What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί Mystery (και όχι μόνο) Boxes

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Πάντως έγινε τέτοια μόδα που ακόμη και ο κυρ Τριαντης ο μπακάλης πλέον πουλάει κουτιά
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
στο dumbox Παντως πεφτει πολυ κραξιμο στο fb.ολο καθυστερησεις και δικαιολογιες.γενικα με αυτα που διαβαζω δεν θα το εμπιστευομουν.<br><br>το mystery(αυτο με το star wars) το πηρε ο αδερφος μου.καλη φαση γενικα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Για τις τιμές μη το ψάχνετε άδικα, προφανώς και βγαίνουν κερδισμένοι, αλλιώς δεν θα ξεκινούσαν τέτοιου είδους επιχείρηση.<br>Πραγματικά, πρόκειται για ανούσια βλακεία, κανένας δεν χρειάζεται έστω και τα μισά από όσα έχει ένα κουτί.<br>Στα θετικά βάζω την αίσθηση του μυστηρίου που έχουν τα περισσότερα από αυτά, αν και πολλοί προτιμούν να ξέρουν τι αγοράζουν.<br>Γενικά όμως θα σύστινα να τα αποφύγετε. Είναι ψυχολογικός "πόλεμος"! Πατάνε πάνω στη nerdουλιά και τον fanboyσμό ορισμένων and<br><span class="bbcode_spoiler">look at me! Παρήγγειλα ήδη 3μηνο dumbox, όταν και αν έρθει κάποιο από αυτά, θα σας κάνω σούμα</span>
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Το anubis είναι όντως καλό. Πήρα αυτού του μήνα την προηγούμενη βδομάδα και ήρθε χθες!! Πολύ δυνατό! Να δω βέβαια πότε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα αυτά... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τον χαμό με το dumbox τον είδα κι εγώ! Έχω και δυο φίλες που το παρήγγειλαν εδώ και πολύ καιρό και έχουν αγανακτήσει... <br><br>Ότι βγαίνουν κερδισμένοι αυτοί εννοείται. Μόνο και μόνο τα stock που τους έχουν περισσέψει να διώχνουν έτσι, μια χαρά τους έρχεται.
 
Top Bottom