Περί της κατάργησης των gifs στις υπογραφές

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,206
Όπως θα http://www.ragequit.gr/forum/support/67-site-ragequit-gr-forum" class="bbcode_url">διαβάσατε ήδη, κατόπιν απόφασης της διαχειριστικής ομάδας, από απόψε η χρήση και παρουσία gifs στις υπογραφές αναστέλλεται.

Καταρχήν, για ν' απαντήσω και στην υπογραφή ενός φίλου -με την οποία διευκρινίζω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που την αντιμετωπίζω με χιούμορ- δε πρόκειται, όπως πάντα, για μεμονωμένη απόφαση ενός ατόμου. Ελήφθη μετά από συζήτηση της διαχειριστικής ομάδας και μ' έναν και μόνο γνώμονα: Την καλύτερη λειτουργία, εν προκειμένω εικόνα, του forum.

Ο λόγος είναι απλός: Είχαν πυκνώσει ιδιαίτερα οι διακριτικές επισημάνσεις από πλευράς μελών ότι η ανάγνωση του forum είχε καταστεί κουραστική, μ' ένα gif να δίνει το παρόν ανά 3-4 posts. Ήταν κάτι για το οποίο κι εμείς οι ίδιοι είχαμε προβληματιστεί, αλλά δε θα παίρναμε ποτέ μία απόφαση βασιζόμενοι σε προσωπικά κριτήρια και μόνο.

Προφανώς έπρεπε να έχει οριοθετηθεί εξ' αρχής από μεριάς μας η παρουσία απλών images στις υπογραφές, αλλά ένα forum είναι ένας τόπος που συνεχώς εξελίσσεται, ανάλογα με τις ανάγκες του, εξ' ου και προχωρήσαμε στην εν λόγω "διόρθωση". Καταννοούμε ότι δε γίνεται να συμφωνείτε όλοι με την απόφασή μας, σκεφτείτε όμως λίγο τι θα γινόταν αν -και όταν- 10, 15 ή περισσότερα ακόμη μέλη προσθέταν ένα gif στην υπογραφή τους.

Το παρόν thread ανοίγει λοιπόν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να εκφράσετε την άποψή σας και να γίνει διάλογος, καθότι το RageQuit έχει στη μέχρι σήμερα πορεία του αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά "αποφασίζουμε και διατάζουμε" νοοτροπίας χώρος είναι.
 
Κανένα πρόβλημα, το μόνο κακό είναι οτι δεν θα βλέπουμε πια το gif υπογραφή του Τονυ αλλα θα τ'αντέξουμε <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 
^My thoughts exactly :cry:
 
Κάνετε σαν να μην υπάρχει internet πέρα από το RQ. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
η αληθεια ειναι οτι λιγο πολυ, ολοι φαγαμε μια ξεφτιλα με το .gif του tony <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
To μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι να βαλω τωρα :dry:
 
Και εγώ που νόμιζα ότι για αυτό τα threads δεν μπορούσαν να προχωρήσουν πέρα των 169 σελίδων...
 
Είναι αλήθεια πως ειδικά στη δουλειά, κάθε φορά που διαβάζω το φόρουμ όλοι με ρωτάνε αν έχω μπει σε τσόντα λόγω Τόνυ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Θα μου λείψει κάπως αυτό, αλλά τσεκάρετε πόσο πιο σένια πάει σε tablet/smartphone το forum τώρα!

EDIT : Γεράνιο; Δερ ίζ ίντερνετζ αουτσάιντ Ρέητζκουιτ; Ντα φάκ;
 


Borracho wrote:
τσεκάρετε πόσο πιο σένια πάει σε tablet/smartphone το forum τώρα! </blockquote>

επειδη σ αγαπαω παθιασμενα, θα ξεχασω αυτη την ατακα, βοράχο!
θα φταιει η ζαλούρα της εμμισθης σκλαβιάς. εκτος κι αν τρολαρεις τ ασπρα μου μαλλια και τα εμπριμέ μου μυαλά.

ΜΟΝΟ για το πισι με νοιαζει πως παει. και δεν υπαρχουν εξυπνα τηλεφωνα. τα τηλεφωνα ειναι χαζά. παιρνεις τα σογια, τα ντελιβεράδικα και καμια γκομενιτσα.
και ταμπλετες ξερω αυτες που βαζεις για να ψοφάνε τα κουνουπια.
μ αρεσει που τα βανετε με τις κονσολες μονο. και ολα τα υπολοιπα μαραφετια που ειναι και οι ευθεις ανταγωνιστες της Μαδερ Πλατφορμ στο αμεσο μελλον, μη σου πω παρόν, τα εχετε αγκαλιασει! Γκατζετάκηδες!!
μ εβγαλες απ τα ρουχα μου τωρα.... και φανταζεσαι τι γινεται στο γραφειο.... πεσαν οι κοτες και παιρνουν οτι κομματι προλαβουν...

