What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί ενοικίου

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
offtopic mode

ειναι ενας τυπος και φωναζει τον ιδιοκτητη του σπιτιου, για να του παραπονεθει για το υψηλο ενοικιο και για το μαυρο χαλι του σπιτιου.
μπαινουν στην κρεββατοκαμαρα και πεταει ενα κομματακι τυρι στο πατωμα.
πεταγεται ενα ποντικι, το βουταει και φευγει τρεχοντας.
ιδιοκτητης. για ενα ποντικακι με φωναξες εδω; βαλε μια παγιδα και πιαστο.
νοικαρης. ενα ποντικακι;
πεταει δυο κομματακια και πεταγονται 4 ποντικια.
ιδιοκτητης. για τεσσερα ποντικια με φωναξες εδω; ριξε λιγο ποντικοφαρμακο.
νοικαρης. πεταει μισο κεφαλι τυρι και ξεπεταγονται απο παντου ποντικια.απο τρυπες στον τοιχο, κατω απο το πατωμα, απο το ταβανι, απο τα παραθυρα. το δωματιο γεμισε χιλιαδες ποντικια.
ιδιοκτητης. καλα ρε φιλε, εχεις δικιο θα κανονισουμε να καθαριστει το σπιτι και να σου μειωσω το νοικι, αλλα λυσε μου απορια.
μεσα στον χαμο ειδα και ενα ψαρι!!!
νοικαρης. για την υγρασια θα τα πουμε αλλη φορα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,232


lelos kounelos wrote:
offtopic mode

</blockquote> φοβερο ανεκδοτο (λες και εισαι ποτε σε ον τοπικ mode :trollface: :trollface: ) :trollface:

 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Χα χα χα ... πολύ καλό.

Ρε φίλε, αυτό είναι ΠΟΛΥ υγρασία. Δεν του το ανέφερες ποτέ ή έκανε το Κινέζο? Αυτό είναι πολύ ασχημο γιατι δεν φτιάχνει με ενα σοβαντισμα το σπίτι μπαζει απο τη πλάκα.
Στο πλυσταριό σε εβαλε να μενεις μένεις, στη ταράτσα?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Η υγρασία μου λέει είναι επειδή δεν ανοίγω το παράθυρο του μπάνιου, δεν το έχω κλείσει ποτέ. Στα μεσαία διαμερίσματα που δεν έχουν παράθυρο στο μπάνιο δηλαδή οι υδρατμοί από που βγαίνουν? Από την κλειδαρότρυπα? Γενικα όσο τυπικός ήμουνα εγώ τόσο κωλόπαπαρούνα ήταν αυτός. Αφού σκέφτομαι να κρατήσω κλειδί αν περάσω καμιά φορά απέξω να του αφήσω κανένα σουβενίρ. Για το σοβάτισμα που λες ισχύει ότι δεν κάνει τίποτα. Απλώς το κάνει να φαίνεται εντάξει όταν θα έρθει ο υποψήφιος ενοικιαστής και μόλις αρχίσουν οι βροχές της Πάτρας που θυμίζουν Λόνδρα ο τοίχος στο παράθυρο θυμίζει την Κατάρα.

EDIT: Πρέπει να ανεβάσω και φωτογραφάι από το σημείο που κοιμόμουν. Η πέτσα που λέει χρώμα άρχισε να φουσκώνει με μικρά στοργγυλά εξογκώματα και να αλλάζει χρώμα. Ευτυχώς έγινε τώρα που έλλειπα και έχω ήδη νοικιάσει άλλο σπίτι ώστε να τον ξεφορτωθώ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
φιλε ξεκινα διακριτικη μετακομιση. οταν τελειωσεις βαψε τους τοιχους μαυρους και παρτον τηλεφωνο.
φιλαρακι εφτιαξα τους τοιχους και απο εδω και περα δεν θα υπαρχει προβλημα με την υγρασια. πες του αντιο και κλεισε το τηλεφωνο.
και συ ρε μαν, δηλαδη δεν μπορεις να κανεις μπανιο με παγωμενο νερο; τι το θελεις το ζεστο; να γεμιζεις με υγρασια τους τοιχους;

