PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΝΕ, ΑΛΛΑ Ο SAWYER......

Οκ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ!
icegif-816.gif

Αναφορικά με την ιστορία της Piranha Bytes, βγήκε και ένα γερμανικό podcast που λίγο-πολύ αφήνει να εννοηθεί πως είναι τετελεσμένο γεγονός.

GEExf7abAAAuv7n

Έχει αρχίσει η παρουσίαση του Xbox όπου θα δούμε μεταξύ άλλων και ινφο για το Avowed.

Αδιάφορο στην καλύτερη με μια πρώτη ανάγνωση.

Το Avowed το περίμενα χειρότερο η αλήθεια είναι, από πλευράς γραφικών και μαχών τουλάχιστον. Ειδικά στον τομέα της μάχης αυτά που έδειξαν ήταν έστω mildly ενδιαφέροντα. Προφανώς βέβαια έχω μηδέν εμπιστοσύνη στους συγγραφείς της νέας Obsidian οπότε σενάριο και διάλογοι θα είναι γιατανάθεμα.

Για το Indiana Jones... είμαι περίεργος, έστω. Προφανώς μηδέν εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε ακουμπάει με τα βρωμόχερά του ο Τοντ, και είμαι 10000% αντίθετος στο "FIRST PERSON IMMERSIVE EXPERIENCE, YOU ARE INDIANA JONES" που εσκεμμένα επιδιώκουν. Αλλά το ότι (λένε ότι) υπάρχει δυνατότητα για stealth προσέγγιση αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον.

Το Avowed το περίμενα χειρότερο η αλήθεια είναι, από πλευράς γραφικών και μαχών τουλάχιστον. Ειδικά στον τομέα της μάχης αυτά που έδειξαν ήταν έστω mildly ενδιαφέροντα. Προφανώς βέβαια έχω μηδέν εμπιστοσύνη στους συγγραφείς της νέας Obsidian οπότε σενάριο και διάλογοι θα είναι γιατανάθεμα.

Για το Indiana Jones... είμαι περίεργος, έστω. Προφανώς μηδέν εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε ακουμπάει με τα βρωμόχερά του ο Τοντ, και είμαι 10000% αντίθετος στο "FIRST PERSON IMMERSIVE EXPERIENCE, YOU ARE INDIANA JONES" που εσκεμμένα επιδιώκουν. Αλλά το ότι (λένε ότι) υπάρχει δυνατότητα για stealth προσέγγιση αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον.
Η MachineGames έχει αξιόλογο ιστορικό, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Οπτικά, δεν μου άρεσε πολύ πάντως, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν σύνολο. Βέβαια, επειδή απευθύνεται "σε όλους", αλλά και σύμφωνα με αυτά που είπαν στην παρουσίαση, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) γρίφοι θα είναι προαιρετικοί (όπως συνέβη στα τελευταία Tomb Raider).

Μην κουράσουμε την γκλάβα κανενός, θα πέσει φωτιά να μας κάψει...

zero fucks για τα υπόλοιπα, αλλά Hellblade 2... διαόλε... θα σπάσω το tradition να αγοράζω max 15€;
Η παρουσίαση με καθήλωσε, υπόσχονται την εμπειρία του 1 ακόμα καλύτερη, και Heilung μέσα, οκ γίναμε!

Πήρα κάτι ακουστικά με πολύ καλύτερη απόδοση από αυτά που είχα, ίσως πρέπει να κάνω ένα replay το 1.

Ψιλοσυμφωνω, το Dark Messiah of Might and Magic 2024 μοιάζει ενδιαφέρον από πλευράς μηχανισμών μάχης, αλλά το όλο animation είναι τέρμα jank. Σε χτυπάνε τα xaurips και μάλλον αντί για ασπίδα μάλλον κρατάς τουβλοτοιχο, μισό bounce δεν κάνει....

Τα πήρες ή τα κέρδισες σε καμιά κλήρωση ?
με ανάγκασε το skroutz για να μην χάσω 2€ κουπόνι... μου έστειλαν ότι λήγουν 10 μέρες πριν ξέρω εγώ... αλήτες.
Ε πήγα και πήρα αυτά, μην χρεοκοπήσω κιόλας

αλλά Hellblade 2... διαόλε...
Θα το τρέχει το pc σου ρε ή θα φέρεις ατίμωση στη Σένσουα;

Κρίμα για την Πιράνα πάντως. Μπορεί να έβγαζε games από ένα καλούπι και κάπου στην πορεία μειώθηκε εκθετικά το ενδιαφέρον μου, αλλά σε καμία εταιρία, πόσο μάλλον με τέτοιο ιστορικό δεν αξίζει αυτό το φινάλε. Η ειρωνεία είναι ότι τα παιχνίδια της ναι μεν δεν έκαναν αξιοσημείωτες πωλήσεις, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που τους οδήγησε να το κλείσουν το μαγαζί.

Θα το τρέχει το pc σου ρε ή θα φέρεις ατίμωση στη Σένσουα;

Κρίμα για την Πιράνα πάντως. Μπορεί να έβγαζε games από ένα καλούπι και κάπου στην πορεία μειώθηκε εκθετικά το ενδιαφέρον μου, αλλά σε καμία εταιρία, πόσο μάλλον με τέτοιο ιστορικό δεν αξίζει αυτό το φινάλε. Η ειρωνεία είναι ότι τα παιχνίδια της ναι μεν δεν έκαναν αξιοσημείωτες πωλήσεις, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που τους οδήγησε να το κλείσουν το μαγαζί.
άνετα

με πιράνχας δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, αλλά με βάση τα review για το Elex 2 στο steam, έβγαζαν ένα παιχνίδι σε όλη την διάρκεια της ύπαρξής τους με άλλα assets/ονόματα/setting. Ισχύει;

ισχυει. ο πυρηνας σε ΚΑΘΕ παιχνιδι ηταν: υπαρχουν 3/4 factions με το καθενα να εχει το δικο του hub/πολη, με διαφορετικο σετινγκ (συνηθως τις αντιστοιχιες σε γουωριορ, μαγο, τεχνολογια χοντρικα). αυτο ξεκινησε απ την τριλογια γκοθικς, μετα στα ριζεν και διατηρηθηκε και στα 2 ελεξ με καποιες διαφορες βεβαια αναλογα το κειμ.

το θεμα δεν ηταν αυτο, αλλά η ατμοσφαιράρα και η αισθηση της ανακαλυψης, του κινδυνου και της αργης προοδου που σ εκανε απο κακομοίρη - ημίθεο στη διαρκεια του κειμ. ακομα και ο τροπος λεβελινγκ ουσιαστικα δεν αλλαξε ποτέ. αλλά ηταν κι αυτο μεσα στην γοητεια των πιράνχας.

ντροπη νιτρε. μιλαμε για κορυφαια κέιμς. πιασε τουλαχιστον αν οχι το γκοθικ 2, το γκοθικ 3 που ειναι πιο φιλικο στο ματι και σε ευκολια απο τ αλλα.
να, δες:

Μόνο Risen 2 έχω, δεν μας κάνει; :p

Αυτό φαίνεται να έχει πλάκα. Σλάβικο strategy/city builder με μαχες σαν Total War.

Θα είναι και στο game pass.

Back