Περί περιοδικού PC Master

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
του troubleshooting :silly:

(δεν κρατήθηκα)


Αφιερώματα και Γνώμες θα ήθελα, τα υπόλοιπα τα υπερκαλύπτει το RQ
 


Brother Bruce wrote:
αν δεν εχει ρηβιους και νεα, ποια πορεια του πισι μαστερ θα συνεχισει?</blockquote>

Σχόλιο του Kuv σε ερώτηση για το περιεχόμενο κάτω από τη σχετική ανάρτηση στο fb

<blockquote>Απόψεις, αναλύσεις, σκέψεις, συνεντεύξεις. Το review θα μπορούσε να είναι τύπου «έπαιξα αυτό το παιχνίδι και αυτές είναι οι σκέψεις μου», αλλά όχι με φόρμες, βαθμολογίες, κ.λπ. Δεν πρέπει να συνδέεται με την επικαιρότητα τόσο πολύ για πολλούς λόγους.</blockquote>

 
<span style="font-size:3">είπε Τσουρινάκη; </span> είπε Τσουρινάκη;<span style="font-size:4"></span> <span style="font-size:5">είπε Τσουρινάκη;</span> <span style="font-size:6"> είπε Τσουρινάκη;</span> :cheers: :cheers: :cheers:
 
Ο Τσουρινάκης δεν νομίζω να ασχοληθεί τζάμπα ποτέ...
 
Και εγώ Τσουρινάκη τον θεωρώ χλωμή προοπτική. Αλλά κατ'ουσία ναι, θα είναι ένα "έντυπο" ( ; ) άποψης καθαρής (όπως το μουσικό περιοδικό The Word) όπως το αντιλαμβάνομαι, το οποίο μπορεί άνετα να συσπειρώσει συντελεστές χωρίς να κόψει κάτι από την κύρια ενασχόλησή μας.
 
ειπε "μακαρι (να εχει τσουρι), πρεπει να τον ψησουμε ...."
ναι, καλα... δεν το νομί. επισης δεν ξεχνω την σταση του κυριου κουβ στην αποχωρηση τσουρι και στα τοτε θρεντς του φορουμ....

επισης μολις ειδα οτι δηλωνει συμμετοχη ο στρατηγος καστερ... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
ενταξει, τωρα δεσαμε.
 
Ο Κάστερ αναλαμβάνει έτσι ωστε αν δεν πάει καλά το πράγμα να φροντίσει για τις ανακοινώσεις της διακοπής λειτουργίας κλπ
<span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"> :trollface: :trollface: :trollface: </span></span></span>
 
Διαβασα τη ανακοινωση ,χαρηκα, διαβαζω τα σχολια ,πεφτω στον καστερ_που μεχρι τωρα τον ηξερα απλα σαν ενα ονομα τυπωμενο σε ενα χατι και ενα νικνειμ σενα φορουμ, και αφοτου χτυπησα το κεφαλι μου δυο τρεις φορες στον τοιχο μου, μπηκα στον τοιχο οτυ , εκανα δυο τρια σκρολ νταουν και μονομιας εδεσε η εικονα που ειχα σχηματισει φαντασιακα για το τι ανθρωποςς ειναι ο σαντοουκαστερ. και μετα χτυπησα το κεφαλι μου παλι στον τοιχο.
Τεσπα, για να μη θεωρηθει εμπαθες το μνμ, απλα θα πω οτι αυτο που προτεινει ο καβ ειναι τρομερα ενδιαφερον αλλα θα πρεπει να μεινουν εξω οσοι συνδεονται με την τελευταια κακια κακια περιοδο του πισιμαστερ.
Και σορρυ κιολας αλλα ο συγκεκριμενος αξιζει και ενα ριαλ λαιφ μπαν, γιατι ειναι η απολυτη πραγματωση της παρημιας "ειπαν του τρελου να χεσει κι αυτος....." στο θεμα των μπαναρισματων.Αυτα. Αιντε..μαζευτητε
Συμφωνωμε αυτον που ανεφερε την σταση του καβ , την περιοδο του τσουρι, αλλα ειναι απο τους ανθρωπους που θεωρω οτι το πηγαν καλα το 'καραβι" οσο το πηγαν....
 
ενταξει, μπηκα κι εγω και ειδα.
χαιρομαι που το ενστικτο μου δε με γελασε ακομα μια φορα.

