What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί των δύο σβησθέντων threads και των χθεσινοβραδινών γεγονότων....

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Ίσως είναι και "καλό" υπό κάποια έννοια το ότι έφτασαν εδώ τα πράματα. Πρέπει να τεστάρεις τα όρια για να μπορείς να τα θέσεις με σαφήνεια.

Απλά χρησιμοποιείστε και λίγο την κοινή λογική ρε dudes. Δεν χρειάζεται να παρεμβαίνει ο "κακός moderator" κάθε φορά για να γίνει κατανοητό πως σε μια online κοινότητα (που περιστρέφεται γύρω από το PC Gaming) κάποια πράματα είναι απλά too much. Έξυπνοι άνθρωποι είμαστε όλοι θαρρώ, μπορούμε να κατανοήσουμε την διαφορά ανάμεσα στην ελευθερία και την πλήρη ασυδοσία.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
Και εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί το off-topic,και παλιότερα υπήρξε μια περίοδος που τα τρολοthread ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια (λέω για τα θέματα με τα υπονοούμενα στους τίτλους τους) ,τα οποία νωρίς ξεχάστηκαν γιατί πολύ απλά κούρασαν
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
στα περισοτερα που γραφει ο μανος εχει απολυτο δικιο. επισης μην ξεχναμε την παραμετρο του ποσο αχαρη σδουλεια ειναι το αδμινινγκ. εμεις μπαινοβγαινουμε εδω οποτε γουσταρουμε και για οσο θελουμε, καποιοι ανθρωποι πρεπει να χτυπανε βαρδια ουσιαστικα.

Αλλά:

- ειμαι σιγουρος οτι ουτε εσεις οι ιδιοι (με 2ο πληθυντικο θα εννοω την ομαδα του RQ) δεν περιμενατε οτι θα κρατησει τοσο πολυ η αυτορυθμιση της καφριλας και δεν θαυμασατε, σε εισαγωγικα, την ωριμοτητα που ειχαν δειξει μεχρι χτες, τοσα ατομα και τοσο διαφορετικα ατομα προπάντων. δε νομιζω οτι με το πρωτο ουσιαστικα στραβοπατημα πρεπει να γινει τετοιας κλιμακας συζητηση για να παρθουν μετρα, που λεει ο λογος. δωστε λιγο κρεντιτ στον λαό σας ρε γαμωτο.

- ειναι κριμα για ενα ατυχο θρεντ (το αλλο επιμενω οτι δεν ειχε ξεφυγει τοσο και ηταν και πολυ χρησιμο για πολλους λογους) να μπαινει σε συζητηση ακομα και η καταργηση του οφτοπικ σαμπφορουμ. ειναι λιγο βαρυ. εδω μεχρι και το σαιτ της αρχιεπισκοπης που λεει ο λογος εχει οφτοπικ φορουμ, ειναι δυνατον να μην εχει το ρεηκουί, που τα μελη ειναι σε γενικες γραμμες πρωτοτυπες, διακριτές μορφες και με υψηλο κατα κανονα IQ? οπως ειπωθηκε και πιο πανω το οφτοπικ δεν ειχε μονο καφριλες. μαθαιναμε πραγματα, ανταλλασαμε ιδεες, ερχομασταν κοντα.

- σε προσωπικο επιπεδο στεναχωριεμαι γιατι στο θρεντ των αποριων ποσταρα μερικα απ τα καλυτερα μου ποστς εβερ, με αποκορυφωμα το ποστ με τον Οργανοπαικτη και τα suicidal kittens και το αλλο με την ονοματολογια και το νινακι (νινακι, μια φορα σε ειπαν ροδο του Ισπαχαν και το φαγε το κοπλιμάν η μαρμαγκα. Σιτ χάπενς, νταρλινγκ.)

