Περί περιοδικού PC Master

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δε δειχνουν ασχημες tbh αλλα θα προτιμούσα να ηταν σε τραπουλα ας πουμε ή τυπου υπερατου παρα σκετες μεμοροκαρτες.

Το λες λίγο insult to injury βέβαια. Δηλαδή, η Compupress ως εταιρεία έκανε πρακτικά ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να καταστραφεί το περιοδικό και τώρα πάνε να βγάλουν και ένα έξτρα λεφτό από την νοσταλγία για αυτό.

Νομίζω το χειρότερο είναι ότι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να κάνουν ένα site της προκοπής που θα μπορούσε να έχει πιάσει το κοινό του τότε που μεσουρανούσε το περιοδικό και να έχει επιτυχία.

Νομίζω το χειρότερο είναι ότι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να κάνουν ένα site της προκοπής που θα μπορούσε να έχει πιάσει το κοινό του τότε που μεσουρανούσε το περιοδικό και να έχει επιτυχία.
Έκαναν, το RQ δεν είναι? ;)

Ναι αλλά δεν είμαστε το pcmaster εδώ είναι το πρόβλημα, έπρεπε να διασωθεί και η ιστορία του περιοδικού και να συνεχιστεί η σταδιοδρομία του.

Ναι αλλά δεν είμαστε το pcmaster εδώ είναι το πρόβλημα, έπρεπε να διασωθεί και η ιστορία του περιοδικού και να συνεχιστεί η σταδιοδρομία του.

Αν κάνω ποτέ πολλά λεφτά θα αγοράσω τα δικαιώματα, δεσμεύομαι.

Αφού 'Χουκο όλο το χαρτζιλίκι της μαμάς το ακουμπάς σε Οβαλτίνες και εισιτήρια Captain Black: Marvel's Saga Continues Over Winter Break ή όπως αλλιώς τις λέτε τις μαλακίες που βλέπετε. Σιγά μην σου περισσέψουν.

Πάλι καλά να λέτε που δεν αποφάσισε το Μανουσεϊκο να εκδώσει NFT's με παλιά τεύχη του PCM ('Eίναι η ευκαιρία σου να αγοράσεις ένα κομμάτι PC gaming ιστορίας! Μόλις 19.99Ε το τεύχος!')

Αν υπήρχε διορατικότητα τα πίσω χρόνια τα παλιά, θα έπεφτε το βάρος στη σαϊτάρα και το περιοδικό θα έβγαινε για τους συνδρομητές μόνο, είδει συλλεκτικού κομματιού. Έτσι επιβιώνει πλέον το PC Gamer και πολύ καλά κάνουν.

ΥΓ Κάπως ψήνομαι για τραπουλίτσα πάντως, δεν ξέρω.

ΥΓ2 Πράγματι, αν και η ποιότητα κειμένων του USER ήταν υπό-το-μηδέν, έβγαζαν την αλητεία του 20άρη 'μάγκα' που κατηχούσε και μυούσε τους 12χρονους σπυριάρηδες σπασίκλες στη μαγεία των video-games. Αξέχαστο παραμένει το 'ρηβιού' του Last Samurai από τον Κροντηρά νομίζω, που ήταν ένα δισέλιδο με σκρίνσοτς και τη λέξη ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ γραμμένη με 24φόντ. Μάθαμε μπαλίτσα :D

ΥΓ2 Πράγματι, αν και η ποιότητα κειμένων του USER ήταν υπό-το-μηδέν, έβγαζαν την αλητεία του 20άρη 'μάγκα' που κατηχούσε και μυούσε τους 12χρονους σπυριάρηδες σπασίκλες στη μαγεία των video-games. Αξέχαστο παραμένει το 'ρηβιού' του Last Samurai από τον Κροντηρά νομίζω, που ήταν ένα δισέλιδο με σκρίνσοτς και τη λέξη ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ γραμμένη με 24φόντ. Μάθαμε μπαλίτσα :D
ναι για αυτό σαν παιδάκι που ήμουν πολύ με πώρωνε η κάπως ανεπίσημη γραφή του, ήταν αλητεία ρε παιδί μου πως να το πούμε.

Back