What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,345
Τοοοσο καλό πια αυτό το Kingdoms;

Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ξεχωριστό αλλά παίζεται ευχάριστα. Παιχνίδι του 8/10 κατά τη γνώμη μου αλλά όχι οκτάρι τύπου Piranha Bytes (μερικά στοιχεία 10/10 και άλλα 5/10), όλα του τα στοιχεία είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,764
Δεν το λες και Oblivion...!
Ο Τσουρινάκης θα ήταν
σύμφωνος
με αυτό. Μάλλον.

Έχω παίξει μόνο το demo και ήμουν λίγο hypeαρισμένος πριν με όσα διάβαζα και τους συντελεστές, αλλά τελικά η πρώτη εντύπωση που μου άφησε (με εξαίρεση κάποια στοιχεία που δεν περίμενα όπως το να σουφρώνεις διάφορους npcs) ήταν πως έμοιαζε αρκετά generic το setting, το art style κλπ. Μπορεί να φταίει ότι εκεί κοντά είχα παίξει και το Witcher 2. Με το remaster ίσως του δώσω μια ευκαιρία.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,880
Το Oblivion προσωπικά μου είχε αρέσει. Περισσότερο απ'ότι το Skyrim. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν που το lvl των εχθρών ανεβαίνει ταυτόχρονα με το δικό σου κάνοντας τον κόσμο του από ένα σημείο και ύστερα αδιάφορο χωρίς πρόκληση.

Θα δω κάνα review του Kingdom remastered όταν βγει, να αποφασίσω αν θα το βάλω wishlist.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Έρωτας ήταν το KIngdoms of Amalur, το οποίο αν θυμάμαι καλά έχασε την υποστήριξη του (σε updates κτλ.) πολύ γρήγορα λόγω οικονομικών των devs (κάτι είχε παιχτεί σε φάση σκάνδαλο, δεν τα θυμάμαι καλά). Ναι κάπως τζενέρικ σε κόσμο/ιστορία αλλά όλο το fairy tale feeling που έβγαζε εμένα μου άρεσε πολύ και χανόμουν με τις ώρες. Πολύ όμορφη δράση και τεχνικός τομέας (από τα ποιο smooth animations που έχω δει) το οποίο το χαντάκωνε η εξέλιξη του παιχνιδιού : από ένα σημείο και μετά (και σχετικά σύντομα, κάπου στο 1/3 του παιχνιδιού) ήταν πάρα πάρα πολύ εύκολο. Η παντελή έλλειψη πρόκλησης σε ξενέρωνε και έδειχνε πως ουσιαστικά δεν είχαν τελειώσει το παιχνίδι (στους μηχανισμούς gameplay του). Ελπίζω πως τώρα θα το στρώσουν, πραγματικά καλοδεχούμε remaster!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Κρίμα πάντως που απέτυχε να εκθρονίσει τα ελντερ σκρολς αν και είχε πολλές προοπτικές. Που θα πάει όμως μέχρι πότε θα κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο του ο Χρονομαντης;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Μετά το RDR 2, άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα :


 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Δεν χάσαμε ποτέ το καρεκλί μας. Ζηλεύετε διότι έκαστο παιχνίδι είχε εξαιρετικές χρωματικές παλέτες και soundtrack. Καλά για την gamebryo, δεν το συζητάμε. Παλιωνει όπως ένα καλό κρασί που φυλάω στο κελάρι.
Επίσης το Oblivion είχε horse armour. Επιτυχημένη ιδέα που έκλεψαν πάμπολλοι μπας και κλέψουν λίγη από την αίγλη της elven horse armour που πουλούσε εκείνη η Ορκου στην Imperial city!
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Μετά το RDR 2, άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα :




υπάρχει και αυτό
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,764

wtf πότε είχαν πει για αποκλειστικότητα του Epic Store και δε το θυμάμαι...
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,345
Για το were wolf οπως και για ολα του epic store θα το περιμενουμε στο steam. Σημερα θα ανακοινωθει το επομενο crash bandiccot! New Crash Bandicoot Merch Leaks, Hinting at Imminent Game Reveal Μην ειναι και αυτο για epic γιατι θα γινει χαμος!

Σιγά τον χαμό ρε συ Shredder, τα Crash Bandicoot είναι άθλια platform games. Είχε ο συγκάτοικός μου κονσόλα στο πανεπιστήμιο και είχα παίξει εκεί τα πρώτα δύο, αποτυγχάνουν πλήρως στο πιο βασικό κριτήριο για ένα ποιοτικό platform game, την ακρίβεια στον χειρισμό.
 
Top Bottom