What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πληρη αναβαθμιση του pc καθε χρονο για να πουλαω την ενεργεια του σε bitcoin ?

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Εδώ Σρέντερ βλέπεις ένα setup αλλά κάνει αυτόματο conversion σε peso cubano, τώρα για δραχμές/ευρώ ίσως χρειαστεί κάποια αλλαγή.<br><br><img src="http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2014/02/mining-rig-14.jpg" alt="mining-rig-14.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Πάρε και ένα calculator.<br>https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/" class="bbcode_url">https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/<br></blockquote><br><br>επαναστατικό setup. hasta la victoria siempre<br></blockquote><br>Ένας χαμούλης  :mosh:
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
<blockquote>επαναστατικό setup. hasta la victoria siempre</blockquote><br><br>Αυτό είναι ένα home made κατανεμημένο σύστημα!! (Πάνω στην ίδια αρχή στηρίζονται τα πολύ μεγαλύτερα συστήματα της Google). Τρέχουν μάλλον Hadoop (https://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Hadoop). Υπάρχει αντίστοιχο simulation σε Vmware,αν θέλετε να δείτε (σαν αρχή) πως λειτουργεί (https://www.cloudera.com/products/open-source/apache-hadoop.html) και (https://www.cloudera.com/developers/get-started-with-hadoop-tutorial.html). <br><br>Αν τελικά καταφέρει κάποιος να στήσει και να προγραμματίσει κάτι τέτοιο, για να παράγει bitcoins, ας πάει στην Google. Πιο πολλά χρήματα θα βγάλει από εκεί, παρά από bitcoin mining!!  :w00t: :lol:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br><blockquote>επαναστατικό setup. hasta la victoria siempre</blockquote><br><br>Αυτό είναι ένα home made κατανεμημένο σύστημα!! (Πάνω στην ίδια αρχή στηρίζονται τα πολύ μεγαλύτερα συστήματα της Google). Τρέχουν μάλλον Hadoop (https://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Hadoop). Υπάρχει αντίστοιχο simulation σε Vmware,αν θέλετε να δείτε (σαν αρχή) πως λειτουργεί (https://www.cloudera.com/products/open-source/apache-hadoop.html) και (https://www.cloudera.com/developers/get-started-with-hadoop-tutorial.html). <br><br>Αν τελικά καταφέρει κάποιος να στήσει και να προγραμματίσει κάτι τέτοιο, για να παράγει bitcoins, ας πάει στην Google. Πιο πολλά χρήματα θα βγάλει από εκεί, παρά από bitcoin mining!!  :w00t: [emoji38]<br></blockquote><br>[emoji14] προφανώς. Αν και το ποστ δεν ήταν σοβαρο ofc απλά είπα να το συνδυάσω με την σημαία che.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
<blockquote> προφανώς. Αν και το ποστ δεν ήταν σοβαρο ofc απλά είπα να το συνδυάσω με την σημαία che.</blockquote><br><br>To κατάλαβα!!  :drinks: Απλά είπα να δώσω την απαραίτητη σοβαρότητα στην αρχή, για να καταλήξω  στο περιπαιχτικό σχόλιο των τελευταίων δύο γραμμών!!! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τι λέτε ρε παιδιά ότι τα PC μας δεν παράγουν ενέργεια; Γι&#039; αυτό δεν αγοράζουμε AMD; Όλο τον χειμώνα δεν χρειάστηκα άλλη θέρμανση.<br><br><span class="bbcode_spoiler">  :silly: :silly:</span>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Τι λέτε ρε παιδιά ότι τα PC μας δεν παράγουν ενέργεια; Γι&#039; αυτό δεν αγοράζουμε AMD; Όλο τον χειμώνα δεν χρειάστηκα άλλη θέρμανση.</blockquote><br><br>Κατανάλωση ενέργειας = παραγωγή θερμότητας. Για το Σρέδερ το γράφω, μπας και καταλάβει που πάει να μπλέξει, πριν παραμυθιάσει τη μάνα του και πάει να δώσει όλο το εφάπαξ που έκρυψε κάτω από το στρώμα για 4 1080Ti, περιμένοντας πως θα κάνει απόσβεση στο εξάμηνο η γυναίκα...
