PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολύ νεκρή περίοδος για gaming news, δεν κινείται φύλλο.
Τον άλλον μήνα λογικά θα σκάσουν πληροφορίες για AC και FC από Ubi.
Αν πρώτα δεν σκάσουν πυρηνικά.

Περιμένω πως και πως Dying light 2 , λογικά θα το δούμε μεχρι το καλοκαίρι

Τον άλλον μήνα λογικά θα σκάσουν πληροφορίες για AC και FC από Ubi.
Αν πρώτα δεν σκάσουν πυρηνικά.

Αντε να δούμε γιατί βαρέθηκα!

Περιμένω πως και πως Dying light 2 , λογικά θα το δούμε μεχρι το καλοκαίρι

Λογικά ναι, ωραία θα ήταν να το έχουμε στα χέρια μας στις διακοπές.

epic store exclusives, nothing to see here, move along.
Θέλω να δω πως θα κινηθεί σε αυτό το θέμα. Όπως τα κάνανε τα AC δεν με ενδιαφέρουν πλέον. Το Odyssey θα το πιάσω μόνο και μόνο λόγω Αρχαίας Ελλάδας.

Έχω την αίσθηση πως απλά όλοι θα πεταχτούν με την κυκλοφορία των νέων κονσολών προκειμένου να φάνε από το Hype.

epic store exclusives, nothing to see here, move along.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, η Ubisoft έχει το δικό της store (uplay), όπου εδώ και χρόνια, για να παίξεις τα παιχνίδια της, απαιτείται η χρήση του απ' όποιο ψηφιακό κατάστημα και αν τα αγοράσεις.

Απλά αντί να τα δώσει και στο Steam, τα δίνει μόνο στο Epic Store. Big deal. Καλύτερα να τα πάρει κανείς απευθείας από τη Ubi.

Απλά αντί να τα δώσει και στο Steam, τα δίνει μόνο στο Epic Store. Big deal.

Για όσους χρησιμοποιούν διάφορα features του Steam όπως τα Steam Input. Steam Link, Big Picture, Steam Proton, Steam Family Sharing κλπ είναι και παραείναι big deal διότι οι διάφοροι clients εκτός Steam δημιουργούν ενίοτε σοβαρά προβλήματα. Έχω προσωπική εμπειρία. Αν η επιλογή είναι μεταξύ EGS και uPlay εννοείται uPlay δαγκωτό.

Διαγωνισμός της MSI με έπαθλα κάτι imba οθόνες και κάρτες γραφικών.

Φαντάσου Rocket League που θα παίζεις με αυτά.

Χμ, hardware giveaways σπάνια είναι worldwide, συνήθως US/Canada or gtfo, οπότε δεν γαμιέται, μπήκα. Βασικά η μητρική θα μείνει στο ράφι για κάνα χρόνο άαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμα την κερδίσω, οπότε fingers crossed για monitor βασικά, όχι ότι θα με χαλάσει η GPU.

Εκαι που απο φεβρουαριο μεχρι Μαιο ειχαμε γεμισει παιχνιδια αναβαλονται το ενα μετα το αλλο. Η αρχη εγινε με το vampire blood lines και στη συνεχεια τα gods and monsters, watch dogs legion, avengers και τωρα cyberpunk 2077. Ετσι απο μενουμε μονο με το θρυλικο doom eternal και το resident evil 3 καθως αλλα παιχνιδια οπως dying light 2, destroy all humans halo infinitie street of rage 4 battleloads, death loop, ghost wired tokyo... δεν εχουν ανακοινωσει ακομα ποτε θα βγουν!

ψεματα ειναι. Δηλαδη τι δεν θα ξαναβγουν παιχνιδια των id arkane tango στο pc αν ισχυει. Και οι 3 βγαζουν παιχνιδαρες αλλα και παλι δεν θα παρω ποτε κονσολα και θα βλεπω στο youtube τα επομενα doon dishonored και οτι αλλο θα βγαζουν. Δεν ισχυει ομως Don't Believe the Sony Buying Zenimax Rumor, It's Baseless and Likely Fake
Η bethesda ειναι τεραστια και το οτι μπορει αγοραζει μικρες εταιριες οπως η arkane και η id software παει να πει πως εχει λεφτα δεν χρειαζεται την sony και την microsoft.

Δεν ισχυει οπως και τοτε που ελεγαν οτι η microsoft θα αγορασει την ea και την valve Xbox Boss Phil Spencer Explains Why He Doesn't Need to Buy EA; Talks About Next-Gen Hardware Τελικα αποδειχτηκε πως η microsoft ειχε αναγκη την valve καθως τωρα ολα τα παιχνιδια της πουλανε πολυ καλλα αλλα δεμ χρειαζεται να την αγορασει.

Από εκεί που δεν θα προλαβαίναμε νέες κυκλοφορίες, τελικά μόνο φασίνα στο backlog θα έχουμε να κάνουμε μέχρι το Σεπτέμβρη...

Τέλος πάντων, η δική μου στάση παραμένει σταθερή, καλύτερα αργά και καλογυαλισμένη κυκλοφορία (και να μην σκοτωθούν και οι developers στο crunch, αν και δεν είμαι αισιόδοξος πως αυτές οι καθυστερήσεις συνεπάγονται ανθρώπινες συνθήκες εργασίες έστω κι ως πάρεργο), I want it when it's done. Βοηθάει βέβαια τη ζεν στάση μου, το γεγονός πως μάλλον έχω το μεγαλύτερο backlog στο ragequit (and that's saying a lot).

Με το ζόρι να πάρουμε το Ντουμ Ετέρναλ να πούμε..

Back