(α, και ολυμπιακος κιολας. αν και αυτο ειναι το λιγοτερο...)

ασχετο. ολοι αυτοι που γραφουν διαφορα υβριστικα π.χ. για πολιτικους, στον τοιχο τους η οπως διαλο τον λενε, εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι μηνυσιμα?
σταχυολογω:

<i>"ετούτο το Λεουτσάκου έχει τελειώσει το Λύκειο;",
"Ρε στόκο Λαπαβίτσα",
"Το να παραδέχεσαι ότι εξελέγεις πρωθυπουργός μία χώρας και δεν έχεις κανένα απολύτως σχέδιο για το πως θα κυβερνήσεις, "αναγκαζόμενος" έτσι ν' αποδεχτείς έξωθεν "εκβιασμούς" και δεν παραιτείσαι, εμένα το μόνο που μου λέει είναι ότι <b>είσαι γομάρι </b>άνευ προηγουμένου",
"Απορώ γιατί παίρνει κάθε τρεις και λίγο τον λόγο ο Τσίπρας. Όλοι ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι @@ριές θα πει ξανά, λέξη προς λέξη."
"Αυτήν την αδέσποτη σκύλα υπάρχει περίπτωση να την υιοθετήσει ποτέ φιλόζωος; Ακόμη και στειρωμένη;"
</i>
εμετος.
 


tyrion395 wrote:
<span style="font-size:3">είπε Τσουρινάκη; </span> είπε Τσουρινάκη;<span style="font-size:4"></span> <span style="font-size:5">είπε Τσουρινάκη;</span> <span style="font-size:6"> είπε Τσουρινάκη;</span> :cheers: :cheers: :cheers:</blockquote>
Αν και δεν τον πρόλαβα όσο έγραφε στο περιοδικό έχω διαβάσει όλα του τα review που έγιναν uploaded στην ιστοσελίδα του pcmaster. Δεν καταλαβαίνω γιατί άρεσε σε τοσο πολυ κόσμο, ένιωθα πως σε όλα του τα rpg review έδινε πολλές λέξεις για παρεμφερή στοιχεία των παιχνιδιών και γενικά δεν μου άρεσε το στυλ

 
Απλά γιατί αν διάβαζες Τσουρινάκη ήξερες ότι ο τύπος όντος είχε λιώσει το game και ιδίως να έπαιζες και εσύ το ίδιο game κόλαγες στα ίδια σημέια που είχε κολήσει και αυτός και γενικά ήταν σαν να διαβάζεις το gamethrough ενός ποιο έμπειρου gamer από εσένα.
 
Έχω αποφύγει ανά καιρούς να τοποθετηθώ επί του θέματος Τσουρινάκη, γιατί είναι "καυτή πατάτα".

Συμφωνώ ότι ήταν σχολαστικότατος gamer στα adventure με σωστό "σύστημα" και ενδελεχή αντιμετώπιση σε κάθε παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο στα RPG όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Για παράδειγμα, παρότι είχε κάνει πολύ καλή παρουσίαση του Morrowind (το παιχνίδι μιλούσε από μόνο του άλλωστε), θεωρώ ότι το review του Κόντη για το Gothic είχε μεγαλύτερη γνώση/ψυχή και ήταν πολύ σωστότερη επιλογή του συντάκτη για το εν λόγω παιχνίδι.

Ακριβώς επειδή έγραφε σε ορισμένα RPG ο Τσουρινάκης, τα έχασα/δεν τα έπαιξα ποτέ λόγω της παρουσίασής του (λέγε με Anachronox).
 


Kingslayer wrote:


tyrion395 wrote:
<span style="font-size:3">είπε Τσουρινάκη; </span> είπε Τσουρινάκη;<span style="font-size:4"></span> <span style="font-size:5">είπε Τσουρινάκη;</span> <span style="font-size:6"> είπε Τσουρινάκη;</span> :cheers: :cheers: :cheers:</blockquote>
Αν και δεν τον πρόλαβα όσο έγραφε στο περιοδικό έχω διαβάσει όλα του τα review που έγιναν uploaded στην ιστοσελίδα του pcmaster. Δεν καταλαβαίνω γιατί άρεσε σε τοσο πολυ κόσμο, ένιωθα πως σε όλα του τα rpg review έδινε πολλές λέξεις για παρεμφερή στοιχεία των παιχνιδιών και γενικά δεν μου άρεσε το στυλ</blockquote>

Έχει να κάνει με την εποχή και την ηλικία. Ειδικά όταν η μόνη επαφή με αυτό τον κόσμο ήταν το περιοδικό οι συντάκτες κατά κάποιον τρόπο θεοποιούνταν



 
Σύναξη γιγατόνων, ελπίζω να γίνει χωρίς να τρακάρει πάνω στην καταραμένη την Κομπι το εγχείρημα.
 