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Τι λέτε ρε παιδιά ότι τα PC μας δεν παράγουν ενέργεια; Γι&#039; αυτό δεν αγοράζουμε AMD; Όλο τον χειμώνα δεν χρειάστηκα άλλη θέρμανση.<br><br><span class="bbcode_spoiler">  :silly: :silly:</span><br></blockquote><br><br>Τυχερός είσαι....<br>Εμένα είναι πλέον παλιά και δεν ζεσταίνεται όπως οι καινούριες... Είναι και μεγάλο το δωμάτιο που έχω το pc. Δράμα σε λέω... Δεξιά η AMD αριστερά η σόμπα και πάλι πάγωνα. Τις Reginas πάλι κάτι γίνεται, ζεσταίνει πολύ αλλά είναι σε άσχημη στρατηγικά τοποθεσία. Είναι πάνω στο γραφείο το pc και είναι θηρίο και το κουτί οπότε η Amd είναι αρκετά ψηλά. Έτσι η ζέστη ανεβαίνει πάνω οπότε δεν μας έρχεται ιδιαίτερα. Τουλάχιστον είναι μικρό εκείνο το δωμάτιο οπότε κάτι κρατάει. Σε συνδυασμό με μια δεύτερη ηλεκτρική σόμπα γίνεται φούρνος. <br><br><br>Επίσης Shredder αν δεν το έχεις καταλάβει αυτό που σου είπε ο γνωστός σου ΔΕΝ γίνεται. Το Pc χρειάζεται ηλεκτρισμό για να δουλέψει. Πως από κάτι που καταναλώνει ηλεκτρισμό, θα φτιάξεις ηλεκτρισμό και θα τον πουλήσεις στη ΔΕΗ. Στο Pc βάζεις ηλεκτρισμό. Δεν παίρνεις. Μόνο bitcoins μπορείς να φτιάξεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. <br><br>Τα λέω και εγώ μπας και τον προλάβουμε, να δει ότι είμαστε πολλοί, γιατί Δευτέρα αύριο και είναι ανοιχτό το Πλαίσιο και σιγά μην του πούνε ότι δεν γίνεται εκεί , προκειμένου να πουλήσουν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Σρεντερ<br>Αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα, αυτη η κοινοτητα σε αγαπαει. Πρεπει να ξεκινησεις να την διαβαζεις και να δινεις προσοχη σε οτι λεει.<br>Πριν αποσυνδεσεις <u>το μοναδικο pc που εχεις για να παιζεις παιχνιδια</u> ωστε να κανεις δωρεαν αναβαθμισεις.<br><br>Κανονας Νο 1<br>Με μια καρτα γραφικων, δεν μαμησε κανεις.<br>Κανονας Νο2<br>οργανωση. στον συγκεκριμενο τομεα παιρνεις ΜΗΔΕΝ 0. Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις σκεφτει το απλο. θελεις να αναβαθμιζεις το pc με το οποιο ΔΕΝ θα παιζεις. ξεκινας να κανεις κατι χωρις να ξερεις τιποτα. κουμπωνεις την πιστωτικη στο drive A: και ολα καλα.<br>Φιλαρακι, Τυχαινει να εχω δει πολλα πραγματα. Μερικα απο αυτα ειναι να βγαζεις λεφτα με τροπους που δεν θα βρεις ουτε στο google.<br><br>Αυτο που θελεις να κανεις, δεν ειναι κατι καινουργιο. υπαρχει στην αγορα απο χρονια. Καποτε, ΙΣΩΣ και να εβγαζες καποια χρηματα. τωρα εχει δυσκολεψει το θεμα. Οποιος εβγαζε καποια χρηματα, δεν ειχε ΜΙΑ και μοναδικη καρτα γραφικων. Ειχε πολλες καρτες αλλα και πολλες μητρικες. Συνηθως ο χωρος ηταν διαμορφωμενος και με υποστηριξη air condition. Η φωτογραφια του γοδεφρειγου ειναι σωστη και ισως να καλυπτει minimal καταστασεις.<br>Με λιγα λογια,<u><b> πρεπει να κανεις ΕΠΕΝΔΥΣΗ</b></u> για να βγαλεις (ΙΣΩΣ) καποια λεφτα. Μονο στην Ελλαδα και την Αφρικη, θα δεις ατομα που θελουν να παραγουν ενεργεια χωρις εργο. Δεν ξερω σε ποιο σχολειο τα εμαθαν αυτα.