- επαναφερω την προταση που ειχα κανει στις πρωτες μερες λειτουργιας του φορουμ, για δημιουργια τσατ ρουμ. ποσο δυσκολο να ναι πια? εκει θα δημιουργουνται εντασεις, θα εκτονωνονται εντασεις, θα πεφτουν βρισιδια, θα γινεται χάος, αλλά το καλο ειναι οτι δε θα επηρεαζουν τη λειτουργια του φορουμ, οτι καφριλα θελει κανεις να εκφρασει, θα το κανει στο τσατ και οτι ειπωθει θα χανεται μετα απο 2-3 ωρες στο διαστημα.

εννοειται οτι εχω εμπιστοσυνη στην κριση σας (αλλιως δε θα ξημεροβραδιαζομουνα δω μεσα) και θα συνεχισω να σας ταλαιπωρω, οτι κι αν αποφασισετε.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574


Brother Bruce wrote:
διακριτές μορφες και με υψηλο κατα κανονα IQ? </blockquote> Tι το θελες αυτό; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
λολ.
ο κανονας μπορει να εχει μια εξαιρεση, μπορει να εχει (ποσοι ειμαστε? 360?) 358.
μην κολλας εκει.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Μην με παίρνεις στα σοβαρά ρε, δεν το εννοώ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Λεπόν επειδή κι εγώ συμμετείχα με ελαφρά την καρδία αλλά και προσπαθώντας να εκτονώσω την κατάσταση με το δικό μου χαριτωμένο (και αποτυχημένο) τρόπο στα παραπάνω threads. Έχουμε τα εξής:

-Ο Μάνος εκφράζει κάποιους προβληματισμούς, τους οποίους τόνισε ανοιχτά και χωρίς φόβο η σκοπιμότητα προς όλη την κοινότητα που μετέχει στην "αγορά". Το τι θα αποφασιστεί επίσης τονίστηκε από τον ίδιο πώς είναι κάτι που θα ληφθεί με διαδικασίες που θα ζήλευαν ακόμη και την Άνοιξη του 1871 στο Παρίσι (για να ικανοποιηθεί και ο γάιος που με διέγραψε από το steam, επειδή την τελευταία εβδομάδα δεν προλάβαινα ούτε να περπατήσω και δεν καταλάβαμε μαζί τη μισή Ιαπωνία :trollface: ).

-Προσωπικά στεναχωριέμαι που <u>τουλάχιστον</u> 2 άτομα τα οποία μετείχαν στην κοινότητα, αποφάσισαν να απέχουν μετά τα τελευταία γεγονότα. Όχι, επειδή θα χάσει 2 (δέκα, είκοσι) views το ragequit και θα επέλθει η καταστροφή των ιδρυτών της σελίδας. Λεφτά από αυτό το πράγμα άλλωστε ΔΕΝ βγάζουμε, απλά κάνουμε κάτι που κάναμε και πριν, γνωρίζοντας αυτή τη φορά πώς έχουμε μόνο το μεράκι μας (αυτό το κρίνετε εσείς) και την αύλα (αυτό εμείς). Στεναχωριέμαι, όμως, διότι, αποφάσισαν να αποκοπούν από μία κοινότητα με την οποία είχαν αρχικώς ένα πολύ δυνατό κοινό σημείο- το PC gaming (δε θα πω hardcore, γιατί υπάρχουν αρκετοί με πταίσματα σε κονσόλες <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ). Ωθούμενοι από τα τελευταία γεγονότα,<u> και με το δίκιο τους</u>, απλώς ξενέρωσαν και είδαν πώς το παραπάνω σημείο δεν είναι αρκετό ώστε να τους κρατήσει εδώ. Εγώ, τουλάχιστον, το βλέπω σαν μία απώλεια από μία οικογένεια. Το παραπάνω συναίσθημα είναι ίσως αποτέλεσμα της αίσθησης ευθύνης που αναδείθηκε, όταν υπήρξε ξεκάθαρη αναφορά πώς το όλο ζήτημα ήταν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης.