ειναι μεγαλη κουβεντα και θα λενε παλι διαφοροι οτι ακομα ενα θρεντ γυριζει γυρω απ τον τσουρι... τι να πω? ας το μετακινησει καποιος αδμιν σε αλλο θρεντ. καποιο θα υπαρχει για τον απατσου (κάρα??). αν και οταν λεγεται ενα θρεντ "περι περιοδικου πισι μαστερ" ειναι λογικο καποια στιγμη ν ασχοληθει με τον ΑΠΤ.

για μενα παντως δεν ειναι τιποτα απ αυτα που λετε. η μαλλον ειναι πολλα πραγματα μαζι που με γοητευσαν στο φαινομενο ΑΠΤ.

καταρχην ειχε τελειως προσωπικο υφος γραφης. ανεκαθεν και για παντα θα με συναρπαζει καποιος που εκφραζεται διαφορετικα. 1.000.000 φορες προτιμω τις καπως περιεργες ή πρωτοτυπες εκφρασεις του απο ενα αρθρο που μου αναλυει τα παντα σωστα, αλλά ΣΤΕΓΝΑ και ΑΧΡΩΜΑ για ενα παιχνιδι.
επισης ειχε εντελως προσωπικη δομη στα ρηβιους του. οι τσουρινακιστες ξερουν. παντα ομως εκανε αναφορα σε πραγματα που με ενδιεφεραν οπως οι υποτιτλοι και τα saves ενω αλλοι ρηβιουερς τα περνουσαν στο ντουκου. αξεπεραστες και χαραγμενες στο μυαλο θα μεινουν οι κλασικες εκφρασεις του, που θα αποτελουν και τη μυστικη χειραψια και το συνθημα για να αναγνωρισεις εναν συντροφο τσουρινακιστη: π.χ.: το επιθετο "περιφημος" (ειτε αναφεροταν σε καποιον NPC, ειτε σε τοπωνύμια, ειτε σε στοιχεια της πλοκης. συνηθως τον περιφημο ταδε δεν τον ηξερε ουτε η μανα του :lol: , που κι αυτο ακομα ειναι κομματι του μυθου του τσούρι...), τα αξεπέραστα "καλούδια", τα σκρηνς που σχεδον παντα ειχαν λυση καποιου πολυ δυσκολου γριφου η ηταν σποιλερς του θανατά και βεβαια η παραγραφος "ξεκινωντας.." που ειχε, αναλογα με το χωρο που ηθελε να γεμισει :lol: , το γκουωκθρου των πρωτων στιγμων η λεπτων του παιχνιδιου.

τριτο, ητανε μεγας αντβεντσουράς. πρωτα και πανω απ ολα λατρευε το γκεημινγκ κι αυτο φαινοταν στα γραπτα του.

τεταρτο, δεν ητανε ΜΟΝΟ γκειμερ. ηταν ανθρωπος με πολλα και διαφορετικα ενδιαφεροντα. τα ταξιδια π.χ. και το σκακι ητανε 2 απ τα παθη του και πολλες φορες αναφεροταν σ αυτα στα γραπτα του. ισως σε καποιους αυτο να μη φαινεται πολυ επαγγελματικο, εμενα ομως μ αρεσει.

λαστ βρε, μπατ νοτ ληστ και ας φαινεται λιγο ασχετο, ηταν οτι μετραγε και η βιβλικη του οψη με τα αχτενιστα, ανακατεμενα μαλλια και μουσια. ητανε αυτο που λεμε μορφη. σα να ειχε ξεπηδησει απο ενα απ τα adventures η τα rpg που επαιζε.

