PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Dotemu = εγγύηση. Wishlisted εν ριπή οφθαλμού.
Κατά διαβολική σύμπτωση, περιμένω μέσα στο μήνα να μου έρθει το Turtles in Time για SNES, επίσης beat 'em up (και παιχνιδάρα). 😊

Dotemu = εγγύηση. Wishlisted εν ριπή οφθαλμού.
Κατά διαβολική σύμπτωση, περιμένω μέσα στο μήνα να μου έρθει το Turtles in Time για SNES, επίσης beat 'em up (και παιχνιδάρα). 😊
πω... το πρώτο μου παιχνίδια που είχα πάρει μαζί με το SNES, ακόμα ψάχνω την κασσέτα :(

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΘΑ ΣΦΑΞΩ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΞΑΝΑ! Ειναι βασισμενο στη σειρα του 1987 αρα θα ειναι και ο Krang με το ρομποτ με το κοκκινο βρακι! Θα ανεβασω βιντεο που θα τρωνε πολυ ξυλο!1

ΜΟΝΟ ΜΙΚΕΛΑΤΖΕΛΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ

Όχι ρε φίλε, λέω γνώριμη η φωνή στο χελωνοβίντεο, ΡΕ ΛΕΩ ΛΕΣ; Γκουγκλάρω τμντ και μάικ πάτον να δω τι θα βγάλει και μπαμ, είναι όντως αυτός. Συγκινήθηκα ομολογώ.

GOTY 2021

Next up, we're working on patches with quality-of-life updates you all asked for, including a system for saving during expeditions, new speed settings, and a deck of traits gained from bosses!
Είχαμε κουβέντα με την kara επ'αυτού, είναι όντως το μόνο αρνητικό που μπορεί να του προσάψει κανείς.

Θα αφήσω απλά αυτό εδώ:

Να δεις τι μου θυμίζει...

ορίστε, κλασσικούρα castlevania clone χωρίς να είναι πιξελούμπα.

Όχι ρε φίλε, λέω γνώριμη η φωνή στο χελωνοβίντεο, ΡΕ ΛΕΩ ΛΕΣ; Γκουγκλάρω τμντ και μάικ πάτον να δω τι θα βγάλει και μπαμ, είναι όντως αυτός. Συγκινήθηκα ομολογώ.
Ναι εγω ειμαι και θα τσακισω τις χελωνες για αλλη μια φορα!

Μάλλον απο τότε που ήταν πρωθυπουργός ο Πρεσβύτερος

Είτε από τον καιρό του Νώε, είτε από χτες να μετράει, μηδέν είναι οι φορές που Shredder "τσάκισε" τις χελώνες.

Back