τονυ το on topic ειναι για τους μικροαστους που περιμενουν στην ουρα στο ΙΚΑ. οι γεννημενοι για μεγαλα πραγματα κανουν ντου απο παντου.
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Επαναφέρω το θέμα για κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος στο νέο σπίτι και έχει μέσα τον υπεργαματο φόρο ΤΑΠ που είναι 30Ε. Στα ιντερνέτια βρήκα τους μισούς να λένε ότι πληρώνω εγώ ενώ οι άλλοι μισοί να λένε πως το πληρώνει ο ιδιοκτήτης. Στη ΔΕΗ μου είπαν ότι δεν ξέρουν σίγουρα να μου πουν :blink: :silly: :silly: :silly:
Και καλά δεν θα αναφερθώ στο ότι για ΔΗΜΟ, ΝΕΡΙΤ, ΤΑΠ πληρώνω γαμωλεφτά. Και να πεις ότι βλέπω ΝΕΡΙΤ ολημερίς ολοβραδίς, ούτε τηλεόραση δεν έχω. Τα μόνα βίντεο που βλέπω είναι στον κόκκινο σωλήνα
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Ερώτηση. Στο δικό σου ή του ιδιοκτήτη το όνομα έρχεται ο λογαριασμός;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Στο δικό μου. Για την ακρίβεια πρώτη φορά ακούω να έρχεται στου ιδιοκτήτη.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Εξαρτάται τι κανονίζει κανείς. Σίγουρα είναι καλύτερα που έρχεται στο δικό σου. Αν πληρώσεις φόρους που έχουν να κάνουν με το ακίνητο, δώσε λιγότερα για το ενοίκιο.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και τις δύο φορές που έχω νοικιάσει εφόσον ήταν στο όνομά μου τον πλήρωσα εγώ αν και είναι λίγο fishy η φάση.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Κοίτα στο προηγούμενο πυο έμενα τον πλήρωνα εγώ αφού για το ποσό που μου αναλογούσε δεν άξιζε να μπω σε διαδικασία καβγά με τον μπάρμπα που μυο τα έπρηζε έτσι κι αλλιώς. Τώρα όμως μιλάμε για 30Ε. τα οποία εφόσον είναι φόρος ακινήτου γιατί να τα φορτωθώ? Μάλλον θα κάνω αυτό που λέει και ο ΒουΘεοφίλης
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μην κάνεις κανένα λάθος και πληρώσεις εσύ το ΕΝΦΙΑ, αν είναι δυνατόν. Αυτός είναι φόρος ακινήτου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε σου πέφτει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να το πληρώσεις. Αν δε σου δώσει τα λεφτά ο ενοικιαστής, απλά πληρώνεις λιγότερα από το ενοίκιο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σιγά μην πληρώνεις και τις επισκευές στο σπίτι του στο τέλος.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Περι ενφια,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ(ειμαι καπιταλιστης-δηλαδη ενοικιαζω σπιτια και ξερω) αλλα ο ιδιοκτητης.Στην περιπτωση σου Chronomancy τους λες οτι θα το πληρωσεις ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ κατα 30 ευρω λιγοτερο. Καλα ρε ο ΕΝΦΙΑ - Χαρατσι εχει αφαιρεθει απο το λογαριασμο της ΔΕΗ και ερχεται με το taxis net τωρα πια. Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι στο δικο σου ονομα?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Δεν είναι ο ΕΝΦΙΑ. ΤΑΠ είναι.

<span class="bbcode_spoiler">ΤΑΠ, χαράτσι, ΕΝΦΙΑ και λοιπές μαλακίες καλύτερα να νοικιάζεις παρά να έχεις δικό σου σπίτι</span>
 
Top Bottom