Aς κάνω μια σούμα απόκτησης
Αtari 2600 κλώνος (1990 μάλλον. Δεν υπάρχει πια κάηκε σε κάποια φάση)
Gameboy (1993)
Gameboy Color (2001)
Nintendo DS Lite (2012)
Nintendo 3DS (2022)
Nintendo Switch (2025)
Atari Jaguar (1997)
Atari Jaguar CD (1998)
PS1 (2004. Kάηκε το 2006)
PS One (2020. Το έχω στείλει για service θα δείξει αν θα φτιάξει)
PS2 (2006)
PS3 Superslim (2017. Kάηκε το 2020 και μου έκανε αντικατάσταση η sony με άλλο)
PS5 (2024)
PSP (2008 & 2024. Πήρα άλλο τις γιορτές. Το παλιό το έχω στείλει για service μήπως φτιάξει)
PS Vita (2021)
Sega Dreamcast (2022)
Xbox 360 (2013)
Και ποια είναι η αγαπημένη μου από όλες αυτές. Πολύ δύσκολο ερώτημα πραγματικά. Σίγουρα τίποτα δεν βάζω σαν το PC, πάντα το είχα πάνω από τις κονσόλες. Το gameboy είναι όλη η παιδική μου ηλικία πάντως. Το ps2 τη θεωρώ τη κορυφαία κονσόλα ever για τα αμέτρητα καλά παιχνίδια που έχω παίξει εκεί. Το PSP τη καλύτερη φορητή γιατί πέρα των 300-400 παιχνιδιών που έχω παίξει εκεί ήταν και είναι ο παράδεισος των emulators (εκτός από φορητό ps1!) και η πιο βολική στα χέρια από τις φορητές για μένα. Αυτή που με επανέφερε στο gaming πιο δυνατά από ποτέ είναι σίγουρα το Xbox 360 πάντως. Χάρει στην υπηρεσία games with gold έπαιξα αμέτρητα καλά παιχνίδια σε αυτή και μπήκα σε τρυπάκι να δω σοβαρά το gaming από κει και πέρα, έχοντας χάσει επαφή πριν με τα νέα παιχνίδια για 5-6 χρόνια. Απωθημένο μου ήταν το snes (καλά και το Neo Geo αλλά οι τιμές του ήταν απλησίαστες!) όταν ήμουν μικρός αλλά δεν μπόρεσα τότε να το αποκτήσω. Καλύφθηκα μέσω των emulators όλα αυτά τα χρόνια και παίζω ακόμα παιχνίδια του στα ps2, ps3, psp, ps vita, ds, 3ds που τρέχουν emulators/retroarch ενώ πλέον θα παίξω αρκετά και στο switch που έχει την συνδρομητική υπηρεσία με κάποια παιχνίδια. Θα ήθελα και sega saturn & wii κάποια στιγμή να βρω κάποια στιγμή. Το πρώτο γιατί παίζει αντιγραφές από τη μάνα του όπως το dreamcast χωρίς καν τσιπάκι και το wii γιατί είναι και γαμώ τις φάσεις με τα motion controllers. Γούσταρα πολύ την αντίστοιχη φάση με τα ps move/navigator στο ps3.