PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Publisher δεν είναι η Bethesda, απλά τους ανάγκασε όντως να το αλλάξουν λόγω (και καλά) ομοιότητας με το Prey του '17. Και από το να μπλέξουν δικαστικά, προτίμησαν τη γρήγορη λύση.

Δεν θα πεθάνει ποτέ η αγελάδα του remaster?

Εν το μεταξύ έπαιξα πριν 1 χρόνο περίπου το Crysis 2 και το λες και παιχνίδι που βγήκε τώρα...

Ομοβροντία από historical city building sims τελευταία.

Η σελίδα του στο Στημ δεν έχει ανοίξει ακόμα.

Aνέφερε ο Τόνης μια συνέντευξη του Αντιχρίστου στο Δισκόρδ.

Ιδού τα κυριότερα πρακτικά της.

Επιβεβαιώνει λίγο-πολύ πως δουλεύουν "μια ριζικά αναβαθμισμένη έκδοση της Creation Engine", πως το Starfield και το TES VI αργούν ακόμα, και πως, όταν βγουν, μάλλον θα διατίθεται από την πρώτη ημέρα στο Game Pass.

Free Update για το Terminator Resistance.

This free update introduces an Infiltrator Mode, in which players are able to assume the role of a Terminator T-800.

In this mode, players will utilize a wide variety of weaponry as they breach the defenses of the Resistance forces. Players will build their data banks with intel claimed from Resistance patrols and caches to discover the locations of key enemy strongholds.

New free update for Terminator: Resistance allows you to become a Terminator T-800

Άντε επιτέλους, ευκαιρία να επιστρέψω στη σειρά. Άνοιξη 2021

Edit: Και νέο Mass Effect στα σκαριά

Last edited:
Πάω να δηλώσω ότι είμαι πρόθυμος να πλερώσω και μετά που θα τον πιούνε θα αράζω χαιρέκακα και θα απολαμβάνω την καραντίνα μου παίζοντας στο gog Μουχαχυαχαυχαυχα!

ρε το πράγμα έχει χοντρύνει... τι φράγκα είναι αυτά; ποιος τα παίρνει;

Χερ Στράους, που πήγαν τα λεφτά; Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια τώρα!

νταξ ψιχουλα. ανετα εμφανίζεται η microsoft και αγοραζει την take two.

Περίεργη κίνηση. Η Codemasters έχει καιρό τώρα που έχει εξειδικευτει στα racing games, αξίζει άραγε τόσα λεφτά; Είχα την εντύπωση ότι το είδος δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο στο παρελθόν και κυριαρχείται από first-party τίτλους, Forza, Gran Turismo κλπ. Προφανώς είχα σχηματίσει λάθος εντύπωση.

Περίεργη κίνηση. Η Codemasters έχει καιρό τώρα που έχει εξειδικευτει στα racing games, αξίζει άραγε τόσα λεφτά; Είχα την εντύπωση ότι το είδος δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο στο παρελθόν και κυριαρχείται από first-party τίτλους, Forza, Gran Turismo κλπ. Προφανώς είχα σχηματίσει λάθος εντύπωση.
και εγώ την ίδια εντύπωση είχα, αλλά μάλλον την βασίζω στον χαμένο ενδιαφέρον μου για τα racing γενικότερα. Πολύ λίγα μου έχουν κάνει κλικ να ασχοληθώ τα τελευταία χρόνια.

Back