-Εδώ πρέπει να τονιστεί πώς ο άχαρος ρόλος του moderation υπάρχει και τον έχουμε επωμιστεί πλήρως συμμεριζόμενοι την ευθύνη. Μέχρι στιγμής, και όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν υπήρχε απώλεια-απουσία, αλλά καλή πίστη και εμπιστοσύνη προς την ιδιοσυγκρασία και την ωριμότητα των μελών αυτής της κοινότητας. Δυστυχώς με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πώς η αποκλειστική υιοθέτηση της τακτικής με το καρότο δεν είναι επωφελής επ΄ άπειρον. Και αυτό το λέω χωρίς απαραιτήτως να φωτογραφίζω κάποιον αυτήν τη στιγμή (ίσως τον Γάιο για να του τη σπάσω).

-Επειδή κουράζω με τις επαναλήψεις, τελειώνωντας θα ήθελα να πω πώς μέχρι στιγμής συμμετείχα κι εγώ εν μέρει τρολλάροντας, εν μέρει αστειευόμενος σε κουβέντες ανά off-topic thread κυρίως διότι θεωρούσα μέχρι πρότινος πώς η φύση της κοινότητας και το "παρεάκι" αφήνει κάποια τέτοια περιθώρια ανάδειξης της (αξιαγάπητης :trollface: ) προσωπικότητάς μου και του tongue-in-cheek χιούμορ. Στην προσωπική μου ζωή είμαι μεγάλος πολέμιος της σοβαροφάνειας, αλλά τα τελευταία δύο thread με έχουν προβληματίσει ιδιαιτέρως και προφανώς οφείλω να επαναπροσδιορίσω αυτή τη στάση σε αυτόν το χώρο, μόνο και μόνο επειδή το όνομά μου γράφεται με κίτρινο χρώμα στην "αγορά".

-Επίσης, από εμένα ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παραδέχτηκαν πώς ξεπέρασαν έστω και μισό femto-metre τα όρια και απολογήθηκαν για αυτό. Όχι ότι θα κερδίσουν τίποτα (εύνοιες, games κτλ.). Απλώς τελικά το αν κάποιος είναι άνδρας δε μετριέται μόνο από την ύπαρξη των cojones του, αλλά και κατά πόσο τα χρησιμοποιεί για να παραδεχτεί τα λάθη του και να τα διορθώσει.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


manos426f wrote:
Αν αυτή η πλειοψηφία αποφασίσει τελικά ότι μέρος των off topic sub-forum καλό θα είναι να απομακρυνθεί, μια και αρχίζει να μη συνάδει με το πνεύμα και τον λόγο δημιουργίας του παρόντος site, αυτό και θα γίνει. </blockquote>


but...but... I LOVE the off-topic :cry: :cry: :cry:


Προσωπικα δε διαβασα κανενα απο τα δυο threads γιατι "μυριζαν" απο χιλιομετρα αλλα η διαγραφη του off-topic φαινεται σαν "τιμωρια" για ολα τα μελη του forum η οποια οπως το βλεπω δε θα εχει και κανενα αποτελεσμα (πιστευετε σοβαρα οτι οσοι θελουν να τα κανουν #$%^ δε θα τα καταφερουν στις αλλες κατηγοριες; ) Αποψη μου ειναι να γινει διαλογος σε προσωπικο επιπεδο με τα μελη που κρινετε οτι προκαλουν το προβλημα για να μη χρειαστει ουτε το ban hammer ουτε και το λουκετακι που δεν ωφελουν κανενα...

