PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
GFNORCMbgAAC9aa

Έβαλε Fatih Akin και George Miller ο τρελάκιας (τουλάχιστον στο motion capture, αλλά και πάλι)

GFNORCMbgAAC9aa

Έβαλε Fatih Akin και George Miller ο τρελάκιας (τουλάχιστον στο motion capture, αλλά και πάλι)
Είναι official αφίσα? Γιατί ή έχουν κάνει λάθος στα χέρια της ή είναι hint

Γιατί είναι λάθος; Ο πίνκυ είναι εκεί που πρέπει να βρίσκεται...

Το καλυτερο παιχνιδι απο ολα ανακοινωσαν στο state of play! Και το καλυτερο της χρονιας!

Τώρα είδα το trailer του Death Stranding 2, αυτός ο Κοτζίμα δεν παλεύεται με τίποτα. Η πλάκα είναι ότι ενδιαφέρομαι πολύ για το ίδιο το παιχνίδι (δηλαδή για το gameplay) αλλά με έπιασε από τώρα πονοκέφαλος για το τι θα δω πάλι στις cutscenes και τους διαλόγους.

Μπορεί να σου εξηγεί τι ακριβώς έπαιξε και είναι κομπλέ τώρα. Όπως και το πως επέζησε ο Χιγκς. Οπότε αναμένουμε να δούμε και φυσικά θα απολαύσουμε το ρηβιου του @Admiral κατά το 2027.

Ένα survival μου άρεσε επειδή ήταν μια συμπαγής singleplayer εμπειρία και το γύρισαν σε multiplayer GaaS.

Πες τα ρε Ναυαρχούκο! Έλεος κάπου...

Κρίμα, πραγματικά. Θα το ξηλώσω το αβατάρι μου από τα νεύρα μου!

ελπίζω να μην πάει τραίνο και κάτσουμε να κλαίμε σε καμιά γωνίτσα;
δεν έχω θέμα με το multiplayer, αρκεί να μην προκαλεί και να είναι σαν πχ στο NMS, κάπου στο background ως ωραία πινελιά.

Οι devs πάντως έβγαλαν ανακοίνωση και διευκρινίζουν πως "εννοούν πως θα στηρίξουν το γκεημ με updates σε βάθος χρόνου, όχι πως θα βάλουν Microtransactions κτλ".

Οι devs πάντως έβγαλαν ανακοίνωση και διευκρινίζουν πως "εννοούν πως θα στηρίξουν το γκεημ με updates σε βάθος χρόνου, όχι πως θα βάλουν Microtransactions κτλ".

Δεν βλέπω όμως "no microtransactions".

Υποθέτω πως το "όχι συνδρομές και battle passes" υπονοεί και αυτό. Εκτός αν βάλουν κοσμέτικς κτλ.

Υποθέτω πως το "όχι συνδρομές και battle passes" υπονοεί και αυτό. Εκτός αν βάλουν κοσμέτικς κτλ.

Μακάρι, να το δω και να μην το πιστέψω. Για την ώρα όμως ανησυχώ έντονα.

publisher: Ας δοκιμάσουμε τα νερά. ( :cool: )
devs: σε τρικυμία ( :cool: )
publisher: Ας τα μαζέψουμε να αποφύγουμε ΤΣΟΥΝΑΜΙ ( :cool: ) αντιδράσεων.

time will tell.

publisher: Ας δοκιμάσουμε τα νερά. ( :cool: )
devs: σε τρικυμία ( :cool: )
publisher: Ας τα μαζέψουμε να αποφύγουμε ΤΣΟΥΝΑΜΙ ( :cool: ) αντιδράσεων.

time will tell.

Ακριβώς αυτό. Τέτοιου είδους αναδίπλωση είχαμε ακούσει και για το Suicide Squad και τελικά ήταν GaaS του κερατά. Θα δούμε.

Back