What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC Master Race - RQ's circlejerk thread

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>κ υπαρχει παρα πολυς κοσμος που σκεφτεται ετσι .<br></blockquote><br><br>Πφφ, κάζουαλς..
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>οχι ρε vtheo , <br>θελω να παιζω στο σαλονι , <br>δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο (αντε να σερφαρω καμια σελιδα)<br>δεν με ενδιαφερουν gpu,cpu,ssd,abs,tcs,asd,edf klp klp<br>θελω να χαρω μια ωρα - καθαρο- gaming κ μετα να κανω κατι αλλο εκτος κονσολας.<br>ποσο πιο συνειδητοποιημενος;;<br>κ υπαρχει παρα πολυς κοσμος που σκεφτεται ετσι .<br></blockquote><br>Devilride, επειδή και εμένα μου αρέσει να αράζω και να παίζω στο σαλόνι, έχω πάρει το steam link. Είναι πολύ καλή εναλλακτική του PS, για να "παίζεις στο σαλόνι".
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br><blockquote><br>οχι ρε vtheo , <br>θελω να παιζω στο σαλονι , <br>δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο (αντε να σερφαρω καμια σελιδα)<br>δεν με ενδιαφερουν gpu,cpu,ssd,abs,tcs,asd,edf klp klp<br>θελω να χαρω μια ωρα - καθαρο- gaming κ μετα να κανω κατι αλλο εκτος κονσολας.<br>ποσο πιο συνειδητοποιημενος;;<br>κ υπαρχει παρα πολυς κοσμος που σκεφτεται ετσι .<br></blockquote><br>Devilride, επειδή και εμένα μου αρέσει να αράζω και να παίζω στο σαλόνι, έχω πάρει το steam link. Είναι πολύ καλή εναλλακτική του PS, για να "παίζεις στο σαλόνι".<br></blockquote><br>πολυ καλη επιλογη ειλικρινα <br>ΑΛΛΑ :<br>1.παλι πρεπει να εισαι γνωστης της pc τεχνολογιας..<br>2.το steam link κανει στριμινγκ σε 1080ρ , οχι παραπανω<br>3.το steam link χρειαζεται αξιοπρεπες κ συγχρονο hardware για να το κανει αυτο<br>4.to pc σου πρεπει να ειναι ανοικτο ΚΑΙ δεσμευμενο ( οταν παιζεις με το steam link δεν μπορεις εσυ ή καποιος αλλος να κανει κατι με το pc )<br>...<br>αρα κ παλι για αυτον που θελει πιο απλοποιημενα πραγματα<br>δηλαδη να πατησει ενα power on κ να ξεκινησει να παιζει , δεν ταιριαζει<br>επισης οι νεοτερες κονσολες μπορουν καλυτερα να αποδωσουν απο το steam link (το τελευταιο επαμε παιζει μεχρι 1080 κ ειτε εχεις μια 780 μια 980 μια 1080 για streaming...δεν κανει διαφορα - πραγμα οχι κακο )<br>αρα κ παλι το μηχανακι ειναι μια καλη επιλογη για τον χρηστη pc που δε θελει τη κονσολα..<br>γι αυτον ομως που δεν βαζει τετοιες προυποθεσεις , η κονσολα παλι ειναι καλυτερη επιλογη για το σαλονι..
