Bathory
Lich

ΝΕ, ΑΛΛΑ Ο SAWYER......
Οκ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ΝΕ, ΑΛΛΑ Ο SAWYER......
Οκ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ!
Η MachineGames έχει αξιόλογο ιστορικό, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Οπτικά, δεν μου άρεσε πολύ πάντως, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν σύνολο. Βέβαια, επειδή απευθύνεται "σε όλους", αλλά και σύμφωνα με αυτά που είπαν στην παρουσίαση, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) γρίφοι θα είναι προαιρετικοί (όπως συνέβη στα τελευταία Tomb Raider).Το Avowed το περίμενα χειρότερο η αλήθεια είναι, από πλευράς γραφικών και μαχών τουλάχιστον. Ειδικά στον τομέα της μάχης αυτά που έδειξαν ήταν έστω mildly ενδιαφέροντα. Προφανώς βέβαια έχω μηδέν εμπιστοσύνη στους συγγραφείς της νέας Obsidian οπότε σενάριο και διάλογοι θα είναι γιατανάθεμα.
Για το Indiana Jones... είμαι περίεργος, έστω. Προφανώς μηδέν εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε ακουμπάει με τα βρωμόχερά του ο Τοντ, και είμαι 10000% αντίθετος στο "FIRST PERSON IMMERSIVE EXPERIENCE, YOU ARE INDIANA JONES" που εσκεμμένα επιδιώκουν. Αλλά το ότι (λένε ότι) υπάρχει δυνατότητα για stealth προσέγγιση αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον.
Ψιλοσυμφωνω, το Dark Messiah of Might and Magic 2024 μοιάζει ενδιαφέρον από πλευράς μηχανισμών μάχης, αλλά το όλο animation είναι τέρμα jank. Σε χτυπάνε τα xaurips και μάλλον αντί για ασπίδα μάλλον κρατάς τουβλοτοιχο, μισό bounce δεν κάνει....Το Avowed το περίμενα χειρότερο η αλήθεια είναι, από πλευράς γραφικών και μαχών τουλάχιστον. Ειδικά στον τομέα της μάχης αυτά που έδειξαν ήταν έστω mildly ενδιαφέροντα. Προφανώς βέβαια έχω μηδέν εμπιστοσύνη στους συγγραφείς της νέας Obsidian οπότε σενάριο και διάλογοι θα είναι γιατανάθεμα.
Για το Indiana Jones... είμαι περίεργος, έστω. Προφανώς μηδέν εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε ακουμπάει με τα βρωμόχερά του ο Τοντ, και είμαι 10000% αντίθετος στο "FIRST PERSON IMMERSIVE EXPERIENCE, YOU ARE INDIANA JONES" που εσκεμμένα επιδιώκουν. Αλλά το ότι (λένε ότι) υπάρχει δυνατότητα για stealth προσέγγιση αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον.
Τα πήρες ή τα κέρδισες σε καμιά κλήρωση ?Πήρα κάτι ακουστικά με πολύ καλύτερη απόδοση από αυτά που είχα.
με ανάγκασε το skroutz για να μην χάσω 2€ κουπόνι... μου έστειλαν ότι λήγουν 10 μέρες πριν ξέρω εγώ... αλήτες.Τα πήρες ή τα κέρδισες σε καμιά κλήρωση ?
Θα το τρέχει το pc σου ρε ή θα φέρεις ατίμωση στη Σένσουα;αλλά Hellblade 2... διαόλε...
άνεταΘα το τρέχει το pc σου ρε ή θα φέρεις ατίμωση στη Σένσουα;
Κρίμα για την Πιράνα πάντως. Μπορεί να έβγαζε games από ένα καλούπι και κάπου στην πορεία μειώθηκε εκθετικά το ενδιαφέρον μου, αλλά σε καμία εταιρία, πόσο μάλλον με τέτοιο ιστορικό δεν αξίζει αυτό το φινάλε. Η ειρωνεία είναι ότι τα παιχνίδια της ναι μεν δεν έκαναν αξιοσημείωτες πωλήσεις, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που τους οδήγησε να το κλείσουν το μαγαζί.