EDIT: αυτα τωρα περι φασισμου που ακουγονται απο 'δω κι απο 'κει δε τα εχω καταλαβει καθολου...μπορει καποιος (απο αυτους που τα λενε κατα προτιμηση) να μου εξηγησει πως φτασαμε στις εν λογω δηλωσεις;

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Και εγώ δε θα ήθελα να δω το κλείσιμο του οφ-τόπικ.
Ανάμεσα στα λιγόστα, ανούσια σπαμοθρέντς που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς, η πλειοψηφία των θρεντς εκεί μέσα είναι ποιοτική. Δεν πρέπει να έχω συναντήσει πάντως κάποιο gaming forum που να μην είχε υποκατηγορία offtopic- general discussion κτλ. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,312
Nα πω και εγω με την σειρα μου , οτι συνεβαλα και εγω σε αυτο το μπαχαλο [λιγακι :trollface: ] γι'αυτο
ζηταω σορυ και δηλωνω οτι 8α σταματησω να γραφω σειρες [dr peos,brotherbor και αλλες] <span class="bbcode_spoiler">σιγα να σταματησω τις σειρες μου :lol: :lol: </span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Όπως και εγώ τάσσομαι υπέρ της διατήρησης του Off-Topic, από τη στιγμή που όλοι κατανοούν πώς λειτουργεί και το σέβονται αυτό.

Οι σειρές του Τόνυ είναι ένα υγιές δείγμα Οφ-Τόπικ, που μπορεί να είναι κάφρικες, αλλά δεν προσβάλλουν κανέναν και λειτουργούν ως ένα υγιές in-joke μεταξύ των εμπλεκόμενων μελών, πάντα στα πλαίσια της κοσμιότητας. Οδηγός σεξ και Αντρικές Απορίες όπως διαμορφώθηκαν, ήταν ένα κάκιστο δείγμα οφ-τόπικ, που έγινε χονδροειδές και προσβλητικό άνευ λόγου.

Το οφ-τόπικ είναι καλό να παραμείνει, από τη στιγμή που λειτουργεί όμορφα, όπως λειτουργούσε τόσο καιρό. Κάποιοι αποφάσισαν να τεστάρουν τα όρια και είδαν ακριβώς ποιά είναι. Slowly put the kot down και πάμε από την αρχή τουτέστιν...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολική ακόμα και η σκέψη να καταργηθεί το off-topic με την ιδια ψυχρή λογική ειναι σαν να διαγράφεται το Hardware επειδή η ελίτ της Nvidia βρίστικε με τους πλειβίους της AMD , εξάλλου τόση (υπο) κουλτουρα και μουσικη παιδεία που θα εκφράζεται; έχουμε την ανάγκη να την απλώσουμε.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,312


Borracho wrote:
Όπως και εγώ τάσσομαι υπέρ της διατήρησης του Off-Topic, από τη στιγμή που όλοι κατανοούν πώς λειτουργεί και το σέβονται αυτό.

Οι σειρές του Τόνυ είναι ένα υγιές δείγμα Οφ-Τόπικ, που μπορεί να είναι κάφρικες, αλλά δεν προσβάλλουν κανέναν και λειτουργούν ως ένα υγιές in-joke μεταξύ των εμπλεκόμενων μελών, πάντα στα πλαίσια της κοσμιότητας. Οδηγός σεξ και Αντρικές Απορίες όπως διαμορφώθηκαν, ήταν ένα κάκιστο δείγμα οφ-τόπικ, που έγινε χονδροειδές και προσβλητικό άνευ λόγου.

Το οφ-τόπικ είναι καλό να παραμείνει, από τη στιγμή που λειτουργεί όμορφα, όπως λειτουργούσε τόσο καιρό. Κάποιοι αποφάσισαν να τεστάρουν τα όρια και είδαν ακριβώς ποιά είναι. Slowly put the kot down και πάμε από την αρχή τουτέστιν...</blockquote> εγραψες με την πενα της ζωης τα στιγματα της εικονικης πραγματικοτητας . Γουελ νταν στεφ

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Brother Bruce wrote:
- ειμαι σιγουρος οτι ουτε εσεις οι ιδιοι (με 2ο πληθυντικο θα εννοω την ομαδα του RQ) δεν περιμενατε οτι θα κρατησει τοσο πολυ η αυτορυθμιση της καφριλας και δεν θαυμασατε, σε εισαγωγικα, την ωριμοτητα που ειχαν δειξει μεχρι χτες, τοσα ατομα και τοσο διαφορετικα ατομα προπάντων. </blockquote>

Ισχύει...

