angry birds στο κινητό του.... εεεε θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί το store.

Back