PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ας τα κάνουν σε UE5, θα τους βγει και τσάμπα η χρήση της εάν το κάνουν αποκλειστικότητα στο επικοτερο store!
:trollface:

Εκτός και αν πάρει ανάποδες ο Gaben και πει "δωρεάν και open source η Source 2" και ο Τιμούλης χάσει τον ύπνο του!
 
Ετούτο το Lovecraftιανό game από Έλληνες δημιουργούς (ενδέχεται και να είναι one-man project, αν καταλαβαίνω καλά):



...ετοιμάζεται να ανοίξει προς crowd-funding σύντομα.

 
Dear Esther μού μυρίζει με κάπως φτωχά μοντέλα αντιπάλων(; ). Λογικό, βέβαια, για one-man project.

Στο μεταξύ πόσες crowdfunding πλατφόρμες υπάρχουν εκεί έξω; Έχω χάσει το μέτρημα.
 
Last edited:
image.png


Welcome to Yara, a tropical paradise frozen in time. As the dictator of Yara, Anton Castillo is intent on restoring his nation back to its former glory by any means, with his son, Diego, following in his bloody footsteps. Their ruthless oppression has ignited a revolution

FIGHT FOR FREEDOM
Play as Dani Rojas, a local Yaran and become a guerrilla fighter to liberate the nation

YARA TORN APART
Fight against Anton's troops in the largest Far Cry playground to date across jungles, beaches and Esperanza the capital city of Yara

GUERRILLA FIREPOWER
Employ makeshift weapons, vehicles, and Amigos, the new Fangs for Hire to burn the tyrannical regime to the ground
 
Last edited:
Σταθερή στις αξίες της πάντως η γιούμπι, να ληκάρει τα πάντα καμιά βδομάδα πριν την επίσημη παρουσίασή τους.
 
Το είδα από το κινητό ενώ ήμουν έξω και δεν έδωσα πολλή σημασία. Μόλις γύρισα, το είδα καλύτερα κι ερχόμουν με φόρα να ποστάρω κάτι σε γενικές γραμμές που να λέει "μα πόσο σκληροί γαμιόληδες είναι εκεί στην ντηβόλβερ πια;"

Ντουμ Ετέρναλ ρησπέκ(τ)

Κάτι τέτοια κάνουν και θα φύγει πρηόντερ ασάλιωτο του Φωλ Γκάιζ.
 
Χαμος εχει να γινει ετσι και το far cry 6 δεν βγει ταυτοχρονα στο steam. Δεν θα παιξω κανενα παιχνιδι της ubisoft γι αυτο το λογο. Γιατι και απο uplay να τα παρεις στηριζεις ubisoft και epic. Εχω παιξει ολα τα assasin creed far cry και watchdogs και οτι αλλο παιχνιδιδρασης εχει βγαλει η ubisoft αλλα ειπαμε. ΠΟΤΕ EPIC STORE. Μεχρι να επιστρεψει και στο steam οπως εκανε η ea και η microsoft κατι το οποιο ειναι θεμα χρονου να γινει αφου πατωσουν τα assasin creed gods and monsters και watchdogs.
 
Moff Gideon is that you?

Όχι!! Του λείπει το Darksaber!!


Χαμος εχει να γινει ετσι και το far cry 6 δεν βγει ταυτοχρονα στο steam. Δεν θα παιξω κανενα παιχνιδι της ubisoft γι αυτο το λογο.

Δεν νομίζω να χάσουν και τον ύπνο τους!!! :p :p
 
Last edited:
σρε παίξε το far cry 3. το ίδιο είναι :p
 
Επιβεβαιώνω μιας και παιζω το 3 τώρα. Βέβαια δεν έχω παίξει τα 4 και 6.
 
Επιβεβαιώνω μιας και παιζω το 3 τώρα. Βέβαια δεν έχω παίξει τα 4 και 6.
λογικό να μην έχεις παίξει ακομα το 6. εκτός και αν είσαι τπτ insider ubi (το new dawn δεν θεωρείτε σαν 6)
 
Αλλού πήγαινε το σχόλιό μου αλλά οκ :p
 
Βασικά όλα τα γιούμπι γκέημς ίδια είναι, αν έχεις παίξει το zombi τα έχεις δει όλα.
 
Σπήκινκ οφ..


5f08b50d20952100a436a4eb.jpg
 
Aπό το λινκ που έδωσα πάνω. Το άνοιξα από νωρίς, αν προσπαθείς να λογκάρεις τώρα, λογικά θα σέρνεται το σύμπαν.
 
Back
Top