Να αγοράσετε μερικά πακέτα να δωθούν giveaway 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Tony CorvusΝα αγοράσετε μερικά πακέτα να δωθούν giveaway![]()
Δε δειχνουν ασχημες tbh αλλα θα προτιμούσα να ηταν σε τραπουλα ας πουμε ή τυπου υπερατου παρα σκετες μεμοροκαρτες.
Έκαναν, το RQ δεν είναι?Νομίζω το χειρότερο είναι ότι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να κάνουν ένα site της προκοπής που θα μπορούσε να έχει πιάσει το κοινό του τότε που μεσουρανούσε το περιοδικό και να έχει επιτυχία.
Έκαναν, το RQ δεν είναι?![]()
Ναι αλλά δεν είμαστε το pcmaster εδώ είναι το πρόβλημα, έπρεπε να διασωθεί και η ιστορία του περιοδικού και να συνεχιστεί η σταδιοδρομία του.
ναι για αυτό σαν παιδάκι που ήμουν πολύ με πώρωνε η κάπως ανεπίσημη γραφή του, ήταν αλητεία ρε παιδί μου πως να το πούμε.ΥΓ2 Πράγματι, αν και η ποιότητα κειμένων του USER ήταν υπό-το-μηδέν, έβγαζαν την αλητεία του 20άρη 'μάγκα' που κατηχούσε και μυούσε τους 12χρονους σπυριάρηδες σπασίκλες στη μαγεία των video-games. Αξέχαστο παραμένει το 'ρηβιού' του Last Samurai από τον Κροντηρά νομίζω, που ήταν ένα δισέλιδο με σκρίνσοτς και τη λέξη ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ γραμμένη με 24φόντ. Μάθαμε μπαλίτσα![]()