<blockquote><br>Δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά είμαι περίεργος σε κάτι τέτοια. Αν θέλουν να φέρουν τα παιχνίδια τους στο pc, ας το κάνουν με ένα port και όχι με αυτά τα streamingδιαολοπραματα.<br></blockquote><br><br>Συμφωνώ. Βέβαια για τις κονσολοεταιρίες ο στόχος είναι να σε προσελκύσουν με κάθε τρόπο στο κλειστό τους οικοσύστημα ώστε να μπορούν να λαμβάνουν από εσένα χρήματα σε βάθος χρόνου. Το απευθείας porting των τίτλων της Sony σε PC δεν θα τους απέφερε κάτι ιδιαίτερο πέρα από τις πωλήσεις του ίδιου του τίτλου αφού στο PC δεν μπορούν να σε δεσμεύσουν ώστε να πληρώνεις συνδρομές για multiplayer. Με το PS Now βρήκαν έναν τρόπο για να δημιουργήσουν μια συνδρομητική υπηρεσία. <br><br>Προσπαθώ να σκεφτώ ποιο είναι αυτή τη στιγμή το πιθανό κοινό και νομίζω ότι είναι περιορισμένο. Ας πούμε ότι κάποιοι PC gamers θα γίνουν συνδρομητές για 1-2 μήνες μέχρι να παίξουν τα Sony exclusives. Μετά; Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις συνδρομή για παλιά παιχνίδια που μπορείς να βρεις πάμφθηνα σε Steam sale και θα παίξεις σε ποιότητα και framerates του PS3, δηλαδή χάλια. Οι κάτοχοι 360 ίσως ενδιαφερθούν και πάλι για τα exclusives, ίσως κάποιοι κάτοχοι PS4 χωρίς PC να θέλουν να ξαναπαίξουν ορισμένα παλιά games;<br><br>Αναρωτιέμαι δηλαδή πώς σκοπεύει η Sony να κερδίσει μακροχρόνιες συνδρομές χωρίς κάποιο εμφανές σημαντικό πλεονέκτημα. Όλα αυτά χωρίς να εξετάσουμε καν το ζήτημα της ποιότητας σύνδεσης στο internet, πιθανών bandwidth caps κλπ. Δεν ξέρω.