συνοψιζοντας, για μενα ειναι λαθος να τον κρινει καποιος ΜΟΝΟ σαν ρηβιουερ. νομιζω ηταν η ψυχη και το μερακι του που μετραγε και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ο εκφραστης του πνευματος του γκεημινγκ της εποχης του. ενας παθιασμενος ερασιτεχνης.
 
Brother Bruce πάρα πολύ σωστός.όλα τα του Τσουρινάκη μαζεμένα σε ένα ποστ,τσουριν guide :lol:

<blockquote>καταρχην ειχε τελειως προσωπικο υφος γραφης. ανεκαθεν και για παντα θα με συναρπαζει καποιος που εκφραζεται διαφορετικα. 1.000.000 φορες προτιμω τις καπως περιεργες ή πρωτοτυπες εκφρασεις του απο ενα αρθρο που μου αναλυει τα παντα σωστα, αλλά ΣΤΕΓΝΑ και ΑΧΡΩΜΑ για ενα παιχνιδι.</blockquote>

όπως ακριβώς είναι τα review του Στέφανου (borracho), με ψυχή! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
@Brother Bruce εννοείται πως έχουμε ήδη αφιερωμένο http://ragequit.gr/forum/games/1231-petition" class="bbcode_url">thread, μας έχεις πει κι εκεί ωραία τη γνώμη σου <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Αλλά μάλλον έλλειπες καιρό και ξέχασες πως και το παρόν thread είναι γεμάτο αναφορές στον AΠΤ. Δεν υπάρχει εκτροχιασμός αφού αυτά πάνε μαζί. Μέχρι και πιγκουίνους έχουμε σκοτώσει εδώ για πάρτη του.
 


gvorris wrote:
όπως ακριβώς είναι τα review του Στέφανου (borracho), με ψυχή! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

ενταξει, αυτον σκεφτομουνα, αλλά δεν ηθελα να φωτισω... :lol:
με τοσο :pope: που του χω ριξει, θα λεει ο κοσμος οτι ειναι το αγορι μου... :spiteful:

:popcorn:

@καρα :salute: :worship: : ναι, ο φούστης, καλα τα ειχα πει και τοτε. το ειχα ξεχασει τελειως. ευτυχως τα ποστς αν και λενε το ιδιο πραμα, ειναι εντελως διαφορετικα. μ άλλα λογια, μπραβο μου... :mosh: :thumbsup:
εεεε, εκεινο ειναι κλειδωμενο, γι αυτο εγραψα εδω... :nope: :nope:

 


Brother Bruce wrote:
ενταξει, μπηκα κι εγω και ειδα.
χαιρομαι που το ενστικτο μου δε με γελασε ακομα μια φορα.

(α, και ολυμπιακος κιολας. αν και αυτο ειναι το λιγοτερο...)

ασχετο. ολοι αυτοι που γραφουν διαφορα υβριστικα π.χ. για πολιτικους, στον τοιχο τους η οπως διαλο τον λενε, εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι μηνυσιμα?
σταχυολογω:

<i>"ετούτο το Λεουτσάκου έχει τελειώσει το Λύκειο;",
"Ρε στόκο Λαπαβίτσα",
"Το να παραδέχεσαι ότι εξελέγεις πρωθυπουργός μία χώρας και δεν έχεις κανένα απολύτως σχέδιο για το πως θα κυβερνήσεις, "αναγκαζόμενος" έτσι ν' αποδεχτείς έξωθεν "εκβιασμούς" και δεν παραιτείσαι, εμένα το μόνο που μου λέει είναι ότι <b>είσαι γομάρι </b>άνευ προηγουμένου",
"Απορώ γιατί παίρνει κάθε τρεις και λίγο τον λόγο ο Τσίπρας. Όλοι ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι @@ριές θα πει ξανά, λέξη προς λέξη."
"Αυτήν την αδέσποτη σκύλα υπάρχει περίπτωση να την υιοθετήσει ποτέ φιλόζωος; Ακόμη και στειρωμένη;"
</i>
εμετος.</blockquote>

ελπίζω να μην με έχετε και εμένα στο fb τότε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 
* με νάζι*

Αχ Μπρουσοτζουτζούκο μου, όχι μπροστά στα παιδιά, θα ζηλέψουν!

Η περίφημη ζήλια της γαλάζιας αλεπούς δηλαδή, η οποία...
 
Back
Top