 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Northlander wrote:
Λεφτά από αυτό το πράγμα άλλωστε ΔΕΝ βγάζουμε, απλά κάνουμε κάτι που κάναμε και πριν, γνωρίζοντας αυτή τη φορά πώς έχουμε μόνο το μεράκι μας (αυτό το κρίνετε εσείς) και την αύλα (αυτό εμείς). </blockquote>

!!!! Μου ήρθε λίγο ξαφνικό !!!!
Δεν υπάρχει καμία πηγή εσόδων για το site;
Πώς συντηρείται το site; δεν υπάρχει κάποιο πάγιο λειτουργικό κόστος; (* χώρια οι εργατοώρες που αφιερώνουν οι moderators σε επίβλεψη/συντήρηση). αυτό πώς καλύπτεται αν δεν υπάρχει έσοδο;

Υ.Γ Ούτε που μπορώ να φανταστώ τι έγινε για να σβηστεί ολόκληρο το thread, πρέπει να "ξέφυγε" απίστευτα τις τελευταίες 2 ημέρες!!

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Όποιος καταφέρει να εισχωρήσει στα μπουντρούμια του RQ, κάπου εκεί στα Secret Archives πρέπει να υπάρχει ένα αντίγραφο των όσων λέχθηκαν σε έντυπη μορφή.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Sith_Ari wrote:
!!!! Μου ήρθε λίγο ξαφνικό !!!!
Δεν υπάρχει καμία πηγή εσόδων για το site;
Πώς συντηρείται το site; δεν υπάρχει κάποιο πάγιο λειτουργικό κόστος;</blockquote>

Φυσικά και υπάρχει κάποιος κόστος συντήρησης και καλύπτεται από τις τσέπες μας.... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Λοιπόν παιδιά από το πρωί που μπήκα με το κινήτο (άσχετο αλλά πλέον δουλεύει σχεδόν άψογα και στο κινητό το φόρουμ) είμαι μέσα στα νεύρα και την στεναχώρια. Δε περίμενα ότι θα ερχόταν ποτέ στιγμή που να με κάνει να νιώθω έτσι για ένα φόρουμ, μία κοινότητα.

Στεναχωρέθηκα πρώτον και κυριότερον γιατί φέραμε (ή μάλλον ας μιλάω στον ενικό), έφερα σε πολύ δύσκολη και δυσάρεστη θέση τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει όλο αυτό που γουστάρουμε και λατρεύουμε. Οφείλω τουλάχιστον μια δημόσια συγνώμη προς αυτούς γιατί και εγώ το παρατράβηξα, ή μάλλον έδωσα τροφή για να συνεχιστεί όλη αυτή η παροδία που είχε ξεκινήσει στο θρεντ περί αποριών.

Το τόπικ περί σεξ ήταν προφανώς πικάρισμα προς δύο τρία μέλη και τα σχόλια αυτών στο άλλο τόπικ και ελπίζω και πιστεύω πως η πλειονότητα των μελών το πήρε χάμπαρι. Αυτό όμως, το τονίζω, <u>δεν δικαιολογεί</u> σε καμία περίπτωση την άσεμνη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε. Ήταν ξεκάθαρα πέραν των ορίων και σίγουρα δεν άρεσε σε κάποιους. Δε νομίζω όμως ότι μπορεί κάποιος να πει ότι προσβλήθηκε.

