What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποια ειναι τα παιχνιδια που αναμενετε πως και πως να κυκλοφορησουν μεσα στο α εξαμηνο του 2020;

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Επειδή εδώ κάνουμε ρεπορτάζ και αφορά αποκλειστικά το πρώτο εξάμηνο, θα το πάω μήνα-μήνα γιατί πρώτον μπορώ και δεύτερον γιατί περιμένω να φύγω για τη δουλειά και βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε άλλο.


Ιανουάριος μας τελείωσε, αλλά δεν περίμενα και τίποτα εκεί ένιγουεϊ.

Φλεβάρη κανονικά θα άνοιγα σαμπάνιες (τις φτηνές από τα λιντλ, μη τρελαθούμε κιόλας) για το Zombie Army 4 και το Corruption 2029. Συνέβη έπικ στορ όμως που βαριέμαι να το κατεβάζω, οπότε μπούλο για την ώρα.

Μάρτης, το δεύτερο Όρι ώστε να συνεχίσω τα φέησπαλμ που δεν έχω παίξει ακόμα το πρώτο και ΝΤΟΥΜ ΕΤΕΡΝΑΛ για σκληρό κι αχαλίνωτο σφάξιμο δαιμόνων.

Απρίλης, Ρέζιντεντ Ήβωλ 3 Ρημέικ. Να θυμηθώ να παίξω και το ρημέικ του 2.

Μάιο έχουμε Μανήτερ με τον καρχαρία, αλλά παίχτηκε επική μλκ όπως με τον Φλεβάρη.

Ιούνιος, τίποτα λογικά αλλά και να υπήρχε θα είμαι ψυχή τε και σώματι αφοσιωμένος στις κωλάρες της παραλίας ένιγουεϊ. Αν δεν έχουμε πεθάνει όλοι από τον ιό μέχρι τότε τουλάχιστον.


Με άλλα λόγια, μόνο ΝΤΟΥΜ. Και μετά το καλοκαίρι, αφού δεν ανακοίνωσε η γιούμπι κανένα τζενέρικ σήκουελ, μόνο Σάιμπερπανκ για την ώρα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
necro.jpg


Μπάινουμε για τα καλά στο β εξάμηνο του 2020 και αναμένοντας τα τοπικά λοκνταουν, ας κανω εναν απολογισμό για να ξέρετε και πως πηγαν οι προτασεις σας και να ανανεωσουμε τους ορκους μας (δεν αναφερομαι για το Total Warhammer 2 που ειναι αιωνιο λιωσιμο)!

doom eternal ---> δε με εψησε, τα ειχα γραψει και στο thread του review εδω :D
RE3 remake ---> Δεν το επιασα αλλα δεν ακουμπησε κιολας
Streets of Rage --> Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εκατσε να το ακουμπησω
Ori and blind forest --> Φοβερο, αλλα το παγωσα καπου στη μεση για να δοκιμασω να συνεχισω να παιζω με χειριστηριο που ειχα αγορασει...ΜΕΓΑ λαθος, δεν ειχα συνηθισει και μετα ξεσυνηθισα με το keyboard :/
Hellblade --> Απιστευτο παιχνιδι, ειμαι ακομα στην αρχη αλλα δεν ενδεικνυται για την καλοκαιρινη περιοδο, περιμενω νοεμβρη για να ειμαι στο μουντ
Bannerlord --> Οπως φανταζομουν το EA, δεν με κρατησε, ισως το επισκεφτω οταν ολοκληρωθει, ισως ομως εχει την τυχη του Kingdom Come: Deliverance, εχοντας δοκιμασει στην αρχη που ειχε πολλα προβληματα πλεον καθεται στον πατο των προτεραιοτητων για οταν μου ερθει ξανα η ορεξη.
Beyond a steel sky --> Αν και δεν παιζω πλεον adventures γιατι θελουν χρονο,αφιερωση,αγαπη και προδερμ ισως το πιασω πιο μετα (AN φτιαξουν τα προβληματα που εγραφε ο σεφιρ!

Bonus!
Desperados 3...πανεμορφο αριστουργημα!

Χcom2 με μοντες...το παραδειγμα του πως οι μοντες μπορουν να κανουν μια παιχνιδαρα να ξαναπαιζεται εσαει!