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>πολυ καλη επιλογη ειλικρινα <br>ΑΛΛΑ :<br>1.παλι πρεπει να εισαι γνωστης της pc τεχνολογιας..<br>2.το steam link κανει στριμινγκ σε 1080ρ , οχι παραπανω<br>3.το steam link χρειαζεται αξιοπρεπες κ συγχρονο hardware για να το κανει αυτο<br>4.to pc σου πρεπει να ειναι ανοικτο ΚΑΙ δεσμευμενο ( οταν παιζεις με το steam link δεν μπορεις εσυ ή καποιος αλλος να κανει κατι με το pc )<br>...<br>αρα κ παλι για αυτον που θελει πιο απλοποιημενα πραγματα<br>δηλαδη να πατησει ενα power on κ να ξεκινησει να παιζει , δεν ταιριαζει<br>επισης οι νεοτερες κονσολες μπορουν καλυτερα να αποδωσουν απο το steam link (το τελευταιο επαμε παιζει μεχρι 1080 κ ειτε εχεις μια 780 μια 980 μια 1080 για streaming...δεν κανει διαφορα - πραγμα οχι κακο )<br>αρα κ παλι το μηχανακι ειναι μια καλη επιλογη για τον χρηστη pc που δε θελει τη κονσολα..<br>γι αυτον ομως που δεν βαζει τετοιες προυποθεσεις , η κονσολα παλι ειναι καλυτερη επιλογη για το σαλονι..<br></blockquote><br>Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το πνεύμα της απάντησης σου, έχω απλά τις υποκειμενικές (και μία αντικειμενική) παρακάτω παρατηρήσεις:<br>1. Δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι παραπάνω από τα βασικά των υπολογιστών.<br>2. Αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Μια χαρά είναι τα 1080p. Δεν έχω "λόξες" για παραπάνω.<br>3. Όχι ιδιαίτερα. Εγώ το πρωτοδοκίμασα σε αξιοπρεπές pc 6ετίας.<br>4. Πράγματι. Κακό αυτό.<br>Θέλω να προσθέσω ένα ακόμα πολύ κακό. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο. Για να στριμάρεις HD θέλει 100Mbps καλώδιο. Για να στριμάρεις ικανοποιητικά 1080p χρειάζεσαι χιλιάρι καλώδιο.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μόνο ethernet, το wi-fi είναι παντελώς ουτοπικό. Εγώ το χρησιμοποιώ με powerplugs TP-Link και σκέφτομαι να πάρω κάτι passthrough, devolo, για να μη χάνω και την πρίζα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Όσον αφορά την τηλεόραση τι προδιαγραφές πρέπει να πληρεί;
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Όσον αφορά την τηλεόραση τι προδιαγραφές πρέπει να πληρεί;<br></blockquote><br>Σύνδεση HDMI
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br>Όσον αφορά την τηλεόραση τι προδιαγραφές πρέπει να πληρεί;<br></blockquote><br><br>4k hdr ultra 60 fps. τι οχι?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://www.pcgamesn.com/a-way-out/consoles-hold-pc-back" class="bbcode_url">The PS4 Pro is "like a five-year-old PC" and is holding games back, says developer
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<img src="https://uploads.disquscdn.com/images/43ddd96c38994fedb99c357aa578b16a198b2ba27f91f9f644ad4f0c2a2c01dc.gif" alt="43ddd96c38994fedb99c357aa578b16a198b2ba27f91f9f644ad4f0c2a2c01dc.gif" class="bbcode_img" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<img src="http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2017/07/adsdasdas.jpg" alt="adsdasdas.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Τι μλκς κάθεται και παίζει η μάστερ ρέης ρε; Που να μην έχουμε πτώσεις στις πωλήσεις μετά, όπως έλεγε το άρθρο του ντσογκ..
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<br>Δηλαδή είναι πιο &#039;σοβαρά&#039; τα παιχνίδια στις άλλες κατηγορίες....;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εμένα αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι που όχι μόνο πλέον υπάρχει κατηγορία mobile gaming, αλλά που έχει και τρελά κέρδη.... Αν σε λίγα χρόνια αρχίσουν και θεωρούν τους εαυτούς τους hardcore gamers, ο τυπάκος που με ζαλίζει ότι οι κονσόλες είναι καλύτερες από τα pc θα μοιάζει άγιος μπροστά τους...<br><br>Όποιος θέλει να πάρει μια άποψη από το τι έρχεται ας προσέξει λίγο τα reviews στο play store....  