Sketch wrote:
soad667 wrote:
Γιατί μετράει τόσο πολύ η γνώμη αυτού του ΤΒ ξέρουμε; Και κρέμονται τόσοι indies από τα @@ του μη πει τίποτα κακό.</blockquote>
Και να μη μέτραγε αυτουνού, αν κάποιος άλλος έκανε ρηβιού εκείνη τη στιγμή, τα ίδια προβλήματα θα αναγνώριζε στο παιχνίδι. Clipping, ΑΙ προχειρότατη, collision τόσο χαλασμένο που σε σκοτώνει ακαριαία, κλπ. Δε νομίζω ότι υπερέβαλε ο ΤΒ. Και όχι, δεν έχω παίξει το παιχνίδι φορ μαϊσέλφ, αλλά τα αποπάνω ήταν εξόφθαλμα κι από το βίντεο.
Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιαχτεί ένα γκέημ, και είναι αποκαρδιωτικά τα απογοητευτικά ρηβιού για τους ντιβέλοπερς, αλλά με το να μην τονίζουμε τα λάθη των devs όταν είναι εμφανή, δεν ωφελούμε κανέναν.</blockquote>
Δεν μ'ενδιαφέρει το game, ούτε τι λέει ο ΤΒ γι'αυτό. Από τα πρώτα δείγματα μάπα μου είχε φανεί, αν και ενδιαφέρουσα ιδέα, οπότε προσπέρασα. Απλά απορώ γιατί πάντα γίνεται σούσουρο με τα "reviews" του TB και πολλοί devs δείχνουν να τον φοβούνται. Ούτε αναλυτικά reviews κάνει, ούτε τπτ. Μία πρώτη γνώμη είναι, όπου βλέπεις έναν ψιλοάμπαλο τύπο να προσπαθεί να βγάλει άκρη με ένα game που βλέπει για πρώτη φορά. Όχι και ο καλύτερος τρόπος να σχηματίσεις γνώμη για ένα game.
ΕDIT: Με άλλα λόγια, γιατί σκοτίζονται τόσο για ένα "review" και φτάνουν στο σημείο να το κατεβάσουν, ειδικά από τη στιγμή που ξέρουν ότι θα γίνει πρωτοσέλιδο στα nerd blogs όλου του πλανήτη και θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο τη θέση τους;