PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εχουν τον Phil Spencer αυτοι δεν χρειαζονται τον Jim.

ωραιο ρηβιου του Lamplighters League απο τον ACG. εχω ξαναγραψει περι αυτου γιατι κυριως μ αρεζε πολυ το εικαστικό του πραγματος. απ το ρηβιου καταλαβαινω οτι ειναι ισως πιο δυσκολο/πολυπλοκο απ οσο θα το ηθελα ο νιουμπάς και επισης χρειαζεται και 3-4 πατσάκια για να στρωσουν καποια τεχνικα θεματα. κυκλοφορει 3/10.
α, υπαρχει ντεμο στο στημ κι επισης διαβαζω οτι σε λιγες βδομαδες θα βγει στο γκειμπας. δεν ξερω γω απο τετοια, απλα το γραφω γιατι θυμαμαι οτι το εχετε αναφερει και το χρησιμοποιειτε τετχοιοι που στε.

Έχει κανείς καμια ιδέα για το τι παίζει να είναι;

Max Payne 1 και 2 ως ενιαία ιστορία σε ένα game? Θα μπορούσε να δουλέψει.

Max Payne 3 πότε; έχουμε και δυνατό face model αυτή τη φορά, με πρότερη εμπειρία στο σούρωμα.

cfb53ce1db31fe42df108811336c9e60.jpg

Το επερχόμενο Inquisitor έχει πλέον demo στο Steam.

Βγηκε DLC του Sonic frontiers. Eιναι με τους tails Knluckes και Amy ενω στο κυριως παιχνιδι παιζεις μονο με τον Sonic. Τωρα ειμαι με τον tails . Εναι αρκετα μεγαλο απο οτι λενε κραταει 10 ωρες και εχω παιξει ηδη 3 ωρες. Παρα πολυ καλο και αυτο οπως το Sonic frontiers.

Πρέπει να παρακολουθούμε πιο στενά το Realms Deep, αν το καλοσκεφτούμε τα boomer shooters είναι αυτά που κρατούν ζωντανό το είδος. Κατά τα άλλα, COD και μετά χάος.

Το νέο γκεημ της Paradox τελικά φαίνεται να είναι ένα first-person Factorio. Single και Co-op.

Το νέο γκεημ της Paradox τελικά φαίνεται να είναι ένα first-person Factorio. Single και Co-op.

Καλά έλεγε ο Άδωνης, θα παρακαλάτε να δουλέψετε στα εργοστάσια τις Κυριακές.

From the creator of the original "The Settlers"
- Volker Wertich

Έχει και demo τώρα

"Μακάρι να είχαμε μια αδιάφορη gaming είδηση αυτή τη στιγμή"

I got u fam.

Back