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λύγκα, δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, αλλά τα κέρδη ενός μέσου Mobile Game Developer για ένα μέτριας απήχησης "παιχνιδάκι", αρκετές φορές ξεπερνούν τα κέρδη μεγάλων cross-platform "αληθινών" blockbusters. Δεν θέλεις να ξέρεις πόσα βγάζουν από microtransactions. Μας βλέπουν εμάς με το στόρι και τα quests σαν απερίγραπτα γραφικούς και μια τόση δα μειοψηφία, η οποία είναι τόσο-όσο ώστε να αφήνουμε κάποιο μικρό κέρδος, αλλά τα φράγκα είναι αλλού. <br><br>Επίσης, αναφορικά με την λίστα των πραγματικά ανύπαρκτων Top 10 PC Sellers, σκεφτείτε το εξής : το gaming, ως οικονομικό μέγεθος, οι εταιρείες το υπολογίζουν μονάχα για τις κονσόλες. Στα περισσότερα νοικοκυριά που υπάρχει PC, πρόκειται για κάποιο μηχάνημα 5ετίας, με πολύ πολύ περιορισμένες δυνατότητες, οπότε λογικό είναι τα πιτσιρίκια να τείνουν σε αυτές τις F2P σήψεις. Μην κοιτάτε που εδώ είμαστε προπύργιο της Τρουίλας. Πάνω από 100 νοματαίοι βλαμμένοι στην Ελλάδα που να κόπτονται για ακριβές κάρτες γραφικών, αναβαθμίσεις (οθόνης και μη) και λοιπών "βαριών" ιστοριών, ΔΕΝ υπάρχουν.<br><br>Φυσικά είναι λογικό, αν είσαι χωμένος ως τ&#039;αυτιά στο PCMR, να παίρνεις το παγκόσμιο 1% της αγοράς που αποτελούμε και να θεωρείς πως "όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό". Τσου. Όλος ο κόσμος είναι στη Λόλα-Ντότα-Μόμπα και το  World of Tanks. Για όλη την επιτυχία του, ακόμη και το μεγαθήριο/franchise Assassin&#039;s Creed, ελάχιστα έχει περάσει στην αντίληψη του "νορμάλ" κόσμου, ο οποίος φυσικά είναι πλήρως ενήμερος για το Candy Crush, Happy Chef, Mooshoo Tsootsoo και λοιπά ανθυπογκέημινγκ καρκινώματα. <br><br>
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Δείτε πόσα από τα κορυφαία παιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες είναι multiplayer-focused και μελαγχολήστε.  :&#039;(
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν αποτελεί έκπληξη. Ο κόσμος περισσότερη περνάει στην τουαλέτα/λεωφορείο/τραίνο. Δεν θα παίξει Witcher 3, αλλά Candy Crush και Fallout Shelter. <br><br>Εύκολο (και πάρα πολύ) χρήμα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Επανάσταση της κουλτούρας ρε. ΜΟΝΟ βιβλίο σε τρένο/μετρό/λεωφορείο. Το κινητό υπάρχει για να λειτουργεί ως γουώκμαν ΧΩΡΙΣ αυτά τα καγκουρογελοία ακουστικά/κάσκες που για κάποιο λόγο αποτελούν μόδα και χρειάζεσαι κιτ Ghostbuster για να τα κουβαλάς μαζί σου.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
6 απο τα 10 παιχνιδια στην PC λιστα ειναι μια χαρα παιχνιδια ομως, ασχετα αν δες σας αρεσει το multi. Λογικο ειναι σε καθε πλατφορμα να επικρατουν τα πιο casual και τα online παιχνιδια, εχουν την μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο. Eνταξει στα mobile ειναι λιγο πιο σαπιλα αλλα γενικα σαν συνολο το mobile gaming δεν εχει και πολλα να δειξει.<br><br>Πιο πολυ δραμα εναι το mobile παντως, μετρια παιχνιδια και τρελα λεφτα. Καλα τα reviews στο Play store που λεει ο j.Lynx ειναι για γελια και για κλαμματα. Το mobile gaming εχει φερει μια νεα φουρνια απο "gamers" που ικανοποιουνται με τα απολυτος βασικα. Μιλαμε για αλλο κοσμο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Καλά τα μομπάιλ ούτε αφιέρωσα χρόνο να κάτσω να σκεφτώ τι είναι καν. Αλλά κάτι Ρόμπλοξ, Φάντασυ Κάτι 2, Κρόσφαϊρ σε ένα τοπ 10 εσόδων μου έκατσαν κάπως. Η γκλόριους πήσαντ ρέης έχει γενικά γνωστά κι αναμενόμενα μπλοκμπάστερς που νιώθεις ότι ανήκουν σε ένα τοπ 10, ασχέτως αν ο σόδας εγκρίνει μόνο τα τρία από αυτά.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μπορουμε να μιλαμε για αντιπροσωπευτικες πωλησεις στα PC τη στιγμη που το Steam δε δημοσιευει στοιχεια; <br><br>Επισης Tekken 7 <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />  :pcmr:<br><br>
 
Top Bottom