Btw...οτι ειπε ο Μουγκρης ρε παιδια επεσε εξω για το α εξαμηνο :p
(Cyberpunk, Wasteland 3, DS3, Vampire Masquerade 2, Hollow Knight)

----------------

Ακουω τις προβλεψεις σας για τα releases ως τελος του 2020 😊
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
καλά hollow knight και vampire the masquerade το ξέραμε κιόλας όταν το είπα. γενικά ποτε δεν παω και βαση εξάμηνο εξάμηνο ξέρω τι θα βγει το χρονο και αν κατι με ενδιαφερει με ενδιαφερει. και καθε φορα ολο και πιο μετρημένα στα δάχτυλα παει η δουλεια.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,422
Ποιο εξάμηνο, ο Αύγουστος αναμένεται καυτός. Και θα έχει και ζέστη. Ο Σρέδερ τα λέει καλύτερα, αλλά δεν κυκλοφορούν κάθε μήνα Serious Sam 4, Wasteland 3, Horizon Zero Dawn και Flight Simulator 2020. Και φυσικά το GOTY της χρονιάς, Fall Guys.

Αν και από όλα αυτά, μάλλον μόνο το Wasteland 3 θα παίξω day 1, ίσως και το νέο Battletoads που λογικά δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο αλλά εγώ έχω full nostalgia factor. Το FS2020 θα το δω σε ένα φίλο που έχει ήδη κάνει το preorder γιατί με ενδιαφέρει φοβερά η τεχνολογία του, αλλά σαν παιχνίδι μου είναι αδιάφορο.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Πιο εξάμηνο, ο Αύγουστος αναμένεται καυτός. Και θα έχει και ζέστη. Ο Σρέδερ τα λέει καλύτερα, αλλά δεν κυκλοφορούν κάθε μήνα Serious Sam 4, Wasteland 3, Horizon Zero Dawn και Flight Simulator 2020. Και φυσικά το GOTY της χρονιάς, Fall Guys.

Αν και από όλα αυτά, μάλλον μόνο το Wasteland 3 θα παίξω day 1, ενώ το FS2020 θα το δω σε ένα φίλο που έχει ήδη κάνει το preorder γιατί με ενδιαφέρει φοβερά η τεχνολογία του, αλλά σαν παιχνίδι μου είναι αδιάφορο.

Το Wasteland 3 βγαινει τελος Αυγουστου, μετα πατς και τα λοιπα θα παει καλος Σεπτεμβρης ρε συ,
Serious Sam 4 αναμενω με χλιαρο ενδιαφερον ριβιους
Horizon Zero Dawn ισως το παιξω λογω στορι και επειδη θελω να δοκιμασω το χειριστηριο σε παιχνιδι αμιγως φτιαγμενο για κονσολες
Το FS2020 ισως το δω σε κανα youtube lets play :p

Διαβαζοντας τα παθιασμενα κειμενα του σοαντ για τη γκοτια του Φωλ γκαης εχει αναψει μια φωτιτσα χαιπ για τα τρεχαμενα προφυλακτικα που ισσοροπουν σε πλατφορμες!
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Horizon Zero Dawn θα παιχτεί Day 1. Είμαι ήδη πάνω από τη σελίδα του στο Steam Epic και σπαμάρω το F5 καθημερινά.
Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει με το συγκεκριμένο παιχνίδι – υπέρμετρη αισιοδοξία; FOMO επειδή έκανε αιώνες να έρθει στο PC και φοβάμαι ότι μετά από ένα μήνα θα το αποσύρουν πάλι; Το μόνο που ξέρω είναι πως το ποθώ κολασμένα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Επειδή εδώ κάνουμε ρεπορτάζ και αφορά αποκλειστικά το πρώτο δεύτερο εξάμηνο, θα το πάω μήνα-μήνα γιατί πρώτον μπορώ και δεύτερον γιατί περιμένω να φύγω για μόλις γύρισα από τη δουλειά και βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε άλλο.

Ιούλιος, αν στα επόμενα 243 λεπτά δε βγει κάτι συνταρακτικό, τίποτα μάλλον. Τα κωλαράκια της παραλίας και τα απανωτά χαστούκια υπεργαματοσύνης από τη μπέτα του φωλ γκάιζ είναι οριακά οφτόπικ.

Αύγουστος θα ήταν ο μήνας του Φλάιτ Σιμ και μόνο (οι κώλοι παραμένουν οφτόπικ), αλλά κάπου εκεί πίσω από το πουθενά ήρθε το Φωλ Γκάιζ και παρέσυρε τα πάντα. Φωλ Γκάιζ λοιπόν και δεύτερο και καταιδρωμένο το Φλάιτ Σιμ.