 
Μα...για σένα δουλεύω Αδερφέ Μπρούς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Προσωπικά τέτοιο ματζαφλάρι δεν διαθέτω και ούτε σκοπεύω να προμηθευτώ, παρά την εσκεμμένη, θριαμβευτική προπαγάνδα του Watch_Dogs. Επισημαίνεται στα φίτσουρς όμως, για το καλύτερο μάρκετινγκ του brand μας, ώστε η καθυπόταξη του Σύμπαντος στο νοσηρό μας μάστερ-πλάν να είναι ολοκληρωτική!
 
επισης κατι αλλο. απο καθαρη περιεργεια. το θεμα ειναι το μεγεθος των gifs σε kb?
και οι αγαπημενες jpg πως και εξαιρεθηκανε? εχω δει καποιες αρκετα ευμεγεθεις μπορω να σου πω.
παω να βρω μια φωτο του μπρουσαρα κι επιστρεφω...
 
αδερφε μπρους πιστευω οτι το θεμα εχει σχεση με την φωτορυπανση και την επιληψια.
 


lelos kounelos wrote:
αδερφε μπρους πιστευω οτι το θεμα εχει σχεση με την φωτορυπανση και την επιληψια.</blockquote>

Αυτό ακριβώς, αν ήταν 3 απαντήσεις με διαφορετικά gifs κολλητά η μία κάτω από την άλλη, σχεδόν δεν μπορούσες να διαβάσεις το κείμενο από το οπτικό μπάχαλο που επικρατούσε.
Πολύ καλή κίνηση, μπράβο για το άμεσο της απόφασης και της εφαρμογής <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 


Borracho wrote:
EDIT : Γεράνιο; Δερ ίζ ίντερνετζ αουτσάιντ Ρέητζκουιτ; Ντα φάκ;</blockquote>
Το steam θα εννοεί ..

 
Τη πρώτη φορά που είδε η γυναίκα μου το gif του τόνυ προσπαθούσα ένα τέταρτο να της εξηγήσω τί είναι η υπογραφή κλπ :lol: :lol:
 
<blockquote>τι ζημια μου κανετε?</blockquote>Oχι δεν ξερουμε.



Gifs are dead. Ζητω το jpeg
<span class="bbcode_spoiler">αργα η γρηγορα θα επρεπε να σας αφησει το τζιφ για να βρειτε την αληθεια του ιντερνετζ :trollface: </span>
 
Προσωπικά δε με πείραζαν τα gifs, μιας και μπαίνω κυρίως από το PC. Θα μου λείψει και του Τόνυ και του Τύριον το οποίο ήταν ευφυέστατο !

Πάντως, τώρα από το κινητό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, όταν μπαίνω αναγκαστικά από εκεί. Πριν κράσαρε συχνά πυκνά το κινητό και άντε ξαναμανα από την αρχή !

Κάθε αλλαγή για καλό ! :cheers:
 


Tsok wrote:
Τη πρώτη φορά που είδε η γυναίκα μου το gif του τόνυ προσπαθούσα ένα τέταρτο να της εξηγήσω τί είναι η υπογραφή κλπ :lol: :lol:</blockquote>
επαθα ακριβως το ιδιο. μεγαλο μειονεκτημα, εαν ο αλλος δεν ξερει καν τι ειναι το φορουμ και γιατι μπαινεις εκει.
επεσε πολυ παντοφλα επανω στον αμαχο πληθυσμο.

τα μικρα gif δεν ενοχλουν κανεναν. (εκτος απο αυτα που φτιαχτηκαν για να κανουμε τον γειτονα να παθει κριση επιληψιας)
η αληθεια ειναι (και χωρις να θελω να παριστανω τον γερο-παραξενο) οτι οταν ειναι μεγαλα μετα απο λιγο γινονται ενοχλητικα.

tony σε παρακαλω παρα πολυ να μπεις http://www.staggeringbeauty.com/" class="bbcode_url">ΕΔΩ και να κουνησεις το ποντικι μερικες φορες αρστερα δεξια
<u><span style="font-size:4">το link ειναι μονο για τον tony.</span></u>

 
Εθιστικότατο
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.ellinofreneianet.gr/photos/728x483/tsipras%20gyalia.jpg" alt="tsipras%20gyalia.jpg" class="bbcode_img" /></span>

Ελπίζω να μην υπάρξει κάτι ανάλογο με τα αβατάρια
 
Back
Top