Τα δύο μέλη που είπαν ότι με αφορμή όσα έγιναν δε θα ξανά μπουν εδώ είναι ο δεύτερος λόγος που προκάλει στεναχώρια. Είναι κρίμα από μια δυο μ@λακίες μας και μεταξύ αυτών και δίκες μου να βλέπουμε μέλη της κοινότητας να αποχωρούν. Έχω στείλει πμ και στους δύο φυσικά και ελπίζω προς το καλύτερο (ο ένας μάλιστα μου είπε πως δεν έχει καμία σχέση με το τόπικ μου τουλάχιστον). Ίσως αυτό που τους έφερε και τους κράτησε τόσο καιρό εδώ να είναι και αυτό που μπορεί να τους κρατήσει και πάλι, <u>η κοινότητα</u>. Σίγουρα δεν είναι αναγκασμένος κάποιος να διαβάζει όλα τα τόπικς και αν κάτι δε το γουστάρει μπορεί απλά να το αγνοεί αλλά αυτός ο κάποιος δεν είναι και υποχρεωμένος να βλέπει να πετάγονται τόπικς ανοήτα από εδώ και από εκεί.

Τέλος, παρότι με όσα μέλη μίλησα μου είπαν ότι δεν είχαν θέμα με το δικό μου τόπικ αλλά με τις κουβέντες που ειπώθηκαν στο άλλο τόπικ, πιστεύω πως πρέπει να ζητήσω συγνώμη και από αυτούς που ίσως τους "χάλασε" το δικό μου θρεντ (το οποίο όπως είπα ήταν πικαρισμά).

Θέλω να πιστεύω πως η αγάπη μου (δεν μιλάω εγωιστικά ότι εγώ πιο πολύ ή σαν να υπάρχει αγαπόμετρο, απλά είπα θα μιλήσω αποκλυστικα για μένα) για το ragequit φαίνεται ξεκάθαρα είτε μέσω των giveaways και τον τρόπο διεξαγωγής αυτών, είτε με την προσπάθεια μου να φέρω νέα μέλη στη κοινότητα κλπ. αλλά την έχω εκφράση και με διαφορετικούς τρόπους σε προσωπικές συζητήσεις με μέλη και αδμινς. Και τα γράφω αυτά για να...

... τονίσω πως ουδέποτε ήθελα να δημιουργήσω τέτοιο πρόβλημα στο φόρουμ και πως λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν. Είναι κρίμα να χαθεί το οφφ τόπικ καθώς μέσω αυτού, θεωρώ, έχουμε δεθεί τόσο πολύ μεταξύ μας. Δε θέλω να επαναλαμβάνω φράσεις των προηγουμένων αλλά είναι όντως κρίμα ρε παιδιά να χαθεί αυτό για ένα μ@λακα (εμένα) και άλλους δυο τρεις τέσσερεις.

Καλώς ή κακώς έγινε ότι έγινε. Το πάθημα είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μάθημα. Σίγουρα θα ερχόταν η στιγμή που θα γινόταν κάτι τέτοιο (και στεναχωριέμαι πολύ που μου αναλογεί ένα μικρό, κατά τη γνώμη μου, μερίδιο της ευθύνης). Πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να βγει από όλο αυτό. Η ποιότητα του φόρουμ δε νομίζω ότι πέφτει εξ αιτίας δύο πέντε ή δέκα θρεντς ανάμεσα στα χιλιάδες.

Ίσως να το έχουμε κάνει πολύ σίριαλ πια το όλο θέμα. Ίσως του δώσαμε πολύ σημασία. Έγινε ότι έγινε, σβήστηκαν τα βατόμουρα, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, όλοι πήραμε χαμπάρι τι πρέπει να γίνει. Προχωράμε...

Αυτά!
Tsok
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,312
πολυ σωστα τα λεει ο τσοκ .Δεν χρειαζετε να χαλασουμε το εργο που εχτισαν τα παιδια για 2-3 οβερτοπ καταστασεις <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Tsok wrote:
...</blockquote>

http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA

 
Top Bottom