Σεπτέμβριο μάλλον τίποτα, πέρα από το νέο κύμα ανάπτυξης που θα μας έρθει λογικά μέσα στο μήνα.

Οκτώβριο το Λέτζιον, αλλά λέω να περιμένω καμιά γκολντ γιατί κουράστηκα να παίζω τα γιούμπι γκέημς νωρίς και με το ασταμάτητο λάιβ σέρβις να είναι δέκα φορές καλύτερα όταν θα τα έχω ολοκληρώσει, ασχέτως αν τεχνικά δεν είχα θέματα. Το έκανα με την οδύσσεια και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Οπότε τίποτα εκτός αν με πιάσει το στερητικό και θελήσω να φτιάξω συμμορία από τραβέλια όσο πιο νωρίς γίνεται.

Noέμβριο Σάιμπερπανκ. Βαλχάλα κάτι δε μου κάθεται καλά. Σε καμιά γκολντ θα κυλίσω αλλά δε καίγομαι για πιο μπροστά.

Δεκέμβριο θα βάλω τα δύο που δεν έχουν ημερομηνία, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ακόμα για το '20. Σπελάνκι 2 και Λίτλ Νάιτμερς 2, κρυφογκότι και τα δύο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αν δεν ξεχνάω κάτι μέχρι το τέλος του 2020 από νέες κυκλοφορίες έχω SW Squadrons, Cyberpunk και τη συνέχεια της Master Chief Collection. FS2020 θα το δοκιμάσω στο pass πρώτα και θα δούμε. Ο υπόλοιπος gaming χρόνος μου θα αφιερωθεί σε αυτά που έχουν ψηθεί αρκετά στο backlog.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Σίγουρα day-one παιξίματα (ή έστω διάθεση για day-one, μιας και το 2020 διαρκώς ανατρέπει τα σχέδια) Wasteland 3, Crusader Kings 3, Cyberpunk, Star Wars Squadrons.

Συγκρατημένη περιέργεια/αισιοδοξία για το Watch Dogs Legion και για το expansion του Outer Worlds. Ίσως μπω και σε αυτά σχετικά νωρίς αν διαβάσω καλές εντυπώσεις ή αν έρθει/ξεμείνει κανένας review code.

"Θα το δω κάποια στιγμή, ίσως, μάλλον", το Valhalla.

COVID σώσε μας.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,525
Εκτός από τα προαναφερθέντα, θα προσέθετα το Mafia remake στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ελπίζω η Hangar 13 να μην καταστρέψει τις πολύ όμορφες αναμνήσεις που έχω από αυτό.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Flight simulator δαγκωτό για μένα. Αρκεί να μου παίζει καλά και δεν χρειάζομαι καμιά κάρτα γραφικών. Όχι τίποτα άλλο είναι και ζόρικοι οι καιροί για τέτοια πράματα. Μετά Sw squadrons, Marvel avengers και όταν με το καλό βγει το cyberpunk.... Ευτυχώς έχει κόψει η marvel, για την ώρα τουλάχιστον, τα έντυπα κόμικ και μπορώ και βάζω κάτι στην άκρη, γιατί με τον Covid είναι ζόρικα τα πράγματα για day 1 παιχνίδια και αυτά τα καταραμένα που έχουν multi , πάνε αναγκαστικά day 1....
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,343
Ότι κάτσει για review! Ναι, ξέρω ότι είναι χαζή απάντηση αλλά έχω δεσμεύσει τον εαυτό μου ότι δεν θα αγοράσω τίποτα ακριβό μέχρι να μειώσω δραστικά το backlog.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ήρθα να προσθέσω το Larry. Απλώς δεν γίνεται να μην το πάρω day 1. Δεν πίνω και καφέδες έξω αυτή την περίοδο για να τους κόψω μπας και βγω οικονομικά.....
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σεπτέμβριο μάλλον τίποτα, πέρα από το νέο κύμα ανάπτυξης που θα μας έρθει λογικά μέσα στο μήνα.

Ανατροπή στο παρά τρία μιας και ο φωλγκάης που φτιάχνει τη σηκουελάρα του σπελάνκι ανακοίνωσε ότι η πισί έκδοση θα έρθει μόλις δύο βδομάδες μετά της κονσόλας. Με απλά μαθηματικά μας βγάζει 29 του μήνα.
 
Top Bottom