<br><br>Με μια καρτα γραφικων.... και με δυο και με τρεις. αν εισαι τυχερος σαν 7ψυχη γατα, θα βγαζεις αρκετα χρηματα για να πληρωνεις την ΔΕΗ. ΕΝΝΟΩ μονο το ρευμα που καινε οι καρτες. Ισως και να μπεις μεσα. Και που θα παιζεις παιχνιδια ρε μαν;<br><br>Θελεις να κανεις μπιζνες; Μαθε τα παντα για το κολπο. κανε τα σχεδια σου, υπολογισε, φτιαξε ενα μπατζετ και κανε τα ρισκα σου.<br>ετσι γινονται οι μπιζνες.<br>ναι ρε μαν, επειδη εχεις 4Κ αναλυση, δεν επιασες και τον παπα απο τα παπα... υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σκασει 10 και 20 χιλιαρικα ευρω για να βγαζουν μερικα χρηματα. Τωρα εσυ με μια καρτα, ουτε camel toe δεν θα δεις.<br><br>Τι τα γραφω; γραμμενα τα εχεις.<br>Πριν ποσο καιρο σου ειπα παρατησε το θεμα με τις γκομενες; ακομα ανοιχτο ειναι.<br>θελεις να βγαλεις λεφτα; σκεψου τι δεν υπαρχει, σχεδιασε το και βρες τροπο να το λειτουργησεις.<br><br>Εγω οταν γυρισα απο ταυλανδη, ειχα 20 σεντσια στην τσεπη. Βρηκα τι δεν υπαρχει, το οργανωσα και βρηκα τροπο να το τρεξω. Με τα 20 σεντσια. πηρα τα ρισκα μου, απετυχε και το εβαλα στον παγο. προχωρησα στο επομενο βημα. Δεν εβαλα ηλιακο συλλεκτη στην καρτα μου.<br><br><br><br><br>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Περιμενω να μου απαντησουν απο το bitcoin το συζηταω και με καποιους στο Steam και οι περισσοτεοροι μου λενε οτι δεν αξιζει. Μα τοτε τι μου λεει ο αλλος οτι η 1080 ti παραγει 5 ευρω την ημεερα? Το ψαχνω ακομα. Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα πριν κανω οτιδηποτε.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Σρέντερ σου το είπε και ο Στέφανος. Άμα ήταν τόσο απλά τα πράγματα όλοι στο ελλαντα θα ειμασταν πλούσιοι ΔΕΗ ΟΤΕ κράτος Ευρώπη Αμερική Ασία θα μας περνάν τσιμπούκια και θα τους είχαμε για σκλάβους.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Πάντως φαντάσου setup με απέραντα λιβάδια φωτοβολταϊκών με bitcoin miners από κάτω. Και μηδαμινή φορολογία στην AMD να φέρει τα εργοστάσια εδώ. Έτσι την κάνουν την ανάπτυξη, με τέτοιο μακέτο έργο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Συνεντευξάρα αρχηγού Σημίτη φαντάζομαι είδαμε έτσι; "Η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο" και να γνέφουν μακάρια Τσίμας και Αποτέτοια. Ζούμε σε χάρτινο σκηνικό τραγικωμωδίας. Και ο Σρέντερ θέλει να βγάλει φράγκα από εξόρυξη bitcoins. Τα πάντα είναι απολύτως λογικά.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Περίμενες από τον Τσίμα να κάνει "δύσκολες" ερωτήσεις στον Σημίτη;  :lol: <br><br>Σρέντερ, αφενός όποια αξία έχουν αυτά τα κρυπτονομίσματα, υπάρχει γιατί ανταλλάσσονται με κανονικά νομίσματα (και υπόκεινται σε χρηματιστηριακού χαρακτήρα αυξομοιώσεις της αξίας τους), αφετέρου, το Bitcoin πλέον "εξορύσσεται" με ειδικά ASICs, ξέχνα επεξεργαστή και κάρτα. Επιπροσθέτως, απ&#039; όσο γνωρίζω, οι AMD κάρτες είναι πιο αποδοτικές από τις κάρτες της Nvidia (εκτός αν βγήκε CUDA miner).
 
Top Bottom