What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περίεργο πρόβλημα με Skype

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το πρόβλημα εμφανίζεται στο laptop (win 10). Όταν το skype είναι ανοικτό, η ταχύτητα του internet πέφτει πολύ χαμηλά και συγκεκριμένα, με το ζόρι φτάνει το 1Mbps (κανονικά έχω 4-4.5Mbps) και με το ανάλογο υψηλό ping. Όταν το skype είναι τελείως κλειστό, η ταχύτητα βρίσκεται στα κανονικά επίπεδα.<br>Δεν υπάρχουν malware, κτλ. Η έκδοση που είχε ήταν η 7.18.0.112 (την ίδια έχω στo PC χωρίς να έχει πρόβλημα). Το έβγαλα, έκανα ξανά install (latest ver. 7.18.85.112), αλλά τίποτα. Πάλι πρόβλημα.<br>Πάει κάπου το μυαλό σας;<br><br>Υ.Γ.: Σε περίπτωση που βοηθήσει στην έρευνα, είχα επικοινωνήσει με τη Vodafone/HOL (καθώς πίστευα αρχικά ότι είναι πρόβλημα της γραμμής) και μου είπαν ότι βλέπουν αρκετά συσσωρευμένα σφάλματα. Έκανε ένα restart ο τυπάς και magic, η ταχύτητα επανήλθε και το θέμα έληξε εκεί. Όμως, την ώρα εκείνη (βράδυ) το laptop ήταν κλειστό και για να τιμήσω και την υπογραφή μου, έκανα τα δικά μου πειράματα και κατέληξα σε αυτά που γράφω στην αρχή.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ είχα πάθει το εξής κουλό με το skype. Ίσως βοηθήσει ίσως και όχι. Το skype ήταν μια χαρά μέχρι που αποφάσισα να βάλω το facebook chat στο skype. Από τότε για κάποιο πολύ παράξενο λόγο μόλις άνοιγα skype έπεφτε η γραμμή του internet. Τελείως όμως. Ούτε καν προσπάθεια συγχρονισμού.Σβηστό φωτάκι. Όταν έκλεινα το skype  και έκανα hard reset το router όλα καλά. Μέχρι που αποφάσιζα να ανοίξω ξανά skype όπου γινόταν πάλι το ίδιο. Με καινούριο λογαριασμό skype όπου δεν είχα βάλει το fb όλα ήταν μια χαρα. Βέβαια εμένα ήταν πλήρως καθυστερημένο το router , ένα speedtouch, αλλά δεν ξερεις ποτέ.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και εγώ όταν έχω σκάιπ δεν λειτουργεί η γραμμή του τηλεφώνου ενώ έχω σπλιτεράκι. Κάνει τον κλασικό ιντερνετοήχο όταν το σηκώνεις.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μου φαίνεται πολύ περίεργο όμως. Καθαρό skype είναι, χωρίς σύνδεση με fb ή εννοποίηση με ms account. Τι κάνει και πεθαίνει τη γραμμή;
 
Top Bottom